Aktuális, Belpolitika

Az ultraliberális Dan Barna fenyegeti és büntetni akarja az oltásellenes háziorvosokat Romániában: kifulladt a kísérleti oltáskampány

A kormánypártok vezetőinek is be kell ismerni, a román oltáskampány lassan de biztosan teljesen kifulladt, egyre kevesebben adatják be maguknak az egyre kétesebbnek bizonyuló kísérleti covid vakcinát Romániában.

A nevetségesen primitív és agresszív oltáskampány ellenére, mellyel tulajdonképpen csak elriasztották az embereket, napról napra kevesebb beoltott személyt adhatnak a jelentésekhez. Márpedig ha rosszul teljesítenek, globalista megbízóik nyilván rajtuk verik le. Ennek is tudható be, hogy az ultra liberális USR PLUS párt alelnöke már fenyegeti is azokat a háziorvosokat, akik szerinte „oltásellenesek” és nem azon munkálkodnak, hogy a vakcina-fejpénzért minél több páciensüket beoltsanak.

Fenyegető hangnemben bírálta pénteken Dan Barna miniszterelnök-helyettes az oltásellenes orvosokat.

A politikus rámutatott, „szomorúan és keserűséggel” vette tudomásul, hogy vannak orvosok, akik az oltás ellen kampányolnak, „nevetséges álhíreket” terjesztve. A miniszterelnök-helyettes meglátása szerint amennyiben az állam által támogatott és finanszírozott orvosok az „állam politikájával szembemenő” elveket népszerűsítenek, megkérdőjelezhető, hogy a CNAS-szal való szerződés „mindenkire érvényes ”. „Elfogadhatatlannak tartom, hogy egyes háziorvosok félretájékoztatják az embereket, azt mondják nekik, hogy a vakcina káros hatással van az egészségükre, megbetegíti őket” – fogalmazott Dan Barna. A kormánypárti politikus hozzátette, azt nem vitatja, hogy mindenkinek jogában áll eldönteni, felveszi-e az oltást vagy sem, az orvosoknak azonban olyan magatartást és hozzáállást kell tanúsítaniuk, amely az „egyértelmű politikai közegészségügyi irányvonalat” erősíti.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile