A MÁTRIX ÁRNYÉKÁBAN, Aktuális

COVID-MORSE-val üzengetnek? Valami furcsa jelzések a politikusokról bejelentett „covidos-hírek”?! – Most éppen a 4-szer oltott Biden covidos, de köszöni jól van

A globalista/sátánista gazdasági elit COVID-terrorizmusa  lassan olyan mint egy rosszul megrendezett horror paródia. Időről-időre bejelentik, hogy valamelyik államfő, vezető politikus, királynő vagy pereputtya épp covidos. És persze valamennyien teljesen, sőt többszörösen oltottak a kamu covid-média szerint a Pfizer, védőoltásnak hazudott genetikai emberirtójával.

Ez történik most Joe Biden amerikai elnökkel, vagy az annak látszó valakivel/ valamivel is a média hírei szerint.

Ha logikát keresünk ebben a sátáni káoszban, mely a Mainstream média bábáskodása mellett burjánzik és fertőzi a világot  a hazugságaival, érdekes dolgokat figyelhetünk meg. Mintha csak egyfajta jelzés lenne, ha valamelyik kormány ( tutira oltott) vezetője megcovidosodik. Lehet ezt persze a sátánista kommunikáció narratívája szerint „konteónak” mondani, de ha visszakeressük a hírekben az eseményeket,eleve kiderül, ahol mostanság a vezéreket covidosnak jelentették be, ott nemsokára kormányválság alakult ki. Lásd Angliát, Erzsébet királynő rejtélyes és rejtjeles covidjai után, vagy akár az olasz, francia vagy német helyzetet.

Ami Biden apó, vagy az őt alakító szenilis dublőr vagy rosszul programozott biorobot „covidosságát” illeti, ő a Mainstream média szerint a negyedik szuper oltás és Közel-Keleti útja után lett „covidos” de hogy a reklámnak is legyen itt a helye, szedi ám a Pfizer féle Paxlovid nevű csodabogyót és amúgy jól van csak taknyol egy kicsit és köhécsel.

Az amerikai elnök szerepében mutogatott öregúr taknyolása persze azonnal körbefutott a világsajtóban, így mi sem maradhatunk ki ennek leközléséből, legfeljebb az eddigi „covid-morse” logikáját fejtegetve annyit „konteózunk” ide, hogy remélhetőleg Bidenék „demokrata”  házatáján is eltaknyolnak a globalista vezérek közül páran… s akkor kiderül valóban konteóztunk vagy csak jó a megfigyelőképességünk és a logikánk?

-lszmm-

Forrás: Bloomberg 

guest
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Imre Budapesti
Imre Budapesti
1 an în urmă

Az mindenképp a “Reklám helye” hogy: „A mi Elnökünk is K0WiD0S lett” Miért?
1) ezzel akarják igazolni, hogy: A) Az oltás nem halálos; B) Hogy bár beoltott az illető, de mégsem halt bele a vírusba („Az oltás működik”; C) Aki oltásellenes annál valami elmebeli probléma van, ugyanis NINCS mitől félni.
EZ a REKLÁM!
2) Bizonyíték arra, hogy felesleges olyannal visszautasítani az XXXX…-edik szúrást, hogy nem hatásos, mert ha nem lenne hatásos, akkor már nem élne a “páciens”. (arról hogy agyhalott most nem beszélnék)
3) Ez bizonyítja, hogy igenis létezik az Alfa, Béta, Delta, Gamma….Ω után mutáns.

Persze az AGYUKban van 9999999999999999999999999999999 milliárd mutáció. Több mint agysejt :-))
Persze csak viccelek.
Ahogy “ŐK” is 😉

Zsóka
Zsóka
1 an în urmă

https://www.humorousmathematics.com/post/mid-2020-gitmo-update-arrests-indictments-executions valóba, az elit (celebek, politikusok, milliárdosok, stb.) egymás közti kódolt kommunikációjáról van szó