Aktuális, GREAT RESET, Tények mögött a lényeg

COVID-GYILKOSSÁGOK NYOMÁBAN – SOROZAT – 2.rész – HOGYAN HALT MEG KÓBOR JÁNOS, CSOLLÁNY SZILVESZTER ÉS DAMU ROLAND?!

Ismert személyiségek a COVID protokoll kivégzőosztaga előtt – Avagy a “döglött varjú” effektus a Mainstream médiában

A megfélemlítési és halottmutogató, esetszámláló metódusról nekem az a kegyetlen, égi szokás jutott eszembe, amikor a földeken úgy akarták a varjakat elriasztani a termés megdézsmálásától, hogy egy magas rúdra vagy fára kiszegeztek egy még élő varjút és annak haláltusás vergődése, halálkárogása állítólag, – legalábbis a korabeli krónikák szerint – elriasztotta a többi varjút.

Nos, ez a kegyetlen hasonlat jutott eszembe , ahogy figyelem a gyalázatot médiamanipulációt, amit híres emberek halála, és állítólagos COVID -ossága  örvén elkövettek a magyarországi sajtóban.

LESZÖGEZEM, MINDEN ÁLDOZAT ÁLDOZAT, ÉS MINDEN ÁLDOZAT HALÁLÁÉRT FELELŐSSÉGGEL TARTOZNAK SOKAN, NEM AKAROM AZT A LÁTSZAT KELTENI, HOGY AZ ÚGYNEVEZETT SZTÁROK, HÍRESSÉGEK  HALÁLA ESETLEG „FONTOSABB” MINT A KÖZEMBEREKÉ, AKI UGYE JÓVAL TÖBB IS VOLTAK, CSUPÁN AZÉRT EMELEM KI EZEKET AZ ESETEKET, MERT PONT AZ ISMERTSÉG RÉVÉN JÓVAL SZEMBESZÖKŐÉ VÁLTAK AZ ELLENTMONDÁSOK, HAZUGSÁGOK.

Három esetet ragadok ki az alábbiakban.

A magyar rocklegenda Kóbor János , a többszörös bajnok sportoló Csollány Szilveszter és az ismert magyar színész Damu Roland „covid”- halálát.

 

OLVASSA TOVÁBB ITT A LENTI OLDALON:

Cikkeimet keresse itt és iratkozzon fel a hírlevélre! maradjuk együtt, keressük meg közösen rabolt Igazságunkat!
guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile