Aktuális

DE hogyan terjedhet a  koronavírus úgynevezett  „Delta variánsa”, mikor nem is  létezik olyan teszt, ami egy éppen mutálódó vírus jelenlétét kimutathatja?!

„A Covid-19 úgynevezett Delta variánsa a kínai biológiai fegyvernek egy  legújabb lelete, amelyet állítólag rászabadítottak a világra. A  fősodratú sajtóban közölt rémhírek  szerint ez a „Delta variáns” a felelős azért, hogy a covd esetek ismét berobbannak és megteremtik az állítólagos „negeydiik hullámát” a pandémiának. A dologban CSAK EGY DOLOG  gyanús, ugyanis  jelenleg nincs olyan tesztelési módszer, mely segítségével a SARSCov2 légúti vírus bármilyen új mutációját ki lehetne mutatni – írta le sokak megalapozott kételyét  Larry Johnson újságíró. a The Gateway Pundit honlapján.

Johnson folytatja:

„Talán hitelesebb lett volna, ha a manipulatív sajtóhírek először megírják, ennyi fertőzésgyanús esetet találtak, majd egy-két nappal később, tudják csak meg, és közlik le, az állítólagos részletes laboratóriumi vizsgálatokra hivatkozva, hogy egyes  páciensek a Delta variáns hordozói. De nem erről van szó. Azon percen, a PCR és gyorstesztek alapján máris tudták, hány Deltás van … Nem volt nehéz, nyilván előre megkapták a számokat, mennyit kell leközölni, azaz hazudni ebből…

Ez  pedig lássuk be, biológiailag, orvosilag egy képtelenség.

A Delta változat tesztelését hitvallásként mutatjuk be. Íme  egy példa :

A  Public Health England (PHE) által szolgáltatott adatok azt mutatják, hogy bár az újbóli fertőzés esélyei általában nagyon alacsonyak, a Delta-variáns, amelyet először  Indiában azonosítottak  , és az esetek mintegy 99% -áért felelős az Egyesült Királyságban, nagyobb kockázatot mutat.

Azt is tudni vélik már,  hogy a Delta verzió jobban átvihető, de nem patogénabb .

Ezt ennyi idő alatt vajon hogyan állapíthatták meg nem derül ki egyetlen  hivatalos beszámolóból sem?

Ha egy vírus hónapok alatt, genetikai  PCR tesztekkel kimutatható mutációkat hoz létre, az a mutáció olyan gyors lenne, hogy mire kimondanák, már teljesen más lenne az eredmélny. Ez egy biológiai nonszensz, egy hazugság, amit valójában minden orvvosnak tudnia kell, illene!

Mindez virológiai szempontból sem állja meg a helyét, semmilyen tudományos alapja, bizonyítéka nincs jelenleg senkinek arra, hogy  bármilyen mutáció létezik és ezeket egy-kettőre, az eddigi PCR tesztekkel, melyek alapból alkalmatlanok arra, hogy egy vírusjelenlétet megbízhatóan meghatározzanak, nemhogy egy diagnózist lehessen rájuk felállítani – szóval ez az egész  egész egyszerűen egy áltudományos, médiamanipuláció. HAZUGSÁG!

Június 21. és július 19. között az Egyesült Királyságban körülbelül 1788 embert szállítottak kórházba, miután a Delta-tesztjük (ami valójában nem létezik), állítólag  pozitív lett.

Közülük 970 (54%) nem voltak beoltva, míg 530 (30%) mindkét adag kísérleti szert megkapta.

Tehát hogyan is történik a tesztelés? Milyen tesztel?

Úgy tűnik, hogy meglehetősen precíz és időigényes laboratóriumi vizsgálatokra van/volna szükség.

Tehát egy vírusjelenlét kimutatására alkalmatlan teszttel letesztelnek X számú személy, és  félóra múlva már tudják, hogy a kezdetleges orvosi segédeszközzel vett mintákból melyik az alfás, deltás, omegás?! Ez hazugság! Orbitális, tudománytalan hazugság! Valószínűleg az előre megírt Nagy Covis19 Forgatókönyv alapján, előre megkapták a delta-variáns számadatait  is, amit le kell közölni, rá kell fogni emberekre és természtesen  kell  a manipuláció kedvéért pár áldozatot is csinálni a delta-variáns rovására. Hogy az  emberek féljenek, s hogy újabb korlátozásokat lehessen rájuk erőszakolni, a kísérleti szerrel együtt. Tudjuk már, a covidprotokollal mindez nem  nehéz.

Bár „lehetséges” lenne beazonosítani, hogy valaki egy vírus mutációjával  fertőződött meg, ami akár a Delta variáns is lehetne, ez elég nehézkesen jönne össze, ugyanis NINCS KÖZVETLEN TESZT mely kimutassa a SARScov2  mutációit. A  Delta variánst sem!

Ilyen teszteléseket nagyon moxdern, csócsszinvonalon levő kutatólaboratóriumokban lehetne elvégezni és az analizisek elvégzése  hetekbe, ha nem hónapokba kerülne.

Nem az indiai, balkáni, akármilyen kis kórházak gyorstesztekre alapozott laboratóriumaiban.

Nincs ilyen teszt, nem használnak ilyen teszteket, tehát egyelőre nagy titok, talány, hogy vajon mi alapján állapítják, mondják, kommunikálják ki az állítólagos „deltavariánsok” jelenlétét?

Ez egy olyan kérdés, ami szerintünk rengeteg embert érdekel, de amire az orvostudományra alapozott, hiteles választ még nem adtak a hatóságok.

A Delta variáns tehát több mint valószínű nem egy, a tesztelésre  alkalmatlan PCR tesztekkel kimutatott vírusmutáció, hanem vagy a covid-manőver  társadalmi kontroll-projektjének újabb globális szélhámossága, vagy a beoltottakat sújtó mellékhatásokat összefoglaló, kísérleti megnevezése.

Így a kormányhatóságok mielőtt elkezdenék számolgatni a soha be nem azonosított, le nem tesztelt, „éppen mutálódó” vírusvariánst, el kellene, árulják igaziból mivel tesztelik ezeket le, mivel azonosítják be ezeket, mert, hogy nem az emberek orrába-szájába vájó PCR tesztekkel tehetik ezt meg, az  egészen biztos!

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile