Aktuális, Belpolitika

Cîţu handabandázik össze-vissza: Bár egyre kevesebb „covidost” jelentenek a statisztikákban, a román kormány mégis meg akarja hosszabbítani a veszélyhelyzetet

Az esetszámok rohamos csökkenése ellenére a kormány meghosszabbítja a veszélyhelyzetet, írja az Agerpres hírügynökség.

A kormány 30 nappal meghosszabbítja a május 12-én lejáró veszélyhelyzetet – jelentette be hétfőn Florin Cîţu. „Igen, meghosszabbítjuk a veszélyhelyzetet. Valóban vannak olyan intézkedések, amelyek értelmüket vesztették, például a síelők üdülőhelyeivel kapcsolatosak” – mondta a miniszterelnök, aki nem árult el részleteket a készülő jogszabályról.

Florin Cîţu hétfői nyilatkozataiban valójában csak beszélt össze-vissza, semmi konkrétumot nem tudott felhozni az intézkedések okakánt, csak azt szajkózta, már–már groteszk módon, hpgy csakis az oltással, csakis a nagy emberkísérlet végrehajtásával  térhetnek vissza az emberek a „normalitáshoz”. Hogy  mi is lenne a normális egy olyan rendelkezésben, mely esetleg oltási könyvek alapján működtetne  egy társadalmat, gazdaságot, arra egyelőre nemhogy a román miniszterelnök, de egyetlen globalista covid-politikus sem tudott választ adni.

Evidens Romániában is, hogy a kormány a vészhelyzet megszorításaival csakis saját magát védi az elégedetlen emberek és az ellenzék támadásai ellen, s valószínűleg Florin Cîţu és és az egész Iohannis vezette kormánykoalíció el kell számoljon arról globalista gazdáiknak, hogyan halad a nagy  covid-projekt, azaz géntechnológiás emberkísérlet Romániában.

Márpedig akármit is hazudik a fősodratú covidmédia, Romániában a lakosság 80 százaléka elutasítja jelenleg a kísérleti vakcina beadatását. A kormány vezérei tehát egyelőre primitiv és olcsó reklámfogásokkal akarják népszerűsíteni a kifulladt oltáskampányt, majd zsarolni fogják az embereket… de valószínűleg egyet tehetnek, jó balkáni trend szerint: kihazudják magukat a kudarcba fulladt oltáskísérletből. Hazudni pedig lássuk be, jobban tudnak, mint kormányozni…

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile