Aktuális

Bolond likból is vakcina fúj Romániában? – kért és kapott egy harmadik adag oltást is, egy pszichopata gyanús alak

Jut is marad is, úgysem nagyon kelendő a kísérleti covid-vakcina Romániában. Így eshetett, hogy egy elmeorvosi szempontból gyanús romániai férfi megkívánt egy harmadik adag Pfizer vakcinát s meg is kapta.

Hamis nyilatkozattétel miatt bűnvádi eljárás indult egy Botoșani megyei férfi ellen, akinek eszébe jutott s a második  vakcina után kért még egy adagot a Pfizer kísérleti vakcinájából. S lám m ilyen jól működik a nagy reklámhadjáratnak örvendő oltáskampány, senkinek nem tűnt ez fel s a megkérdőjelezhető elmeállapotú covid-rajongót standa-pityere beoltották harmadjára is.

A megyei rendőrség tájékoztatása szerint a 49 éves férfi egy dorohoji oltóközpontban nem mondta el, hogy ő már megkapta a második dózis vakcinát. Ezt csak azután árulta el, hogy beoltották a harmadik dózissal is, számolt be a G4media.

A Botoșani Megyei Közegészségügyi Igazatóság vizsgáljaaz esetet. A megyei tisztifőorvos szerint az oltóközpontban valószínűleg nem várták ki, hogy az informatikai rendszer betöltse a férfi adatait, nyilván örültek, hogy még egy lelkes önkéntes  beállt a vakcina sorba, így csak akkor derült ki, hogy már beoltották. A vakcina beadása után a férfit néhány órára megfigyelés alatt tartották, majd valamiért mégis kórházba is szállították, de állítólag eddig nem jelentkeztek nála mellékhatások. A sürgősségi osztályon ügyelő orvos pszichiátriai vizsgálatot is javasolt, a férfit továbbra is megfigyelés alatt tartják. Ha túléli, akár a vakcina propaganda egyik reklámarca is lehet, még akkor is, ha az elmeorvosi szakértő kimondja, hogy nem épelméjű…

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile