Aktuális, Vélemény

Covid-elvtársak egymást között: Szijjártó kitüntetést adott át kínai kommunista kollégájának, miközben az egész világ Kína felelősségét emlegeti  p(l)andémia ügyben

Szijjártó Péter magyarországi külgazdasági és külügyminiszter magas állami kitüntetést adott át kínai kollégájának, Vang Jinek hétfőn, a távol-keleti ország Kujcsou tartományában.

A ceremónián Szijjártó kijelentette, hogy a koronavírus-világjárvány során Ji bizonyította barátságát, segítségének köszönhetően ugyanis már több mint egymillió magyar ember életét „tudtuk biztonságba helyezni, azáltal, hogy lehetőségünk nyílt a Sinopharm oltóanyagának megvásárlására. Ez a segítsége nélkül nem valósulhatott volna meg”.- adta hírül hétfőn délben a magyarországi média.

Hogy mi van?!

A történet, e „jeles” esemény lássuk be, nem kevés furcsaságot von maga után. Napok óta ugyanis egyre több helyen a nemzetközi sajtó berkeiben és nem konteósnak mondott oldalakon, jelennek meg a cikkek arról, hogy lassan vitathatatlanul bizonyított tény, hogy a covid19 féle SARS vírus nem természetes eredetű, szinte teljesen biztos, hogy Kínában a vuhani víruskutató laboratóriumban buherálták össze és semmi köze nincs semmilyen nyomorú denevérhez, sem a vuhani horror piachoz. Magyarán szólva lassan kiderül, amit eddig a fősodratú lakájmédia simán „konteónak” nevezett.

Kiderül lassan, hogy egy évek óta előkészített biológiai háború okozta, okozza az egész p(L)andémiás világZárványt, kiderül, hogy az intézkedések zöme  egy  vírusjelenlét kimutatására alkalmatlan orvosi segédeszközre, a PCR tesztre volt alapozva, tehát teljesen indokolatlan és törvénytelen volt. És kiderül lassan az is, hogyan ölték meg ezerszámra a kórházba beutalt, covidosnak mondott embereket holmi covid-protokollnak nevezett genocídium során világszerte.

Ezekkel van tele a világsajtó és akárhogy erőlködik a lakáj- covidmédia,de  valójában ez jár a legtöbb ember fejében.

És mindeközben Szijjártó elvtárs elmegy, már megint elmegy Kínába, kitünteti Vang Jin elvtársat, a magyarok nevében kinyalja a Kínai Kommunista Párt seggét, miközben sehol a világon nem olyan agresszív és sötét a covid terrorizmus, mint Magyarországon. És ne feledjük azt sem, hogy miközben Szijjártó hálálkodik, hogy hej de milyen  szuperjól kezelték a kínai komcsik segítségével a magyarországi „vírushelyzetet”, aközben világviszonylatban lakosságarányosan  Magyarországon haltak meg a legtöbben a kamu világjárvány alatt, tehát ott  ölték meg a lakosságarányosan a legtöbb magyar embert, zömmel magyar nyugdíjasokat, a covid protokoll mengeléi…És mindez lehetett, mert a kínai kommunisták, pár elmebeteg  és embernek nem is nevezhető politikussal összehozták a covidmizériát.

De ez tényleg csak nekem furcsa?

Szijjártó elvtárs és Orbán elvtárs nyilvánvalóan a „Sötét oldalon” állnak. S ezáltal szegény csonka Magyarországot is a sötét oldalra kényszerítették. Mint mindig történt ez a nagy háborúk alatt, a nép szenvedi meg a vezérek idiotizmusát és aljasságát.

Ez az egész annyira sötét és gonosz, hogy magyar emberként csak bámulok ki a fejemből. És tetszik vagy sem, akármilyen durva számomra is ezt kimondani, de most tiszta szívből örülök annak, hogy Erdély jelenleg nem tartozik a magát magyarnak mondó Orbán-kormány vezetése alá. És lehet hörögni most az összes agymosott fidesz-birkának, mert a tények attól még tények maradnak és a bűnöket sosem lehet elrejteni!

Mert amiket itt fennebb felsoroltam, azok, mint tények, ellenőrizhető, jól látható tények. És a tények ez esetben bűnök. Súlyos, emberiségellenes, háborús bűnök!

Szőke Mária

Fotó: Facebook

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile