Aktuális, Tények mögött a lényeg, Tudomány

Bill Gates halálos vírusokkal mesterségesen megfertőzött szúnyogok millióit eresztette szabadon a laboratóriumokból az USA-ban

Hónapokkal azután, hogy egy Bill Gates és “kutató” csapata  több millió génmódosított szúnyogot szabadított a vadonba, a szúnyogok szerte az Egyesült Államokban rendkívül ritka és halálos vírusokra mutatnak pozitív eredményeket, amelyek közül néhányat korábban soha nem jelentettek az Egyesült Államokban.

Az ország különböző államai a szúnyogok által terjesztett vírusok okozta betegségek számának meredek növekedéséről számoltak be. Középnyugaton egyre növekszik a szúnyogok által terjesztett Jamestown Canyon Virus megbetegedése. A Jamestown Canyon vírus súlyos betegségeket okozhat, beleértve az agy fertőzését (encephalitist) vagy az agy és a gerincvelő körüli membránokat (meningitis).

Egészségügyi tisztviselők szerint Dél-Georgia két szúnyogmedencéjében pozitív lett a keleti lovak agyvelőgyulladása, amely 30%-os halálozási arányt jelent az emberekben.

És nem csak az emberek állnak a lővonalban. szúnyogok által terjesztett vírus, amely halálos lehet a háziállatokra Állítólag országszerte nő a

Míg a mainstream média a szúnyogok által terjesztett vírusok számának növekedését az idei különösen forró nyárnak tulajdonítja, azt is érdemes megjegyezni, hogy tavaly az Oxitec nevű Bill Gates technológiai startup több millió génmódosított szúnyogot bocsátott ki az Egyesült Államokban.

Bill Gates annyira izgatott volt a projekt miatt, hogy még egy promóciós videót is rögzített, hogy azzal dicsekedhessen, hogy „ a szúnyogok a leghalálosabb állatok az emberek számára ”, és milliókat fog kiengedni az Egyesült Államokba.

Vajon véletlen egybeesés, hogy a szúnyogok Amerika-szerte rendkívül ritka és halálos vírusokra mutatnak pozitív eredményt, amelyek közül néhányat még soha nem találtak a világnak ezen a részén?

Döntse el mindenki saját maga.

Forrás: NewPUNCH

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile