Aktuális, Dokumentáció, GREAT RESET

Bíróság előtt Bill Gates! Vakcinával okozott emberölés vádja miatt a Bombay-i Legfelsőbb Bíróság pert indított Bill Gates és a Serum Institute of India ellen

Bill Gates és a Serum Institute vakcinaforgalmazó hivatal ellen indítottak eljárást a Bombay-i Legfelsőbb Bíróságon az általuk propagált és forgalmazott  COVID vakcina által okozott állítólagos haláleset miatt. Első alkalom ez, hogy egyértelműen megnevezik Gates-et mint felelőst és hogy egy bíróság a COVID vakcina okozta halálesetek kapcsán folytat hivatalos  eljárást.

ÁM REMÉLJÜK EZ CSAK A KEZDET ÉS AZ EGÉSZ FÖLDÖN TÖBB EZER ILYEN FELELŐSSÉGREVONÁS KÖVETKEZIK BE, MINDENHOL, MINDEN SZINTEN.

A Microsoft alapítója, Bill Gates és a Serum Institute of India pénteken közleményt adott ki arról, hogy beidézték őket a  Bombay-i Legfelsőbb Bíróságra, miután a bírósághoz benyújtott petíció szerint egy nő meghalt a Covishield vakcina mellékhatásai miatt.

Dilip Lunawat, Aurangabad-i lakos elmondta a bíróságnak, hogy lánya orvos és előadó tanár  volt a dhamangaoni SMBT fogászati ​​főiskolán és kórházban. Azt mondta, hogy a lánya kénytelen volt bevenni az oltást, miután az intézet összes egészségügyi dolgozóját kényszerítették erre, mondbván sak így maradhatnak állásukban meg.

A dokumentumokban Dilip Lunawat bemutatja, hogyan halt meg lánya, Snehal Lunawat (33), „aki orvos és a SMBT Dental College & Hospital vezető oktatója volt”, néhány nappal azután, hogy megkapta az indiai Serum Institute of Covishield koronavírus elleni vakcinát. Ez után pár nappal a fiatal nő meghalt, Az orvosok vénás sinus trombózist észleltek, amelyet intracranialis agyvérzés követett. Craniotómiát és vérrögeltávolító műtétet végeztek el rajta. Azonban az életét már nem lehetett megmenteni, bizonyítottan a COVID szérum ölte meg.

Elmondta azt is a bíróság előtt, hogy lányát biztosították arról, hogy az oltások teljesen biztonságosak, és nem jelentenek kockázatot vagy fenyegetést a testére nézve. A beadványban Lunawat elmondta, hogy Dr. Somani és Guleria több interjút is adott, és biztosította az embereket arról, hogy az oltások biztonságosak.

 

A gyilkos COVID szérum

A Bombay-i Legfelsőbb Bíróság pénteken közleményt adott ki, és válaszokat kért az Indiai Serum Institute of India-tól (SII), valamint a Microsoft alapítójától, Bill Gatestől Dilip Lunawat beadványában, aki azt állította, hogy lánya a Covishield mellékhatásai miatt halt meg.

A bírósági petíció benyújtója 125 mllió dollárt követelt kártérítésként.

2020-ban az indiai Serum Institute partnerségre lépett a Bill és Melinda Gates Alapítvánnyal, hogy felgyorsítsa az akár 100 millió adag Covidshield vakcina gyártásának és szállításának folyamatát Indiában és más harmadik világbeli országokban.

Az eljárás során  bírósági kihallgatásra kell megjeélenjenek a következők:  az Indiai Unió, az Egészségügyi és Családjóléti Minisztérium, az indiai gyógyszer-ellenőrzés  főigazgatója, Dr. VG Somani, a gyógyszer ellenőrző igazgatóság   főigazgatója és Dr. Randeep Guleria, az AIIMS igazgatója.

A bírósági eljáásban személyesen érintett maga Bill Gates, aki az emberiség beoltásának egyik  “címerállata” évek óta,s ezt a szerepét a COVID19 globális terrorban  játszotta csúcsra.

Bill Gates, aki nem orvos, nem virológus, semmilyen orvosi vagy gyógyszerészeti képesítése nincs, mégis furcsa mód ördögi “vakcina-apostollá” , azaz helyesen fogalmazva vakcina-sarlatánná válhatott ebben a gyilkos, népirtó tervben.

Tömeggyilkosok!

KI is ez a Bill Gates? Egyáltalán létező emberi figura, azt sem tudhatni ebben a percben, de azt igen, ha  van ilyen személy, mint ez az emberszabású, sátánista vakcina-apostol, akkor semmilyen jogosultsága nincs sem orvosi, sem oltási ügyekben ténykedni, nyilatkozni.

Bill Gates azonban mindezt megteheti és egyelőre büntetés nélkül. Teheti ezt akkor, amikor valódi szakorvosokat, nemzetközileg elismert virológusokat elhallgattattak és “konteósnak” nyilvánítottak, ha azok jelezték, hogy amit látunk mindaz hazugság, és semmi köze a sok hazugságnak a valósághoz, a valóságos orvostudományhoz, virológiához, védőoltásokhoz.

 A nagy költői kérdés hogy, ezt a BILL GATES nevezetű vakcina sarlatánt miért is nem csukták még börtönbe, hiszen minden jogosultság, szakvégzettség nélkül gyárt, reklámoz és terjeszt vakcinákat.

Ha egy normális, átlagember próbálna orvosi végzettség nélkül bármilyen gyógyszert gyártani vagy forgalmazni, hosszú börtönévek várnának rá..

Gatest azonban szemmel láthatóan megteheti ezt… rá nem vonatkoznak az emberi törvények? És az első kérdés az, MIÉRT?!

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile