Aktuális, Vélemény

Böjtét örökre el kell tiltani a gyerekekkel való foglalkozástól, mert tíz éven át kiszolgáltatott gyerekeket pedofiloknak

A hamis Böjte-kultusznak vége, vegye tudomásul mindenki.

„A történtekre nincs mentség. A bántalmazott, megerőszakolt gyerekekkel szemben elkövetett bűncselekményeket nem kisebbíti és nem szépíti, hogy voltak olyanok, akiket nem erőszakoltak meg, és esetleg megúszták szellemi, lelki és fizikai bántalmazás, visszaélés és abúzus nélkül.

Egyetlen ilyen eset sem történhet, és itt nincs »hibahatár«, tűrésküszöb. Nem mentség, hogy nem mindenkit erőszakoltak meg, mert egyetlen ilyen eset sem történhet meg. Ha pedig tíz éven át zavartalanul erőszakolhat meg egy pedofil rábízott gyerekeket, akkor azért az is felel, aki ezt lehetővé tette.

Böjte Csabának mennie kell, nem vezethet tovább gyermekotthonokat, árvaházakat, ha ilyen megtörténhetett az irányítása alatt. Böjte azért nem mond le, mert neki a megrontott gyerekeknél fontosabb a hírnév, a dicsőség, a bálványozás, a celebkedés, aminek alapja az, hogy ő az »árvák megmentője«.

Ezért van szüksége a gyerekekre, és arra, hogy tovább folytathassa dilettáns, amatőr, felelőtlen és kártékony tevékenységét. Böjte nem a gyermekek megmentője, hanem a gyermekek veszélyeztetője. Papként még nem tudta elhagyni a száját egy kósza bocsánatkérés.

A hamis Böjte-kultusznak vége, vegye tudomásul mindenki. Akik eddig támogatták, azoknak felelősségre kell vonniuk, és fel kell szólítaniuk, hogy mondjon le, és távozzon.”

 

BARTUS LÁSZLÓ
Amerikai Népszava
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
guest
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Világ Figyelő
Világ Figyelő
1 an în urmă

Tényleg a magyar gyűlölöm, keresztény gyülölö Bartus véleményét kell idézni a legmocskosabb szélső balliberális Amerikai Népszavából? Az sem számít ugye, hogy épp Böjte tette a feljelentést amint tudomására jutott az első gyanús dolog és rendőrségi utasításra kellett az ügyről hallgatnia a felderítés érdekében ….

ELISABETA MANHERTZ
ELISABETA MANHERTZ
1 an în urmă

Szegeny ,artatlan gyermekek…Remelem a Joisten begyogyitja a sebeiket!Szornyuseges ,hogy ilyen dolgok megtortenhetnek!

Antivakcinátor
Antivakcinátor
1 an în urmă

Böjte Csabának már a vakcinapropagátori teljesítménye, Csíksomlyó meggyalázása, egy egyértelműen sátáni terv mellett való kiállása nagyon sok embernél kiverte a biztosítékot. Ezt persze a hibbant Bartust egyáltalán nem zavarta. De mindegy is, mert azt jól látja, hogy Böjte Csaba a méltóságát csak úgy tudná valamilyen módon megőrizni, ha csendben visszavonulna, és szerzetesi magányában rendezné a dolgait Istennel. Ide vezetett az az emberi gyöngesége, amit sajnos nárcisztikus személyiségjgynek lehet felfogni, hogy állandóan szerepelni akar, megmondóember akar lenni. Hát tessék, most megkapta. Ha ebben sem látja az isteni figyelmeztetést, akkor csak mélyebbre fog süllyedni, és sajnos nem a jólelkű, árvaházas szerzetesként marad meg az emberek emlékezetében, hanem valami teljesen másként.