Aktuális, Vélemény

Covid-alamizsnák: 100 lej az emberi méltóságért és életért? – Kis jutalomfalat a kísérleti patkánynak nézett embereknek, milliók a bábkormányok végrehajtó politikusainak

Az emberi civilizáció leggyalázatosabb modernkori attrakcióját láthatjuk éppen, mikoris egy az egyben, garasokért lefizetett kísérleti alanyoknak, laboratóriumi patkányoknak nézik az Isten teremtette földi embereket a nagy globalista-sátánista  covid-manőver során.

Érthető nem? Egy állítólagos járvány miatt, amikor már a törvénytelen szigorítások sem működnek, sem a rendőrséggel, karhatalommal támogatott korlátozások , hogy az emberek beadassák maguknak a kétes, minden védőoltási jelleget mellőző génmanipulációs szert,  a sátáni projekt kivitelezői most jutalomfalatokat tesznek a kísérleti patkányok csapdáiba.

Kis darabka sajtocska, pár euró, kajabon, mozijegy, üdítő sültkrumplival, és miccs mustárral…

EGY AZ EGYBEN ÁLLATOKNAK TEKINTIK AZ EMBEREKET, KÍSÉRLETI ÁLLATOKNAK! 

Pont mint mikor az ellenkező kísérleti egereket valamivel be kell csalogatni a mérgezett csalit tartalmazó labirintusba. Nos, ide jutott, ide süllyedt 2021-ben a modernkori földi ember.

Azonkívül, hogy belegondolni is rossz, milyen emberek lehetnek azok a szerencsétlenek, akik száz lejért, egy mozijegyért hajlandóak mégis beadatni maguknak azt a kísérleti trutyit, amit eddig ingyen nem adattak be…azonkívül, csak az a kérdés, vajon mennyit is kapnak ezekért a háborús bűnnek minősülő cselekedetekért azok a kormánypolitikusok, akik egyáltalán meg merik ezt tenni?

Nyugi, ők biztos nem egy mozijeggyel vagy három miccsel lettek megjutalmazva.

„Hétfőn elfogadták Romániában azt a rendeletet, amely száz lej ( 21 euró, 23 dollár- szerk. megj) értékű étkezési utalványt biztosít azok számára, akik felvették a koronavírus elleni védőoltást − jelentette be Ioana Mihăilă egészségügyi miniszter.

A kedvezmény csak azok számára lesz elérhető, akik a teljes oltást felvették. Azok, akik az oltási kampány kezdete óta beoltatták magukat, nyereménysorsoláson vesznek részt, amely pénzjutalommal jár.”– adta hírül a romániai covid sajtó.

Az ember ilyenkor csak áll és bámul.

Ez már tényleg az Antikrisztus korszaka, hogy ilyesmi nyíltan megtörténhet?!

Ennyit ér, azaz ennyit nem ér az emberi élet, a szabad döntésjog, szabad akarat, az emberi méltóság?

Bízom abban, hogy az emberekben mégis működik az emberség, a lélek és gondolkodás tartása, az az oly veszélyes isteni szikra, amit most mindenáron ki akarnak iktatni az emberekből, és nem fognak beleesni ebbe a sátáni csapdába… de sajnálom azokat a szegény páriákat, a társadalom szélén tengődőket, akik mégis bele esnek ebbe a démoni csapdába.

Azoknak a báb-politikusoknak, akik elkövetik ezt a vakcina-csali gyalázatot az emberekkel, meg azt üzenem, a kurva, jó édesanyjuknak kínálják ezt a gyalázatos covid-alamizsnát, a garasokat, amiket egy gigászi gyógyszerkísérlet, patkányoknak nézett embereinek szántak. De úgy is fogalmazhatnám, legyen ez a szemükön vagy a nyelvük alatt a garas, miközben átkelnek az alvilág folyóján a pokolba! Mert, hogy oda jutnak az egészen biztos!

-szmm-

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile