Aktuális, Külpolitika

Biológiai fegyverként szabadulhatott el a koronavírus egy kínai laboratóriumból- állítja a volt amerikai járványügyi főnök

Folytatódik a vírus-mítosz, a találgatások, feltevések, hogyan mi vagy ki szabadította el ezt egy SARS- koronavírusra épített „covid19”-nek elnevezett társadalmi kórságot az emberiségre.  A volt amerikai járványügyi vezető szerint kínai laboratóriumból szabadult ki a vírus.

Vagy készakarva szabadították ki, s szórták szét városokban, hogy megteremtsék az alapot a covid-korszak társadalmi normákat lenullázó szociális és gazdasági hadviseléséhez?

 

A koronavírus-világjárványt okozó vírus egy, a kínai Vuhanban lévő laboratóriumból szabadult ki – mondta pénteken a CNN hírtelevíziónak adott interjújában Robert Redfield, az amerikai járványügyi és betegségmegelőzési központ (CDC) volt igazgatója.

„Továbbra is azt gondolom, hogy a kór elterjedésének az az oka, hogy a vírus elszabadult egy vuhani laboratóriumból” – fogalmazott Redfield.

„Mások nem hisznek ebben. Rendben van. A tudomány végül rá fog jönni” – mondta az egészségügyi szakember, aki az eddig világszerte 2,7 millió halálos áldozatot követelő koronavírus-járvány kitörésekor vezette a CDC-t.

Egyes elméletek szerint a Covid-19 betegséget okozó vírus eredetileg egy, a denevéreket fertőző variánsból mutálódott, és így alakult ki az emberekre veszélyes vírustörzs.

Vannak azonban, akik – osztozva Redfield véleményén – úgy vélik, hogy a vírus valamilyen módon a Vuhani Virológiai Intézetből szabadult ki. És nem véletlenül.

Az Axios nevű amerikai hírportál szerint ez az egyetlen laboratórium Kínában, amely engedélyt kapott a legveszélyesebb ismert kórokozók vizsgálatára.

Redfield arról is beszélt, hogy általában amikor egy vírus átterjed az állatokról emberekre, „eltart egy ideig, mire kialakul az ember és ember közötti átvitel”. „Nem hiszem, hogy ez valahogy egy denevérről terjedt át az emberre, és abban a pillanatban, ahogy a vírus az emberbe került, az egyik legfertőzőbb változat lett, amelyet az emberiség ismer. Szerintem ennek biológiai szempontból nincs értelme” – fogalmazott a volt igazgató.

A Fehér Ház szóvivője pénteken azt mondta: a Joe Biden amerikai elnök vezette adminisztráció az Egészségügyi Világszervezet (WHO) állásfoglalására vár, és utána fogják kialakítani véleményüket a vírus eredetével kapcsolatban. Jen Psaki arról is beszélt, hogy a kabinet „nemzetközi vizsgálatot is szorgalmazott, valamint megvizsgálja a történteket, a vírus eredetét és az átláthatóság hiányát”.

Az Egészségügyi Világszervezet elkészítette jelentését a koronavírus eredetéről – ezt szintén pénteken jelentette be a WHO-nak a Covid-19 eredetével foglalkozó vizsgálati csoportját vezető Peter Ben Embarek. Elmondta, hogy a 400 oldalas dokumentum egy utolsó szakértői ellenőrzésen esik át, és valószínűleg a következő napokban nyilvánosságra hozzák.

„Nyilvánvalóan számos elmélet létezik” – erről beszélt pénteken Joe Biden fertőző betegségekkel foglalkozó főtanácsadója. Anthony Fauci azt mondta: Redfieldnek is van egy véleménye, és vannak más közegészségügyi tisztviselők, akik viszont úgy gondolják, hogy a vírus több héten át terjedhetett Kínában, a közösségekben, mielőtt egy laboratóriumban azonosították.

 

Abonează-te
Notificare la
guest

3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Jozsef
Jozsef
3 ani în urmă

Robert Redfield kijelentését úgy kell értelmezni, mint a régi kommunista korszakbeli viccet: ha azt mondják, hogy Moszkvában Ladákat osztogatnak, azt helyesen úgy kell értelmezni, hogy nem Moszkvában hanem Leningrádban, nem Ladákat hanem Moszkvicsokat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.
Van Redfield kijelentésében annyi igazság, hogy most már az amerikai CDC volt elnöke is elismeri, ez a vírus mesterséges, emberi alkotás, ez egy laboratóriumban előállított biofegyver, nem pedig természetes eredetű mint ahogy korábban hazudták.
Csak hát persze azt illetően hazudik Redfield továbbra is, hogy tagadja a vírus amerikai eredetét. Nyilvánosan elérhető információk alapján úgy tűnik, ezt a vírust Amerika állította elő, kanadai és kínai segédlettel.

TUNGLI
TUNGLI
3 ani în urmă

Hivatalos vakcinázási adatok Európában:
3 964 halott 2021-03-13
64 911 984 beoltott 2021-03-27

Most végezzünk egy közelítő számolást , mit jelent ez.

3 964/64 911 984 =0,061‰ mortalitás, ez kb. 1.5 hónapnak felel meg (2021-01-01-től kezdtek oltani).
Tehát a vakcinák a 0,061‰ mortalitást átlagban 1.5 honap alatt érték el.
Egy év alatt: 8*0,061=0.49‰ a vakcinák mortalitása.
Európaban a COVID-19 mortalitása a lakosságra nézve 1.188‰ kb. szintén 1 év alatt.

A vakcinák okozta halálesetek, tehát 41%-os COVID-19 pandémiának felelnek meg. (41%=0.49/1.188)

Itt viszont figyelembe kell venni még 3 dolgot:
1. A vakcinák csak kb. 90 %-os hatásfokúak.
2. A vakcinák két komponensűek, melyet ebben a számolásban nem vettük figyelembe.
3. A vakcinák okozta valós halálesetek nagysága a hivatalos adatoknak akár a kétszerese is lehet.
És ezért még fizetünk is. Szuper.

TUNGLI
TUNGLI
3 ani în urmă