Kategória nélküli

CAFE FAKE NEWS – Rövid villantások a „Z” propaganda mögötti valóságból – A nyílt titokként burjánzó neonácizmus és a bombaálló Hollywoodi plasztik celeb esete  

Ha nem lenne ez az egész teljesen az emberiség ellen elkövetett globális merénylet, akár a világuralommá emelt COVID hazugságok  sátáni propagandája, lehetne nagyokat nevetni vagy legyinteni a hamis, hazug, ördögi ám ugyanakkor  döbbenetesen bugyuta és primitív „Z” tipusú háborús propagandán.

Két érdekességet mutaunk  itt be:

  1. Akarják látni, hogy is fest egy „SLAVA UCRAINA” féle igazi ukrán hős? Akarják látni, miért nácizta le az egész sátáni zsolfdos hadsereget az orosz invázió kezdetekor Putyin , orosz elnök?

Hát íme, egy elfogott ukrán, náci azov-terrorista daliás teste. Ezek, az ehhez hasonló náci szörnyek uralták az ukrán társadalmat évek óta a globalista elit támogatásával és tartották rettegésben a  normális, ukrán polgárokat. A náci “ukrán csapatok”  és az idegen zsoldosok, nem csinálnak problémát abból, hogy a civil polgárokat élő pajzsnak, vagy túsznak , míg a kötelezően katonának besorozott ukrán férfiakat frontvonalbeli golyófogóknak használják.

Mert ez az igazság a SLAVA UCRAINÁról , ezekkel vállal közösséget a sok agymosott világszerte, anélkül, hogy megpróbáljanak utána nézni mi is történik valójában az orosz-ukrán konfliktussal kapcsolatban.

Íme egy frissen elfogott, magát megadó “ukrán hősnáci”, a testére varratott náci jelképekkel, az egész Harmadik Birodalmi őrülettel a testén:

Az ukrán fegyveres erők elfogott, kapitulált hadi foglyainak kinézete  sokkolta az orosz katonákat is, a közzétett ( az EU-ban cenzurázott) hírek szerint.

Az Orosz Fegyveres Erők katonái a Harkov régióból a Donbászba tartó áttörés során elfogtak egy náci tetoválásokkal borított ukrán katonát.

Erről a képet szolgáltató katonai forrás jelentette a Pravdának.

A “náci szörny” testén a sok tetoválás között ott látható:  a mauthauseni koncentrációs tábor neve a hasán, egy SS-katona a mellkasán és a karjain, egy náci vaskereszt a lábán, az Odal rúna – egy jel az SS szimbólumok közül és a 7. SS-hadosztály „Eugen herceg” emblémájából, valamint egy koponyából és egy farkasból.

 

Ukrán náci hadifogoly. Hát de nem édi? Azok akik kibiggyesztették az ukrán zászlókat azonnal a Facebook profiljukra, meg ahova lehetett, vajon tudták mivel vállalnak közösséget? Ha nem most mutatjuk!

 

 

És mi naivak nem elhittük, hogy a Második Világháború véget ért, és hogy a náci jelképek használatát a nemzetközi egyezmények szerint tiltják és büntetik?

Nem túl szép látvány ez a hős ukrán náci sem, csak azért rakjuk ki szépen kivarrott Gestapo-mintás testét, hogy feltehessük a kérdés azoknak, akik gondolkodás nélkül biggyesztik ki az ukrán logókat a profilképük mellé, biztosak benne hogy ezzel az ukrán náci sereggel akartak szolidarizálni?

 

  1. Cafe Fake News: A Hollywoodi plasztik celeb, Angelina Jolie pedig kapta magát és csak úgy, ni ellátogatott az orosz rémek által bombázott és támadott területekre, mint ENSZ nagykövete a Nagy Mátrix hazugságainak. Lett is egy ügyes  bombariadó, bár mint kiderült a hadi jelentésekből, a kutya sem bombázott ott .

Erről a látogatásról vagy annak imitációjáról, a már megszokott háborús „Z” propaganda el is engedte a “tudósításokat”, ahol a műfejű celeb, vagyis az Angelina Jolienak látszó tárgy, bátran koslat a háború sújtotta országban. PONT MINT A FILMEKEN! Sőt egy hangulatos kis kávézóba is bemegy , hogy ott ukrán menekültekkel találkozzon, akik az eszeveszett menekülés közben nyilván beugrottak inni egy kávét, és kértek egy autogramot is, ha már a halivúdi sztár is ott sertepertélt!

Vágókép:  a sztori kedvéért lesz persze egy bombatámadás is hirtelen, és akkor uccu Angelina Jolie!-héj,  szaladnak a bunkerbe. Innen megtudhatjuk , hogy bombariadó ide vagy oda, az ukrán kávézók akkor is nyitva tartanak, ha orosz bombák potyognak az égből. Legalábbis a FAKE NEWS propaganda alapján.

Az nem derül ki, hogy a Hollywoodi (rém)álomgyár plasztik bábja hogyan is jutott el Ukrajnába, vajon mivel, hiszen a hírek szerint se vonat, se repülőgép közlekedés arrafelé éppen  nincs, de nyilván a filmstúdióban , ahol ezeket a gyalázatos hazug kacsa híreket előállítják megoldották ezt is.

 

A hadi kávézó, a neve lehetne , Cafe Fake News, ami bombázás alatt is nyitva tart, ha egy Hoolywoodi celeb be akar ugrani propagandázni… a fotón látható tini fülhallgatóval a fülén és okostelefonnal, látszólag teljesen lazán nem veszi tudomásul, hogy az oroszok a spájzban vannak! De lehet ez is csak a “Z” stúdió egyik siralmas kamuja?

Megjegyezzük, az Ukrajna fedőnévvel ellátott, nácikkal őriztetett  globalista bázison soha nem volt akkora forgalom, mint mióta Putyin bombázza azt. Úgy fellendül a propagandaturizmus Ukrajnában, mint a nácik köszöntő karja! 

A WEF politikusai zarándokhellyé nyilvánították a Zelenszkij féle politikai pojáca vezette régiót és úgy zarándokolnak oda a FAKE NEWS hírek jól megbuherált híradásaiban, mint valami sátáni kegyhelyre.

VIDEÓ: Mint a filmeken, igaz, hogy “bombatámadás”veszélye  van, de a villamos zakatol és a kávézók nyitva vannak. Aztán jön a “fussunk Angi, lő a Putyin !” – jelenet…Érdekes módon péntek este Zelenszkij mester megkapta az USA 33 milliárd dollárnyi hadi támogatását s a szép summa  mellett megérkezett a műnő is, hogy teljesebb legyen a sátáni propaganda!

 

Igaziból egy a kérdés itt, mi a gonoszabb , elhinteni ezeket a hazug, propaganda álhíreket, vagy szembenézni a ténnyel,hogy miként a COVID-propaganda ideje alatt most is akadnak lebutított embertömegek, akik simán benyalják a döbbenetesen primitív kamupropagandákat?

Eközben a környékbeli civilek nem figyeltek a riasztásra. Az emberek nyugodtan sétálnak, volt aki  felkérte a színésznőt, hogy készítsenek szelfit. Bombázás és a bombázás elől menekülés közben. Teljesen hihető. Mint a filmeken.

Az Orosz Föderáció Védelmi Minisztériumának közleménye szerint az elmúlt napokban nem történt támadás Lvivben. A hollywoodi csillagot elkapó légiriadó az ukrán propagandisták újabb olcsó teljesítménye.

-lszmm- 

 

 

 

 

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile