Aktuális, GREAT RESET, Tények mögött a lényeg

COVID-GYILKOSSÁGOK NYOMÁBAN – SOROZAT – 1.rész -EGY A COVID OSZTÁLYON DOLGOZÓ EGYKORI ÁPOLÓ, AKI MAGA IS RÉSZT VETT A SZÖRNYŰSÉGEKBEN KITÁLALT EGY PARLAMENTI KÉPVISELŐNEK

COVID gyilkosságok. Eljött az idő, hogy nyíltan beszéljünk róla! Ma még nyílt titok az egész világon, a hírhedt „covid – protokoll” azaz az a globálisan, az Egészségügyi Világszervezet által kiadott kórházi „kezelés” mellyel, ki tudja milyen jogalapon kényszerítették, vagyis inkább pénzbeli juttatásokkal és zsarolással rávették az orvosokat, kórházi, egészségügyi dolgozókat arra, hogy egységes protokoll szerint gyógyszerezzék és lássák el az állítólagos covid fertőzéssel kórházba került embereket. Márpedig ez a „covid protokoll” teljesen ellentmond miden orvosi, tudományos alapnak, megszegi magát az orvosi esküt, a vírusos megbetegedések kezelési szabályzatát. Az a kórházi eljárás, ahogy a „covidos betegeket” kezelték pontosan megfogalmazva és az orvostudomány alapjait figyelembe véve nem megfelelően és szakmai hatáskörrel való visszaélés segítségével elkövetett tudatos minősített emberölésnek  és ennek kísérletének minősülnek.

Így. S remélhetően nemsokára eljön az idő, mikor mindazok, akik ebben részt vettek világszerte felelni fognak tetteikért, ugyanis egy orvosnak vagy egy szakápolónak nem lehet kifogás, hogy ő felsőbb POLITIKAI utasításra, parancsra teljesítette amit tett, ahogy ez nem volt kifogás a Nürnbergi Per náci gyilkosi esetében sem. Az orvosi eskü ugyanis pont azért lett kitalálva hogy ennek betartásával megelőzhető legyen  az, hogy az orvosok az emberek életére törjenek akármilyen utasításra, befolyásoltság alatt.

A cikk folytatását az alábbi linkre kattintva tudj tovább olvasni! Maradjon velünk,  fel a hírlevélre!

IDE kattintva olvashatja tovább a cikket.

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile