Aktuális, Tények mögött a lényeg, Tudomány

Biológiai háborút élünk éppen át – Génmanipulált biofegyverek: A fegyverek új fajtája a modern hadviselésben

A két esztendeje tartó COVID19 manővert valójában nem lehet egy járványnak, vagy éppenséggel világjárványnak nevezni.  Két esztendő elteltével az emberiség nagy része lassan , de rádöbben s a hivatalos fórumokon, illetékes hatóságok előtt is igazolódik, hogy amit éppen átélünk nem más mint egy globális méretű népirtás ( democide) , ahol egy védőoltásnak hazudott biológiai fegyverrel kombinált invázió zajlik az emberiség ellen.

A ma már bizonyítottan laboratóriumi eredetű és szándékosan elterjesztett SARS-Cov2 vírus csak az az ok volt, melynek okozati tényezőjeként a Covid19 nevű génterápiás kísérleti szérumot rákényszerítették az emberiségre.

 

A covid terrorizmus és vakcina – nácik inváziója alatt a globalista hatalmak által sakkban tartott kormányok kommunista –sátánista ember és Isten-tagadó ideológiával és az egykori Gestapót megszégyenítő brutalitással próbáltak  gátat szabni minden olyan  cselekménynek, mely az igazság felé vezette volna a megvezetett embermilliókat.

A covid-marxizmus egy újfajta hitvallás lett, melynek egyetlen látványos célja, az Isten teremtette ember megtizedelése, az önálló, tudatos, lélekkel rendelkező emberek átalakítása egy teljesen ellenőrzés alatt álló, beszélő főemlős populációra, melyet gátlástalanul felhasználhatnak genetikai és technológiai kísérletezésekre.

Ennek a biológiai háborúnak persze több szálon futnak az érdekeltségei, a gigászi génterápiás kísérlet, a robotika és nanotechnológia, a betervezett népirtás, az orvostudomány és a jog meggyalázása, mind – mind olyan bűncselekmény, mely emberi mércével mérve villamosszékbe kell ültesse azokat, akik ezt kitervelték, elkövették, cinkosaivá lettek és mai napig azon dolgoznak, hogy végre is hajtsák a COVID19 féle  biológiai háborút, ahol a tulajdonképpeni biológiai támadás nem a tudatosan szétszórt  SARS vírus, hanem az ehhez kapcsolt génterápiás, kísérleti oltóanyag befecskendezése emberek millióiba!

Legyen világos! A valódi biológiai fegyver nem a vírus, hanem a védőoltásnak hazudott COVID INJEKCIÓ!

Az alábbi tudományos tanulmányt azért fordítottuk le Olvasóinknak, hogy a laikus polgárok is képet nyerjenek arról, nem „konteó” és nem „összeesküvés-elmélet” az, amikor a hazugságokra épített p(l)andémia kapcsán népirtásról, covid-terrorizmusról és globális szintű, a szabad jogállamiság ellen elkövetett HARMADIK VILÁGHÁBORÚRÓL beszélünk, összesküvés-valóságról.

Összegezve mindezeket nem nehéz kiszámolni, hoy a készülőfélben levő „Nürnberg 2” során a covid kormányok vezetői és tagjai, orvosok és  sajtósok tízezrei kell elszámoljanak majd ezzel a COVID19 elnevezésű terrortámadással, mellyel az emberiség életére és életterére törtek.

L. Szőke Mária

Tanulmány:

Génmanipulált biofegyverek: A fegyverek új fajtája a modern hadviselésben

Génmanipulált biofegyverek: A fegyverek új fajtája a modern hadviselésben.

A genomszekvenálás a génmanipulált biofegyverek új generációját hozta létre, amelyek képesek megváltoztatni a modern hadviselés és védelem természetét.

Bevezetés

A biológiai fegyvereket arra tervezték, hogy toxinok és mikroorganizmusok, például vírusok és baktériumok bejuttatásával betegségeket terjesszenek emberek, növények és állatok között. A biológiai fegyver bevetésének módja magától az ágenstől, annak előkészítésétől, tartósságától és a fertőzés útjától függ. A támadók szétszórhatják ezeket a szereket aeroszolokon vagy élelmiszer- és vízkészleteken keresztül .

 

Gram-festett agy-gerincvelői folyadék, amely Gram-pozitív lépfene baccillit (lila rudak) mutat. A Wikimedia jóvoltából.

 

Bár a biofegyvereket évszázadok óta használják háborúkban, a genetikai kutatások közelmúltbeli felfutása, valamint a számítástechnológiai  teljesítmény gyors növekedése lehetővé tette, hogy a génsebészet nagyobb szerepet játsszon az új biofegyverek kifejlesztésében. A biofegyver-iparban a génsebészet felhasználható a gének manipulálására, hogy új patogén jellemzőket hozzanak létre, amelyek célja a fegyver hatékonyságának fokozása a megnövekedett túlélés, fertőzőképesség, virulencia és gyógyszerrezisztencia révén. Míg a továbbfejlesztett biotechnológia pozitív társadalmi hatásai nyilvánvalóak, a biofegyver-fejlesztés az emberiség „fekete biológiája” lehet „az egyik legsúlyosabb fenyegetés, amellyel szembe kell néznünk” .

A múltbéli biofegyverek korlátai

A géntechnológia közelmúltbeli fejlődése előtt a biofegyverek kizárólag természetes kórokozók voltak. A kórokozóknak számos előfeltételnek kell megfelelniük ahhoz, hogy hatékony katonai biofegyvernek minősüljenek, és a legtöbb természetben előforduló kórokozó nem alkalmas erre a célra. Először is a biofegyvereket nagy mennyiségben kell előállítani. A kórokozót a természetes környezetből akkor lehet kinyerni, ha elegendő mennyiséget össze lehet gyűjteni a tisztításhoz és a tulajdonságainak teszteléséhez. Ellenkező esetben a kórokozókat mikrobiológiai laboratóriumban vagy sejtbankban lehetne előállítani, ennek a folyamatnak a kórokozók hozzáférhetősége és a létesítményekben a kórokozók kezelésének biztonsága szab határt. A vírusok és egyes baktériumok szaporodásához élő sejtek szükségesek. Nagy mennyiségű szer terjedését korlátozhatja a berendezés, a hely, valamint a veszélyes baktériumok kezelésével kapcsolatos egészségügyi kockázatok . A nagyüzemi gyártás mellett a hatékony biofegyvereknek gyorsan kell hatniuk, környezetbarátnak kell lenniük, és hatásuknak kezelhetőnek kell lenniük a biofegyvert megvalósítók számára (3).

Legutóbbi fejlemények

Ahogy a kutatók folyamatosan áttérnek a DNS-szekvenálás korszakából a DNS-szintézis korszakába, hamarosan megvalósíthatóvá válhat bármely olyan vírus szintetizálása, amelynek DNS-szekvenciája ismert. Ezt először 2001-ben mutatták be, amikor Dr. Eckard Wimmer újra létrehozta a poliovírust, majd 2005-ben, amikor Dr. Jeffrey Taubenberger és Terrence Tumpey újra létrehozta az 1918-as influenzavírust (1). A DNS-szintézis technológia fejlődése új kórokozók létrehozását is lehetővé teszi. Dr. Steven Block biológiai hadviselés szakértője szerint a génmanipulált kórokozók „biztonságosabbá tehetők, könnyebben terjeszthetők, etnikai specifikusakká válhatnak, vagy magasabb halálozási arányt okoznának” (2).

A DNS-szintézis képességeinek, a számítási teljesítménynek és az információknak növekvő hozzáférhetősége azt jelenti, hogy egyre több ember lesz képes biofegyvereket előállítani. A tudósok képesek voltak a DNS négy betűjét – A (adenin), C (citozin), G (guanin) és T (timin) – a bináris kód egyeseivé és nulláivá alakítani. (A biológia, maga a gének számítógépkóddá való átalakítása, illetve lefordítása, értelmezése – szerk. megj. )

Ez az átalakítás a géntechnológiát elektronikus manipulációvá teszi, ami csökkenti a technika költségeit (4).

Hillary Clinton volt amerikai külügyminiszter szerint „a feltörekvő génszintézis ipar egyre szélesebb körben teszi elérhetővé a genetikai anyagot […] Nyers, de hatékony terrorista fegyvert lehet készíteni tetszőleges számú, széles körben elérhető kórokozó kis mintájával, olcsó felszereléssel és főiskolai szintű kémia és biológia.” (5)

Technikák a biofegyverek hatékonyságának növelésére

A tudósok és génmérnökök számos technológiát fontolgatnak a kórokozók hatékonyságának növelésére a hadviselésben.

 1. Bináris biológiai fegyverek

Ez a technika magában foglalja a plazmidok, kis bakteriális DNS-fragmensek beépítését más baktériumok DNS-ébe, hogy növeljék a virulenciát vagy a gyermekbénulás hamarosan kiirtásra kerül a földkerekségről.

 1. Designer Genes – Megtervezett Gének 

Az Európai Bioinformatika szerint Az Intézetben 2012 decemberéig a tudósok 3139 vírus, 1016 plazmid és 2167 baktérium genomját szekvenálták, amelyek közül néhányat az interneten tettek közzé, és ezért hozzáférhetők a nyilvánosság számára (6). A rendelkezésre álló teljes genomokkal és a génszintézis fent említett fejlődésével a tudósok hamarosan képesek lesznek kórokozókat tervezni szintetikus gének, szintetikus vírusok és esetleg teljesen új organizmusok létrehozásával (2).

 1. Génterápia

A génterápia magában foglalja egy szervezet génjeinek javítását vagy cseréjét, annak genetikai összetételének végleges megváltoztatását. A meglévő gének káros génekkel való helyettesítésével ez a technika felhasználható biofegyverek előállítására (2). 

 1. Lopakodó vírusok

A lopakodó vírusok olyan vírusos fertőzések, amelyek bejutnak a sejtekbe, és hosszabb ideig nyugvó állapotban  maradnak, amíg külsőleg megbetegedést okoznak. A hadviselés összefüggésében ezek a vírusok nagy populációra terjedhetnek, és az aktiválás vagy késleltethető, vagy zsarolási fenyegetésként használható (2).

 1. Gazdatest – csere betegségei

A természetben előforduló nyugat-nílusi és ebola – vírusokhoz hasonlóan az állati vírusok potenciálisan genetikailag módosíthatók és kifejleszthetők az emberek megfertőzésére, mint hatékony biológiai hadviselési taktika (2).

 1. Tervezett, ún. „dizájner” betegségek

A biotechnológia felhasználható a sejtmechanizmusok manipulálására betegségek előidézése érdekében. Például egy szert meg lehet tervezni úgy, hogy a sejtek kontrollálatlan szaporodását indukálja, mint a rák esetében, vagy beindítsa az apoptózist, a programozott sejthalált (2).

 1. Személyre szabott biofegyverek

A következő években elképzelhető egy olyan kórokozó megtervezése, amely egy adott személy genomját célozza meg. Ez a kórokozó elterjedhet olyan populációkban, amelyek minimális vagy semmilyen tünetet nem mutatnak, mégis végzetes lenne a célpont számára (4).

Biodefense – biológiai védekezés

A biofegyverek megalkotása mellett a genetikai tudás és a biológiai technológia feltörekvő eszközei is használhatók e fegyverek elleni védekezés eszközeként.

 1. Az emberi genom tudománya 

Mivel a tudományos kutatás továbbra is felfedi bizonyos gének funkcióit, és azt, hogy a genetikai összetevők hogyan befolyásolják az emberek betegségeit, vakcinákat és gyógyszereket lehet megtervezni bizonyos kórokozók leküzdésére az emberi sejtre gyakorolt sajátos molekuláris hatásuk elemzése alapján (2).

 1. Az immunrendszer erősítése

Amellett, hogy lehetővé teszi a hatékonyabb gyógyszerfejlesztést, az emberi genom-tudomány lehetővé teszi az immunrendszer jobb megértését. Így a génsebészet felhasználható a kórokozókkal szembeni emberi immunválasz fokozására. Dr. Ken Alibek például sejtkutatást végez a biofegyver lépfene elleni védelem érdekében (2).

 1. Vírusos és bakteriális genom-tudomány

A vírusok és baktériumok genomjának dekódolása molekuláris magyarázatokhoz vezet a virulencia és a gyógyszerrezisztencia mögött. Ezen információk birtokában a baktériumokat úgy lehet megtervezni, hogy bioregulátorokat termeljenek a kórokozók ellen. Például a Xoma Corporation szabadalmaztatott egy baktericid/permeabilitást növelő (BPI) fehérjét, amely bakteriális DNS-be inszertált génekből készül, és amely megfordítja bizonyos baktériumok rezisztenciáját néhány népszerű antibiotikummal szemben (2).

 1. Hatékony bioágens-észlelő és -azonosító berendezések

Mivel a genomok DNS-vizsgálatok segítségével történő összehasonlításának lehetőségét már megszerezték, ilyen technológiát lehet kifejleszteni a kórokozók azonosítására bakteriális és vírusgenomokból származó információk alapján. Egy ilyen detektor felhasználható a biofegyverek összetételének azonosítására genomjuk alapján, csökkentve ezzel a kezelés és/vagy megelőző intézkedések jelenlegi késését (2).

 1. Új vakcinák

A jelenlegi tudományos kutatási projektek a vírusok genetikai manipulációját foglalják magukban, hogy olyan vakcinákat hozzanak létre, amelyek egyetlen kezeléssel immunitást biztosítanak több betegség ellen (2).

 1. Új antibiotikumok és vírusellenes szerek

Jelenleg az antibiotikumok a DNS-szintézis, a fehérjeszintézis és a sejtfal szintézis folyamatait célozzák meg a baktériumsejtekben. A mikrobiális genomok jobb megértésével más, a baktériumok életképességéhez nélkülözhetetlen fehérjék is megcélozhatók új antibiotikum-osztályok létrehozására. Végül inkább széles spektrumú, nem fehérjespecifikus antimikrobiális gyógyszereket fejleszthetnek ki (2).

