Aktuális, Társadalom

Biztos, hogy amit covidellenes–oltásként nyomnak embermilliókba, az tényleg egy vakcina?

Szlovákiában hétfőtől a beoltottaknak és a koronavírus-fertőzésen átesetteknek is karanténba kell vonulniuk, ha külföldön voltak – írta a ma7 felvidéki magyar hírportál a TASR állami hírügynökségre hivatkozva. Valós veszélyt hordozna a brit tudósok szerint, ha az emberek nyáron külföldre utaznának vakációzni, minden tesztelés és annak ellenére is, hogy a brit felnőtt lakosságnak már a felét beoltották, ezért a téma szakértői nem látják valószínűnek, hogy nyárra megnyitnák a határokat – írja az Independent .

Olvasva a hasonló híreket, egyre inkább azt kell gondolni, hogy a szer, amit „Covid-ellenes vakcinaként” egy soha nem látott, agresszív oltáskampány keretében emberek millióinak beadnak, igaziból nem is mondható vakcinának.

Ugyanis több ország kormánya ( nem csak a szlovák, de legutóbb a britek is)  úgy döntött, hogy a beoltottak is  sem karantén mentesek, őket is fertőzőnek kell nyilvánítani az „oltás” beadása után is. Hogy meddig? Nem tudni. Az idők végezetéig, vagy addig, ameddig a covid-terrorizmus véget nem ért…

Vannak, akik azzal érvelnek, hogy a most beadott „oltások” nem immunitást hoznak létre, hanem gyengítik a  covid19 fertőzés okozta szövődmények súlyosságát. Ezzel csak az a baj, hogyha ez így van, akkor a szer, amit beadnak az embereknek, elhitetve azt, hogy ezzel egy védőoltást adnak nekik, tulajdonképpen nem vakcina, hanem, egy tüneti kezelésre adott injekció.

Az orvostudományban ugyanis a vakcina meghatározása az alábbi: „A védőoltás (vakcina) gyengített vagy elölt kórokozókat, azok fragmentumait (részeit) vagy kész ellenanyagot tartalmazó készítmény. Beadásának (vakcináció) célja a szervezet specifikus ellenállásának fokozása, mesterségesen előidézett immunitás. A védőoltások beadása után (mesterséges immunizáció) a szervezetben védettség alakul ki az adott kórokozóval szemben.”

Akik utaztak egzotikus tájakra, tudják, több helyre ajánlott vagy éppen kötelező felvenni különböző védőoltásokat, hogy azok egyt adott idő múlva a beoltott személynek védettséget biztosítsanak, illetve megakadályozzák, hogy az visszatérve az egzotikus és esetleg fertőzésveszélyes tájakról, hazavigyen valami ragályos nyavalyát. Ez ugyanis a védőoltások lényege.

Figyelembe véve a globálisan zajló covid inkvizíciót, mely során a tömegesen beadott szer nem hoz létre immunitást, továbbra is maszkviselést, távolságtartást, utazási korlátozást akarnak fenn tartani a beoltottak számára is, felvetődik a kérdés, minek az alapján is nevezik „vakcinának” ezt a szert, amit embermilliók szervezetébe juttatnak, tulajdonképpen félrevezetve azokat?

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
TUNGLI
TUNGLI
2 ani în urmă

Hatásos prevenció a COVID-19 ellen. Tehát van kiút, vakcina nelkül is, sőtt…
http://www.72.sk