Aktuális, Vélemény

Covid atya esete a vakcina-propagandával – az Istenhívők imádkoztak, a covid hívők oltakoztak a zarándoklaton

Az agresszív, primitív, semmit és senkit nem kímélő, etikátlan és lássuk be gyakran nevetséges covid-oltási kampány 30 ezüstjeiért sok mindent meg lehetett venni. És sok mindenkit. Azaz pontosan sok mindenki, sok mindenét.

Az elmúlt hetek alatt számtalan utálatos és primitív példáját láthattuk annak, milyen az, ha megvásárolt lelkek reklámoznak valamit parancsra, valamit, amiről fogalmunk sincs, hogy tulajdonképpen mi, miről szól… Mert ha tudják, tudnák, akkor kétszer olyan nagy a baj.

A minden idők leggusztustalanabb vakcina hadjárata azonban  végülis Isten segedelmével akár jóra is fordulhat, ugyanis az emberek, a globalista kutyák téveszméi ellenére zömmel nem idióták, és  ha nem is az első 5 percben, de egyre többen rádöbbennek arra, hogy valami kurvára nem stimmel egy olyan géntechnológiás kísérleti  injekcióval , amit ennyire kell reklámozni és ilyen erőszakosan kell vele zsarolni a tömegeket.

Mert nem egy oltással van itt baj tulajdonképpen , hanem az egész átlátszó p(l)andémiás történettel, melyről egyre több furcsa hazugság válik bizonyított ténnyé.

És ha engem kérdeznek, az áldozatokkal van baj, azokkal, akiket beáldoztak, hogy elhitessenek egy sátáni hazugságot a Föld nevű bolygó lakóival.

Meg az agresszív, átlátszó oltás propagandáról van szó, amihez fogható még nem volt az emberiség történelmében.

A valóban gyilkos fekete himlő elleni oltásnak ezred ennyi kampánya nem volt. Ja, mert az tényleg oltás lehetett? Ez a kísérleti szer, amit covid19 néven erőszakolnak a Föld nevű bolygó homo sapienseire pedig valójában egy ismeretlen eredetű, ismeretlen kimenetelű valami egyelőre…

Szóval sztárok, celebek, énekesek, komédiások, politikusok, a globalista fegyenctelep összes baksison tartott csepűrágója felvonult már ebben az oltási kampányban, miért éppen az egyházat hagyták volna ki?

Persze akadtak kivételek, a görög keleti egyházban több gerinces pópa jelentette ki, hogy ők nem orvosok, az egyház nem járványügyi intézet, úgyhogy hagyják őket ki ebből az egész sátáni maszkabálból…

Sajnos a magyar egyházak papjaiban nem volt ennyi gerinc…és ezért helyettük is szégyellem magam.

 

A bűnbocsátó cédula evolúciója !? Sátánizmus vagy simán blaszfémia?

És megtörtént a megengedélyezett maszkos csíksomlyói búcsú, melynek főoltakozója, az egykor általam is tisztelt, ma már csak sajnált Csaba testvér volt az egyik fő attrakció, aki sajtónyilvánosság előtt megmutatta, hogyan kell a covid-szarral összemocskolja saját emberségét és becsületét.

Napokkal a búcsú előtt reklámozták már a covid-sajtó propagandistái a nagy attrakciót, Csaba atya nyilvános oltakozását, mely a zarándoklat fehér leplén olyanná vált, mint egy odapottyantott nagy tehénlapótya, melyet donganak is a propaganda legyei…

Megnéztem a covid-bohóccá silányult egykori árvagyerekmentő szerzetes szánni való mutatványát, meghallgattam zavart, össze-vissza tekintgető nyilatkozatát és sajnáltam őt. És megvetem ezért, pedig kenyeres pajtások voltunk valamikor.

A sablon, ócska szöveg, hogy lám ő bízik az orvosokban és ugye Afrikába menet  7-8 oltást is beadatott magának. Na, ja, csak azt nem sajtó színpadon, attrakcióként tette. Lehet, mert azok valóban valódi oltások voltak és nem a gyógyszermaffia és a sátánista globalisták GMO-s akármilye?

Én sem oltásellenes vagyok, csak nem szeretem , ha sátáni hazugságokkal sértik emberi intelligenciámat!

Ha tényleg ezt a valamit adták be Csabának, remélem, nem lesz baja tőle.

Azt nem tudom, mennyi volt a 30 ezüst, amiért ezt a horror bohóckodást elkövette, de azt hiszem, nem érte meg.

Miért hiszem ezt? Mert elolvasgattam a Facebookon az oltakozásáról szóló kommenteket és akárhogy is, az emberek 90 százaléka (ki-ki a maga módján) elítéli Csaba atya, Covid atyává vedlését.

 

 

Szóval nem érte meg ez az egész Csaba! Nem vagy te virológus, sem egészségügyi szakértő vagy szóvivő, jobb lett volna, ha a bűcsú napján Istenre, Jézus  anyjára a Boldogságos Szűz Máriára koncentrálsz és nem a covid-maffia show-jára.

Miből gondolom? Elég elolvasni a hozzászólások egy részét, amik világosan tükrözik, hogy az emberek nem idióták, és hogy Sic transit gloria mundi!

Íme kis szemelvényt az emberek leírt, felvállalt véleményéből, azt hiszem ez mindent elmond erről a jelenségről.

*„Ő már rég eladta magát!

Sajnos”

*„Azért a búcsúból és Pünkösdből mint szent események igazán kihagyhatták volna az oltás propagandát. Már nem kell csodálkozni mikor a papok is ilyeneket mondanak,hogy az oltás a megoldás. Kár,hogy nem az jut eszükbe elsőként,hogy Isten a megoldás. Az emberek nagyrésze már annyira eltávolodott Istentől,hogy bármibe hamarabb megbízik,és sajnos amíg ez megy nem is számíthatunk különb, boldogabb világra.”

*„Jobb lett volna ha Pünkösd napján elmegy a búcsúra és imádkozik őszintén,nem az oltast reklámozza!!!”

*„Nem kötelező de viszont ha az oltásra buzdít az még nem azt jelenti hogy kötelező mindenki belátása szerint cselekedjen én sem hiszem hogy ilyen hamar megtalálták volna a tökéletes ellenszert de hátha nem így van !!”

*„Nagyot csalodtam Csaba testverben.Komolyabb embernek gondoltam”

*„Az a pap aki az oltásban jobban hisz mint a háta mögött álló kegyszobor gyógyító erejébe, az a reverendát csak hatalomért vette fel, nem Istenért!”

*„Biznisz atya megmutatta,hogy gyakorlatilag az egyhaz es a penz osszefonodott mar reg!A tobbi csak a show resze.”

*„Még egy reklám-arc a Covid maffia oldalán”

*„Szomorú, hogy az egyház is eladta a lelkét az ördögnek”

*„Menjen a fenébe az oltásával együtt… már a búcsúból is cirkuszt csinálnak….?!”

*„A celeb csuhásra jellemző.”

No comment…

Szőke Mária Magdolna

( Fotó: Székelyhon)

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile