A MÁTRIX ÁRNYÉKÁBAN, Aktuális, Tények mögött a lényeg

Covid-Kató lebukott?! A Moderna bepereli a Pfizert és a BioNTech-et a COVID-19 oltás  mRNS-technológiával  kapcsolatos szabadalombitorlás miatt – Tehát  végre hivatalosan igazolt, hogy Karikó Katalin simán egy csaló és a köré épített propaganda csak óriási  hazugság

Furcsa, sátánian groteszk és morbid mód tragikomikus szintre érkezett a nagy vakcinagyártók közti versengés, ugyanis a Moderna beperelte a Pfizert és a BioNTech-et, mondván, hogy azok egy az egyben ellopták az oltások esetében használt mRNS géntechnológiai szabványokat, melyeket a Moderna évtizedekkel ezelőtt már szabadalmaztatott. Ez magyarán végre  igazolja, hogy az egész propagandás vakcina mítosz, miszerint a magyar származású Karikó Katalin lenne az mRNS  géntechnológia nagy, zseniális feltalálója cinkelt kártyavárként omlik össze.

Karikó ugyanis több mint valószínű nem fedezte fel azokat a vakcina gyártási technológiákat, melyekkel villogtak és hazudtak itt  beszervezett módon, egész egyszerűen ELLOPTÁK a már meglevő és szabadalmaztatott  vakcina előállítási módszert.

Ha helyesen akarunk fogalmazni Karikó Katalin talán csak azt fedezte fel, hogyan kell ellopni és propagálni egy tudományos kutatást, amit valójában nem ő fedezett fel. Mondjuk, ezt eddig is tudták sokan, a sajtó is megszellőztette, ugyanis Dr. Robert Melone, a géntechnológia valódi felfedezője, nem rejtette véka alá, hogy Kató néni egy szélhámos és nem egy zseniális tudós, ahogy ezt a Mainsteam médiában olvasni lehet  2 esztendő óta.

A Moderna azonban ezzel a mostani pereskedéssel egyértelműen igazolta, hogy az egész Karikó-sztárolás  egy hatalmas nagy parasztvakító hazugság, akire a magyarok nem igazán lehetnek büszkék, még akkor sem, ha esetleg  támogatják a tömeggyilkosságokat, a megszervezett emberirtást.

És úgy látszik, ha borul a bili, még az emberirtó gyógyszermaffiák egymás torkának is nekiugranak a pénz miatt.

A Pfizert és a BioNTech-et azzal vádolják, hogy megsértették a Moderna szabadalmait, miközben az Egyesült Államokban való használatra jóváhagyott első COVID-19 vakcinán dolgoztak. Ezt a hírt a Moderna közölte pénteken.

„A Moderna úgy véli, hogy a Pfizer és a BioNTech COVID-19 vakcinája, a Comirnaty sérti a Moderna által 2010 és 2016 között benyújtott szabadalmakat, amelyek a Moderna alapvető mRNS-technológiájára vonatkoznak” – áll a Moderna sajtóközleményében .

„Ez az úttörő technológia kritikus volt a Moderna saját mRNS COVID-19 vakcinájának, a Spikevaxnak a kifejlesztésében. A Pfizer és a BioNTech a Moderna engedélye nélkül lemásolta ezt a technológiát a Comirnaty elkészítéséhez ” –nyilatkozta a Moderna.

„Ezeket a kereseteket azért indítjuk, hogy megvédjük az innovatív mRNS technológiai platformot, amelyet a COVID-19 világjárványt megelőző évtizedben úttörőként kidolgoztunk , és amelyet szabadalmaztattunk is.” – mondta Stéphane Bancel, a Moderna vezérigazgatója.

A keresetet az Egyesült Államok Massachusetts kerületi Kerületi Bíróságán és a németországi düsseldorfi regionális bíróságon nyújtották be.

„Úgy gondoljuk, hogy a Pfizer és a BioNTech jogellenesen másolta le a Moderna találmányait, és továbbra is engedély nélkül használták azokat” – mondta Shannon Thyme Klinger, a Moderna ügyvezető igazgatója. „Az AMC 92 országon kívül, ahol az oltóanyag-ellátás már nem akadály a hozzáférésben, a Moderna azt várja a Pfizertől és a BioNTech-től, hogy kompenzálja a Modernát azért, hogy a Comirnaty folyamatosan használja a Moderna szabadalmaztatott technológiáit.

Márciusban a Moderna frissítette ígéretét, hogy 2020 októberéig nem érvényesíti a COVID oltáshoz kapcsolódó szabadalmakat.

„2020 októberében a Moderna ígéretet tett arra, hogy nem érvényesíti a COVID-19-hez kapcsolódó szabadalmait, amíg a járvány folytatódik. 2022 márciusában, amikor a COVID-19 elleni kollektív küzdelem új szakaszba lépett, és az oltóanyag-ellátás már nem akadályozta a hozzáférést a világ számos részén, a Moderna frissítette ígéretét. Világossá tette, hogy bár a GAVI COVAX Advance Market Commitment (AMC 92) értelmében soha nem fogja érvényesíteni a 92 alacsony és közepes jövedelmű országban használt COVID-19 vakcinára vonatkozó szabadalmait, a Moderna elvárja az olyan vállalatoktól, mint a Pfizer és a BioNTech. szellemi tulajdonjogait, és fontolóra venné a kereskedelmileg ésszerű licencet, ha más piacokra is kérne. A Pfizer és a BioNTech ezt nem tette meg.”

„A Modernna nem követel kártérítést a Pfizer AMC 92 országnak történő eladásaival kapcsolatban, és nem kér kártérítést a Pfizer eladásaiért, ahol az Egyesült Államok kormánya lenne felelős az esetleges károkért. A Moderna szabadalmi zálogával összhangban a Társaság nem kér kártérítést a 2022. március 8-a előtti tevékenységek miatt” – mondta a Moderna.

A Gateway Pundit korábban arról számolt be, hogy a Moderna kísérleti mRNS-t szerkesztő COVID-vakcináival injekciózott patkányok bordafejlődési rendellenességeket mutattak ki a gyógyszeripari óriáscégtől a Judicial Watch által az információszabadságról szóló törvény alapján újonnan kapott belső dokumentumok szerint.

A kormány felügyelete 700 oldalas dokumentumcsomagot kapott a gyógyszergyártó cégtől, amely tartalmazza a Moderna hivatalos biológiai engedélyezési kérelmének kivonatait, amelyet a gyógyszergyártóknak be kell nyújtaniuk az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatósághoz jóváhagyásra.

A dokumentumok tartalmazzák a rágcsálókon végzett reprodukciós toxikológiai vizsgálatok vizsgálati eredményeit is. A vizsgálati eredmények megerősítik, hogy a Moderna génszerkesztő felvételei csontváz torzulást okoznak olyan patkányok utódaiban, amelyekbe mRNS-1273 vagy Spikevax mRNS adagokat fecskendeztek be.

Ezenkívül bírósági végzés alapján az FDA minden hónapban közzéteszi a Pfizer vizsgálati adatait. A Pfizer nemkívánatos eseményekről szóló, július 1-jén közzétett jelentése szerint a Pfizer COVID-oltási kísérletében részt vevő nők elképesztő 44 százaléka veszítette el meg nem született gyermekét. A Pfizer fenntartja, hogy a halvaszületések kóros számának nincs összefüggése a COVID-oltási kísérletével.

Az orvos, aki feltalálta a COVID-oltásokban található mRNS-technológiát, minden szülőt arra kér, hogy tartózkodjon gyermekeik „visszafordíthatatlan” oltásától, amely véglegesen károsíthatja létfontosságú  szerveiket, reproduktív rendszerüket és immunrendszerüket, amint erről  a TGP is beszámolt.

A vakcina gyártó egészségügyi és szabályozási igazgatója, The Unity Project,  aki 1988-ban feltalálta a hírvivő mRNS terápiát.

“Szülők, mielőtt beadnák gyermeküket, ez egy visszafordíthatatlan döntés, szerettem volna tudatni veletek a tudományos tényeket erről a genetikai vakcináról, amely az általam létrehozott mRNS vakcina technológián alapul” – magyarázta Malone.

Malone-t „összeesküvés-elmélet hívének” minősítették, és kitiltották a közösségi médiából, miután riadót fújt a COVID-oltással kapcsolatos kormányzati megtévesztés miatt.

CDC még egy új tanulmányt is kiadott, amely nemzetközi adatokat és irányelveket vizsgált egy mRNS-oltástermékek preferenciális ajánlásairól vagy a meghosszabbított primer sorozatok intervallumáról, mivel ezek a szívizomgyulladás és/vagy a szívburokgyulladás vonatkozásában vannak.

 

Forrás: Gateway Pundit

guest
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Imre Budapesti
Imre Budapesti
1 an în urmă

Hmmm…. Hogy is van az az ősi Angol mondás? Ha jól emlékszem: „Whoever plays with dirty things will be dirty, herself also.”

Lefordítva: „Aki piszkos dolgokkal játszik, piszkos lesz, önmagában is.”

A sárban hempergő kisgyereket a mama lemosdatja, de beszennyezett lelkiismeretet ki tudja kimosni?

Valaki tudja a választ?

DömeSanya
DömeSanya
1 an în urmă

Akkor most OV visszakéri a csalótol az állami kitüntetést? Esetleg mi meg fenéken rúghatjuk azokat akik fielmagasztalták.

Not Me
Not Me
1 an în urmă

kommunista zsidótól mégis mi mást lehetett várni?

nemzsidó
nemzsidó
1 an în urmă

a zsidók előbb utóbb mindent ellonak. bill gates pl. aki a képen szintén látható nem megirta hanem megvásárolta a DOS-t amit az IBM-nek vagyonokért eladott. vagy zuckerberg aki a facebook ötletét a winklevoss fivérektől lopta el. meg is nyerték a pert de aprópénzt kaptak.