Aktuális, Külpolitika

Covid-apokalipszis: Teljesen oltásfüggővé tett, saját immunrendszer nélküli zombikat akarnak: A két covidhóhér Fauci és Biden az öthavonta ajánlott „emlékeztető oltásról” tárgyalnak(+videó)

Ha jóváhagyják az öt hónapos emlékeztető oltást, a ma született gyermekeket 175 alkalommal olthatják be a COVID ellen életük során.

Joe Biden megerősítette, hogy tárgyalásokat folytat Dr. Anthony Faucival arról, hogy öt havonta javasolt emlékeztető oltásokat felvenni a Pfizer COVID-19 vakcinájából.

Eredetileg az amerikaiaknak azt mondták, hogy két oltás kell, és az megvédi őket. Majd később 8 hónapos emlékeztető oltásokról beszéltek, majd a hat hónapos és mostmár az öt hónapos vakcinálás a téma..
Ha a Pfizer vakcinát kiterjesztik a gyerekekre is, az azt jelentené, hogy a ma született gyermekek életük során 175 oltást kaphatnak a COVID-19 ellen.

Joe Biden augusztus 27-i sajtótájékoztatóján azt nyilatkozta, hogy egyztetnek  a szövetségi egészségügyi tisztségviselőkkel arról, hogy az első két oltás után öt hónappal ajánlják a COVID emlékeztető oltásokat, nem pedig a korábban tervezett 8 hónapos rendszerességgel.

Forrás: MédiaForrás 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile