Aktuális, Külpolitika

Covid-szövődmény mely súlyos fejsérüléssel jár: „Csőcseléknek” nevezte a covid-terror ellen tüntetőket egy karibi állam miniszterelnöke, betörték a fejét a tüntetők

Tüntetésen fejbe dobták és súlyosan megsebesítették Saint Vincent és a Grenadine-szigetek miniszterelnökét, Ralph Gonsalvest, akit erősen vérző sebbel kórházba szállítottak – közölte a hivatala, tudósított az MTI.

A csütörtök esti tájékoztatás szerint a politikust néhány centiméterrel a halántéka fölött találták el. A támadó a parlament bejáratát elálló, mintegy többszáz  fős ellenzéki tüntetőcsoport egyik tagja volt – írta a dpa német hírügynökség.

Médiajelentések szerint a tüntetők egy olyan törvénymódosítási javaslat ellen tiltakoztak, amely kötelezővé tenné a koronavírus elleni védőoltást bizonyos szakmákban az úgynevezett  „frontvonalban” dolgozók számára.

A Karib-tengeren, Venezuela partjaitól mintegy 340 kilométerre fekvő Saint Vincent és a Grenadine-szigetek a Kis-Antillák Szél felőli-szigetcsoportjának déli részén fekvő állama, Nagy-Britannia volt gyarmata.

Érdekes megfigyelni, hogy azokban az országokban, melyek valaha brit gyarmatok voltak, milyen agresszív a covid-terrorizmus:… vajon véletlen összefüggés ez?

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile