Aktuális, GREAT RESET, Tények mögött a lényeg

COVID-GYILKOSSÁGOK NYOMÁBAN – SOROZAT – 6.rész A COVID-protokoll előírta “asszisztált eutanázia” amikor Rivotril és a Midazolam segítségével halálba segítették a lélegeztető gépeken fuldokló áldozatokat

Egyre több horrorisztikus tény igazolódik be a COVID-halálsorok protokollja szerinti “kezelés” metódusáról. Ez a hírhedt COVID-PROTOKOLL, mely segítségével a halálkórházakba bedeportált betegek nagy részét eltették láb alól.

Egy franciaországi eset pedig arra mutat rá, az öregotthonok lakóinak kiirtása külön kiemelt része volt a halál-protokollnak.

Magyarán szólva az öregotthonokban levő beteg és idős embereket a Covid-járvány takarásában egyértelműen “halálba segítették”. Ez a sorozatos tömeggyilkosság többnyire gyógyszerek segítségével lett végrehajtva.

Ezek közül az állítólagos légúti vírus okozta megbetegedés kezeléséhez adott gyógyszerek között vezető szerepet kapott a Rivotril és a Midazolam.

A teljes cikk ITT olvasható.

Iratkozzon fel a Substacken hírlevelemre, és ha tetszett a cikk lájkolja, de hozzászólásokat, észrevételeket is szívesen látok a cikkek alatt.

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile