Aktuális

Covid19: „van erre egy megfelelő szó: biológiai fegyver”: Fauci lemondását és felelősségre vonását követelik republikánus képviselők az Egyesült Államokban

Az amerikai kongresszus republikánus tagjai június 15-én egy hivatalos beadványban követelték, hogy Anthony Fauci orvosi tanácsadó  azonnal mondjon le összes betöltött járványügyi és egészségügyi tisztségéről és vonják felelősségre a „covid19” p(l)andémia körüli manipulációk, hazugságok miatt.

„Dr. Faucit nem az amerikaiak választották. Nem őt választották meg gazdaságunk vezetésére. Nem őt választották meg, hogy a gyermekek oktatásáról döntsön, figyelmen kívül hagyva a szülőket, és mégis Fauci gyakorlatilag egy éven át irányította az életünket „- nyilatkozta Marjorie Taylor Greene republikánus képviselő.

„Fauci hazudott. Az emberek meghaltak ”- olvasható egy egyre több helyen felbukkanó transzparensen.

 

Persze míg a demokraták vezetik az USA-t kevés a lehetőség arra, hogy egy ilyen büntetőjogi eljárás meginduljon, még akkor is, ha már a napnál is világosabb, hogy az egész „Covid19” féle járványmanőver egy  megtervezett, évek óta előkészített biológiai és politikai hadviselés tulajdonképpen, melyet amerikai politikusok, a Kínai Kommunista Párt és néhány hatalommániás, istenkomplexusos  milliárdos  hozott össze, egyelőre homályban maradó  pénzügyi hatalmak irányításával.

Mi a covid19? – vetették fel a kérdés a tiltakozó republikánusok? Van erre egy kifejezés: biológiai fegyver, ez a megfelelő szó.

Az eddig kiderült bizonyítékok alapján  Fauci volt az egyik  főszereplő ebben a covidmizériában, aki az egészségügyi Világszervezettel (WHO) közösen dolgozta ki a megtervezett „világjárvány” úgynevezett megszorításait, a kötelező maszkviselést, lezárásokat, a gazdaság és a társadalmi élet tönkretételét, az egészségügy teljes megváltoztatását, emberek millióinak okozták a halálát az úgynevezett  covid-protokollal, mely több halálesetet okozott az egész Földön, mint maga a koronavírus fertőzés.

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile