Aktuális, Tények mögött a lényeg

Botos Gregory Zoltán: Öntsünk tiszta vizet a pohárba – oltottak és nem oltottak elhalálozási számai

Miért nem szolgáltatnak az országok statisztikai adatokat a COVID-19-halálozásokról, amelyek összehasonlítják a beoltottakat a be nem oltottakkal? Pedig ez egy egyszerű kérdés. Tényleg igaz-e, hogy több be nem oltott ember hal meg COVID-19-ben, mint a beoltottak körében? Azt hiszem, jogunk van tudni. A fősodratú hírek az oltatlanok világjárványáról szólnak. Azt állítják, hogy a kórházba került betegek és a halálozások többsége a beoltatlanok közül kerül ki, de nem adnak pontos információt vagy valós, tényszerűen ellenőrizhető statisztikákat. Magyarország kormánya szerint meg kell védeniük a betegek egészségügyi magánéletét.

Az olyan riportereknek köszönhetően, mint a Last American Vagabond, nem kellett sokáig kutakodnom, hogy megtaláljam azt a néhány országot, ahol valóban megjelennek ezek az információk.

Nézzük először Skóciát.

A 2021. október 11-i hivatalos közegészségügyi skóciai COVID-19 statisztikai jelentés a 38. oldalon, a 17. táblázatban az akut kórházi felvételek számát mutatja be nem oltottakra, illetve 1 adaggal beoltottakra és 2 adaggal beoltottakra, valamint egyéb különböző csoportokra bontva. Korcsoportokra vonatkozóan, heti lebontású adatokkal. A 60 év felettiek csoportjában az oltatlanok és a 2 adagos oltások heti bejutása 47-414, 47-323, 36-272 és 27-292 között volt. Ez óriási különbség!

 

De vessünk csak egy pillantást a COVID-19-hez kapcsolódó, megerősített halálesetek számára az oltási állapot szerint. (44. oldal, 18. táblázat.)

 
 

A be nem oltott (Unvacccinated) és a 2 adaggal beoltott emberek (2 Doses) halálozása hetek szerinti bontásban 13 és 58; 26 és 101; 29 és 121; 21 és 113 között változott.

Szerintem a számok magukért beszélnek.

Anglia szinte az egyetlen ország, amely egykor statisztikai adatokat közölt a COVID-19-hez kapcsolódó halálesetekről és a kórházi felvételekről.

19. és 20. oldal, 5. táblázat. Az összes eset halálozása a diagnózis felállítását követő 28 napon belül:

Tehát amint itt láthatjuk, a 2542 halálesetből csak 722 volt beoltatlan. Az információkat az első adagtól kevesebb mint 21 napra, az első adag 21 napja után, a második (teljesen beoltott) és nem vakcinázott 14 napra bontották. Ha csak a teljesen beoltottakat hasonlítjuk össze a be nem oltottakkal, akkor a halálozások 63%-a a teljesen beoltottak között következett be. Ha azonban hozzáadjuk az egy adaggal beoltottak haláleseteit, akkor

a beoltottak a halálozások 69,9%-át teszik ki.

 

Ha visszatekintünk az előző technikai tájékoztatóhoz (22. szám), akkor ugyanazokat az információkat láthatjuk. Az 1798 esetből csak 536 volt beoltatlan. 22. oldal, 5. táblázat.

 
 

A 23. számú technikai tájékoztatót követően (ezt még Public Health England néven tették közzé), a következő tájékoztatót már az Egyesült Királyság Egészségügyi Biztonsági Ügynöksége tette közzé, és ebből már valamilyen oknál fogva kimaradt a beoltottak és a be nem oltottak összehasonlító statisztikai számai.

Anglia volt az egyetlen olyan ország a világon, amely olyan statisztikai adatokat szolgáltatott, amelyek összehasonlították a beoltottakat a beoltatlanokkal.

Mivel a beoltottak halálozási száma tovább nőtt, ez a statisztikai információ ott is elérhetetlenné vált. Angliában már nem elérhető és valószínűleg Magyarországon sem lesz elérhető soha.

Valaki elmagyarázná nekem, hogy miért?

Irodalom:

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Ján TUNGLI
Ján TUNGLI
2 ani în urmă

Megoldás a COVID-19 pandémiára
http://www.tarot.72.sk/?m=AP