Aktuális, Belpolitika, Vélemény

Beteges mikulási ünnepség : A csíkszeredai RMDSZ-es városvezetők nyilván megőrültek vagy agyukra ment a covid-terror: szirénázó mentőautóval szállítják a Mikulást a város gyerekeinek és szerintük ez jópofa és teljesen normális

Kevés kétség férhet ahhoz, hogy a csíkszeredai RMDSZ-es városvezetésnek a lassan 2 esztendeje tartó covid-terrorizmus elvette a maradék józan eszét, és a derék köztisztviselők és tulipános pártszolgák simán megőrültek. Mi másra lehetne ugyanis gondolni, ha valakik szirénázó rohammentővel küldik a Mikulást a gyerekekhez?

Remélhetőleg mindez csak politikai túlbuzgóság, megfelelési kényszer és nem a beléjük oltott covid kísérleti szérum pszichiátriai mellékhatása náluk.

 

Mint kiderült ugyanis, Csíkszeredában a Mikulás nem a klasszikus Rudolf vontatta szánkón érkezik, még csak nem is gyalog, hanem mi mással, mint egy szirénázó mentőautóval. Igen, a  Szent Miklós jótékony püspök  alakját megidéző Mikulás Csíkszredában egy rohammentővel érkezik és még az is elképzelhető, hogy krampuszai nem virgáccsal , hanem vakcinákkal és oltótűkkel ijesztgetik a rosszakat. Vagy ki tudja, Lehet ugyanis nyomon követni a covid-megtébolyodás ezen magaslatait/mélységeit?

Sógor Enikő és  csíkszeredai alpolgármester és Kóródi Attila polgármester az Agerpres hírügynökség kérdésére elmondták, szerintük ez így nagyon aktuális és a gyerekeket biztos nagyon fel fogja dobni a rohammentővel érkező Mikulás, ugyanis a gyerekek mint tudjuk, szeretik a szirénázó rendőrautót, tűzoltóautót , és természetesen a  szirénázó rohammentőt is.

Ez az egész mintha valami elmebeteg illeszkedése lenne az egész covid mizériának, hogy idejében beidomítsák a gyerekeket a tervbe vett szanitár-diktatúra hozadékaira. A döntéshozók, akiknek nyilván baj van az emeleti szakaszon, arra nem gondoltak, hogy a rohammentő megjelenése a legtöbb esetben bajt jelez és ez az otromba hízás nem más, mint Szent Miklós püspök és az egész mikulási játékosság meggyalázása.

Bele se merünk gondolni, a karácsonyi betlehemezésre esetleg hogy készülhetnek ilyen elmeállapotú emberek, mert könnyen meglehet, Szűz Mária maszkban fog vajúdni és a pásztorokat és három királyokat csak érvényes vakcina igazolvánnyal engedik majd be a betlehemi istállóba… vagy valami ilyesmit nézünk ki hasonló elmebeteg gyanús intézkedések után …

Szóval tessenek sürgősen felkeresni egy szakembert , esetleg csoportterápiára beiratkozni, kedve csíkszeredai elöljárók és kérjenek segítséget, míg nem követnek el még alantasabb , még betegesebb intézkedéseket a téli ünnepek és általában minden kapcsán!

Szőke Mária

 

Abonează-te
Notificare la
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile