Aktuális, Vélemény

Covid-terrorizmus és vakcina-propaganda balkáni módon – kimustrált villamosban és autóbuszban „oltják” a váradi oltásra kapható embereket

Ismételten kihangsúlyozom, alapjáraton nem vagyok oltásellenes. Úgy vélem, a védőoltások a maguk helyén nagy áldást jelentenek egyes betegségek leküzdésében és ezektől való védekezésben. A macskáimat is rendszeresen beoltatom, és ha olyan helyekre utazom, ahol alattomos trópusi kórságok fenyegetik az európai embert, akkor sem ódzkodom a védőoltástól. Mert mint mondom, NEM VAGYOK OLTÁSELLENES!

Csak hát az a szomorú tény, hogy ez a génmanipulációra alapozott, elölt emberi magzatok DNS-részecskéivel „fűszerezett” covid szupertrutyi  NEM VÉDŐOLTÁS. Nem nevezhető annak, ugyanis sem nem véd meg a fertőzéstől, sem attól nem véd meg , hogy az állítólagos kórságot a beoltott ne terjeszthesse tovább.

Hazugság az is, hogy a covid-szérum (ne nevezzük oltásnak már ezután!) megváltoztatja az esetleges virózisos betegség lefolyását. Mint ahogy a hivatalos covid-propagandában leközöltek minimum 90 százaléka hazugság, de ezt úgyis nagyjából már, mindenki tudja. Hiába próbálják tagadni, ahol sok az oltott, ott sok a furcsa megbetegedés, amit lazán az állítólagos SARS vírus rovására írnak. Alfa, béta, delta, gamma, lószar verziókra… ami szintén orvosi nonszensz!

Mert ilyenek ezek a „láthatatlan ellenségek” a sosem izolált vírusok, mindent rájuk lehet fogni.

Szóval summa summarum, nem oltásellenes vagyok, sőt még vírustagadó sem, egyszerűen kurvára

nem szeretem, ha védőoltásnak hazudnak egy kísérleti szert

amiről sorozatosan bizonyosodik be, hogy egyetlen olyan orvosi kritériumnak sem felel meg, ami egy védőoltás sajátossága kell, legyen. És ezt a szert rám akarják kényszeríteni. Dönteni akarnak helyettem a saját életemről, egészségemről. Azt hiszik, a tulajdonuk vagyok. …???….Rabszolga lennék?

És az sem igaz, hogy az enyhe mellékhatásként nyilvántartottaknál, normális lenne az, hogy rengetegen belázasodnak, napokig nagyon betegek lesznek a szérum beadása után. Ez sem normális! Ez azt jelenti, hogy a szervezetbe idegen méreganyag került és nem immunreakciót jelez sem a láz és sem a rosszullét. Ha az emberek a trópusokra utaznak és sárgaláz, malária, kolera, hastífusz, veszettség, hepatitisz A+B, diftéria, tetanusz oltást kapnak, előtte ki kell tölteni egy nagyon pontos allergia tesztet, ugyanis vannak olyan vakcinák, amiket  egyes allergiák esetében (tojás, mogyoró, fém, stb. ) tilos beadni, pont az akár végzetes mellékhatások lehetősége miatt.

 

Tehát az, ha valaki napokra belázasodik, megbetegszik egy oltás után nem normális reakció, hanem ellenkezőleg azt jelzi, hogy baj van.

 

De térjünk rá a balkáni  covid-propagandára. Az van ugyanis, hogy a romániai lakosok több mint 75 százalékát, a hatalomra segített nemzeti-liberálisnak nevezett globalista/sátánista kormány nem tudta engedelmes birkaként beterelni a nagy covid-karámba , hogy ott beinjekciózzák őket. Mert az ortodox ember ilyen, ha valami kénkőszagú neki, azt nem fogadja el.

Főleg mert Romániában már a covid őrület berobbanásakor kialakult a nyílt és erős ellenállás, melyben politikusok, orvosok, ügyvédek, újságírók álltak az emberek élére. Szorul is emiatt most a Klaus Werner Wuhannis féle bagázs, így érthető, hogy mindent megpróbálnak tenni, csakhogy a sok–sok kísérleti szart beadhassák a népnek.

Azt hittem a covidnácik  már nem tudnak igazán meglepni sem primitívségükkel, sem sátáni aljasságukkal, de bevallom tévedtem.

Megtudnak.

Ma ugyanis a nagyváradi, román nyelvű covid-sajtó megírta, hogy itt a „vakcina hawai” mert ezután már a villamosban is oltják az arra kaphatókat. Igen, a villamosban.

 

Harmadik Világbeli látványosság, a kimustrált, koszos villamos mint oltóközpont

Kezdtem magam úgy érezni, mint aki önhibáján kívül becsöppent a Majmok bolygója című sci fi film rosszul rendezett paródiájába… Hogy mi van? Hogy villamosba oltanak?

Azzal a „csoda oltással” éppen, amit megjelenésekkor látványos médiahajcihő mellett maszkos katonaság őrzött  vírusvédelmi szkafanderbe öltözött orvosokkal … az a csodaszar, amiről kezdetben azt mondták , hogy csak különleges körülmények között, mínusz 80-90 C fokon kell tartani…

Na, mondok, ha már hazarepkedtem „biza menyek” és megnézem a vágyak, azaz bocsánat a vakcinák villamosát, mert bejártam hetedhét országot, de ilyet még elképzelni se tudtam volna.

Fel is mentem a Centru Civic-be, ahol a December 1 park melletti placcon  maradt még meg egyik oltási központ, mert többit bezártak az érdektelenség miatt.

Helyszíni leírás: sáros, latyakos, őszi időben szitáló esőben a villamospótló busz megállójának tőszomszédságában emelkedik „délcegen” az oltóbódé, ez a kékre festett konténer, mely színével is jelzi, illuminátus gazdáit.

 

Pár megfélemlített, kényszerített ember várta sor(s)át, azaz a kísérleti mRNS injekció beadását….

Szóval ott a konténer, amibe oltják az embereket.

A konténer-épület előtt úgy tucatnyi ember álldogált. Hol kevesebb, hol több, de semmiképpen nem kígyózó sorok, ahogy a váradi covidmédia hazudta. Odébb egy kimustrált autóbusz. Aszongyák az is oltakozóhely. Ott a koszban, porban, szmogban. A vakcina busz mellett meg a felszedett sínek maradványán ott vesztegel egy kiszuperált villamos vagon. Mert most az is „oltóközpont”, nem is akármilyen, ha jól láttam ott a harmadik adag Pfizert  szúrathatja magába az erre kapható.

Néztem ám, mint Rozi a moziban ezt a csoda villamost. Két alak őrizte ott, amúgy nem igazán ment bele senki, míg ott voltam.

Ügyes alakváltóként felvettem a buta-nő alakom s odamentem a villamoshoz. A covid őrség azonnal odajött. Kérdem tőlük, hova megy ez a villamos? Néznek. Hogy ez nem megy sehova, itt oltást adnak.

“Akarok oltást? Ingyen van ám!”

 

A 3. adag Pfizer…modern, géntechnológiás , tájékoztató papírlap a poros buszajtón…ha kettőt túléltél, még próbálkoznak….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kérdem, hogyhogy oltást? A dzsuvás villamosban? Itt szúrják meg az embereket?  És az orvosi megfigyelés, ha valakinek allergiás reakciója  neadj Isten anafilaktikus sokkja lesz?

Kérdés megoldva. Van hely a konténerekben erre is, de íme a csúcs-várakozó :  a kimustrált oltóbusz előtt a koszos, sáros aszfalton három műanyagszék sorakozik. A beoltott akár azon üldögélve is lesheti, kipurcan vajon a GMO-s csodaszertől vagy sem…

Nevethetnékem hirtelen haragba és szomorúságba csap át. Ennyire megalázni, ennyire hülyének nézni embereket?!

Ez az eredménye az évtizedes ember-idomításnak, népbutításnak, média agymosásnak?

Visszamegyek a konténerhez, ahol kb. 8-10 ember áll. Mindenki komor, az emberek szemében félelem. Jól látható félelem. Amúgy csak a szemük látszik a rájuk parancsolt maszkok felett. Akikkel szóba álltam mind azt mondta, hogy kényszerből adatja be a covid-szérumot magának. Ugyanis sok helyen a munkáltató, vagy az egyetemek  vezetői megszegve a törvényeket, az Alkotmányt kényszerítik erre az embereket, mert azt hiszik így kell, legyen. Egy öreg férfi volt az egyetlen, aki azt mondta ő a 100 lejes kajabon miatt jött. Ez a másik megalázás, az embereket, miként a sajttal, jutalomfalattal idomított laboratóriumi, kísérleti patkányokat 100 lej értékű kajabonnal csalogatják a kétes szer beadatására.

 

Covid-oltóközpont, előtte a sáros aszfalton három nejlonszéken lehet várni a kockázatokat és mellékhatásokat…

Megállt mellettem egy fiatalember. Valahonnan ismert s elmondta, társaival itt settenkednek órák óta és próbálják meggyőzni az embereket, hogy aki kényszerből teszi, hogy beadatja az oltást, az ne tegye. Nem emberhez méltó ez, szálljanak szembe a kényszerítéssel.

„ Kár értük” – mutat a srác a konténer előtt sorakozó ijedtszemű emberekre. – Szomorú, hogy ez megtörténik!”

Amúgy az oltóközpont környékén valami szörnyű szag terjengett. Nem is tudom, mihez hasonlítsam, erős gyógyszer és vegyi szag, ami nem hasonlít semmilyen ismert fertőtlenítő szaghoz. Nagyon furcsa és nagyon erős orvosságszag. Nem tudom, mi lehet ilyen pokolian büdös, de felfordult a gyomrom tőle.

Szóval maró orvosságszag, szmog, latyakos őszi utcai kosz és vakcina-villamos…

 

Ho Ho Ho! Nem vagyok Télapó, de bepofátlankodtam az ablakon az oltóközpont belsejébe… nem volt tömeg… csak pár ijedt ember….

Eszembe jutott milyen lelkiismerettel élnek ezek az oltószemélyzetisek itt? Miféle orvos az, aki beadja a nemtudni micsodát emberek tömegének és nem vállal érte felelősséget? Véletlen, hogy az orvosok jó része sem vállalja a „csoda-szérum” beadatását? És azok, akik úgymond beadatták vajon tényleg beadatták, vagy élve orvosi köreikkel a szemétbe ment a sok pénzért elszámolt GMO-s trutyi?

Az is eszembe jutott, hogy a román kormány ámokfutása közben ismét az RMDSZ-es nagy alakváltó Cseke Attila lett az ideiglenes egészségügyi miniszter. Igen, ő, aki már volt ilyen, holott semmilyen orvosi, egészségügyi végzettsége nincs. De kit érdekel egy népirtásban az orvoslás, a gyógyítás, nemdebár százados? – kérdezte Prücsök. Ilyen is csak Romániában lehet. De már világosan látom, megint a magyarnak titulált politikai prostituáltat fogták be arra a szerepre, amit több román politikus még pénzért sem vállalt. Majd ez a Cseke Attila nevű dzsóker-miniszter felvállalja azokat a covid megszorításokat, amikkel szembeköpik a jogot, emberi méltóságot, az Alkotmány és magát Istent.

 

Üzenem innen is Cseke Attilának, hogy szégyellje magát, mert csak gyalázatot hoz arra a két szóra, hogy „erdélyi magyar”

 

és legyen nyugodt, eljön, és nemsokára fog eljönni az az idő, amikor az összes covidnáci felelni fog ezekért az aljasságokért, amiknek semmi köze semmilyen járványhoz, semmilyen járványvédelemhez!

 

Cseke Attila, a nagy covid-miniszter, ez egy régebbi karikatúra, az ismeretlen alkotó valószínűleg jövőbelátó képességekkel bírt…

 

A sáros, csepergős időben álltak az oltásra várók, mind a tízen ott… Holnap majd ebből is ír a covid-sajtó egy nagy hazug propagandacikket… boldog oltakozókról, meg hogy akkora volt az érdeklődés, hogy már a villamosban is oltanak…

És terjengett az iszonyú, ismeretlen orvosságbűz a levegőben…

2021-et írunk,  a Harmadik Világháború egyik európai lövészárkában, ahol éppen emberáldozatot mutatnak be Mammonnak és Lucifernek…

(Folyt. következik)

Szőke Mária

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Imola
Imola
2 ani în urmă

Az egész udemeràj szégyellhetné magàt, de sajnos nem fogjàk, mert nincs bőr a pofàjukon.
Az udemeràj egy gennyes, nàci pàrt aki a sárga csillagra szavazott a szenàtusban és ezt a mentalitàst fogjàk folytatni a képviselők is.
Huncutka a nagy nàci vezér!!!A börtönben a helyük, nincs mit keressenek a tàrsadalomban.
Ébredjetek magyarok mert a sajàt bandàtok lehetetlenít el, folyamatosan 30 éve!