A hadviselés jövője

„A molekuláris biológia és a biotechnológia forradalma a katonai ügyek forradalma (RMA) potenciális forradalmának tekinthető” – mondja Michael Ainscough ezredes, MD, MPH (2). Andrew Krepinevich szerint, aki eredetileg megalkotta az RMA kifejezést, „a technológiai fejlődés, ennek az új technológiának a katonai rendszerekbe való beépítése, a katonai műveleti előrehaladás és a szervezeti adaptáció oly módon, amely alapvetően megváltoztatja a konfliktus jellegét és lebonyolítását” az a négy összetevő, amely készítsenek fel egy RMA-t. Például az Öböl-háborút az űrinformációs hadviselés RMA kezdetének minősítették.

„A biotechnológia technológiai fejlődéséből adódóan a génmanipulált kórokozókkal folytatott biológiai hadviselés egy ilyen RMA jövője lehet” – mondja Ainscough (2).

Ezenkívül a számítási teljesítmény exponenciális növekedése, a genetikai információk és a biológiai eszközök nagyközönség számára való hozzáférhetősége, valamint a kormányzati szabályozás hiánya aggodalmakat vet fel a hadseregen kívülről származó biológiai hadviselés veszélyével kapcsolatban (7).

Az Egyesült Államok kormánya nemzetbiztonsági aggályként hivatkozott a terrorista hálózatok, például az al-Kaida erőfeszítéseire, hogy olyan tudósokat toborozzanak, akik képesek biofegyvereket létrehozni, és „sürgette az országokat, hogy legyenek nyitottabbak a biofegyverek fenyegetésének visszaszorítására tett erőfeszítéseik tekintetében” .

Ezen erőfeszítések ellenére a biológiai kutatások, amelyek potenciálisan a biofegyverek kifejlesztéséhez vezethetnek, „sokkal nemzetközibbek, sokkal elterjedtebbek és sokkal sokrétűbbek, mint a nukleáris tudomány kutatói […] sokkal gyorsabban kommunikálnak egymással olyan eszközökkel, amelyeket egyetlen kormány sem tud ellenőrizni. …] ez nem volt igaz a nukleáris korszakban” – mondta David Kay, az Egyesült Államok korábbi iraki fegyverzeti főfelügyelője (7). Kay „rendkívül pesszimista a tekintetben, hogy mi [az Egyesült Államok] minden szükséges lépést megteszünk annak érdekében, hogy elkerüljük a biofegyverek veszélyét az első tényleges felhasználásuk hiányában” (7).

„Vannak, akik azt mondják: „Az első világháború vegyi volt; a második világháború nukleáris volt; és hogy a harmadik világháború – ne adj isten – biológiai lesz” (2).

 

Forrás: Dartmouth Undergraduate Journal of Science*

*Az 1998-ban alapított Dartmouth Undergraduate Journal of Science célja a tudományos tudatosság növelése a dartmouthi közösségben azáltal, hogy interdiszciplináris fórumot biztosít az egyetemi kutatások megosztásához és a tudományos ismeretek gazdagításához.

Hivatkozások
1. Federation of American Scientists, Introduction to Biological Weapons (2011). Elérhető:
http://www.fas.org/programs/bio/bwintro.html (2012. december 28.).
2. M. Ainscough, Next Generation Bioweapons: Genetic Engineering and Biowarfare (2002. április).
Elérhető: http://www.au.af.mil/au/awc/awcgate/cpc-pubs/biostorm/ainscough.pdf (2012. december
28.).
3. J. van Aken, E. Hammond, EMBO Rep. 4, S57–S60 (2003).
4. A. Hessel, M. Goodman, S. Kotler, Az elnök DNS-ének feltörése. Az Atlanti (2012. november).Elérhető: http://www.theatlantic.com/magazine/archive/2012/11/hacking-the-presidents-dna/309147 /?single_page=true (2012. december 28.).
5. A genetika fejlődése halálos biológiai fegyvereket hozhat létre, figyelmeztet Clinton (2011. július 7.). Elérhető az http://www.breakingnews.ie/world/advances-in-genetics-could-create-deadly-biological-weaponsclintonwarns- 531347.html címen (2012. december 28.).
6. Európai Bioinformatikai Intézet, Hozzáférés a befejezett genomokhoz (2012. december 17.). Elérhető
http://www.ebi.ac.uk/genomes/index.html (2012. december 28.).
7. D. Kay, Genetically Engineered Bioweapons (2003). Elérhető: http://www.aaas.org/spp/yearbook/2003/ch17.pdf (2012. december 28.)

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile