Aktuális

Benyugtatózták, és napokon át bántalmazták a gyermekeket a német pedofilhálózat tagjai

Az utóbbi évek legnagyobb pedofilbotrányának szereplőit most ítélték el Németországban. A legtöbb vádlott a büntetésének letöltése után sem élhet szabadon.

Elítélték Németországban egy pedofilhálózat több tagját. Az ügy fővádlottját, egy 28 éves informatikust 14 év szabadságvesztésre ítélte a münsteri bíróság. Rá a büntetése letöltése után biztonsági őrizet vár, nehogy újra elkövesse a bűncselekményt. A bíróság szerint a férfi 29 esetben súlyos szexuális visszaéléseket követett el élettársa kisfia és más gyermekek ellen.

A férfi és három társa nyugtató hatású tudatmódosító (úgynevezett KO-)cseppekkel elkábított gyermekeket bántalmazott, volt, hogy több napon át. Tetteikről felvételeket készítettek, amelyeket a darkneten terjesztettek.

Az elsőrendű vádlott bűntársait 10 év, 11 év hat hónap, illetve 12 év szabadságvesztésre ítélték, ők is biztonsági őrizetbe kerülnek büntetésük letöltése után.

Az eset az Észak-Rajna-Vesztfália tartományi Münster egy úgynevezett városi kiskertes (Schrebergarten) övezetében történt. Az áldozatokat a fővádlott édesanyjának kiskerti házában bántalmazták. A nőt bűnpártolás miatt öt évre ítélték el, azért, mert tudta, hogy mit művelnek házában, de nem tett semmit a bűncselekmények megakadályozásáért.

Az elsőrendű vádlott 2019 tavaszán bukott le. A rendőrség 30 órányi videóanyagot talált az üggyel kapcsolatban lefoglalt adathordozókon, a felvételeken feltűnő bűnelkövetők utáni nyomozás még nem ért véget, legutóbb júniusban fogtak el egy újabb gyanúsítottat.

Ez volt az utóbbi évek legnagyobb pedofilbotránya.

Forrás: HVG

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile