Aktuális, Külpolitika, Sport

Djokovic a profi sportolók példaképe! Nem hódolt be! Nem kért a méregből!

Nagy ellenfele, Nadal sok pénzt csinált az oltást népszerűsítő reklámokból (persze hogy csinálta, hiszen Bill Gates személyes barátja, olyannyira, hogy Gates hatalmas fájdalomdíjat is utalt neki legutóbb, amikor három menet után mellkasi fájdalmak miatt nem tudott játszani). Hol van most Nadal? Abba akarja hagyni a versenyzést… Saját bevallása szerint a legutolsó versenyén is naponta többször injekciózták a lábait, hogy ki tudjon állni…

A vakcinával történő immungyengítést továbbra sem vállaló Novak Djokovic nem gondolja meg magát a COVID-oltással kapcsolatban, csak azért, hogy részt vegyen a US Openen. „Remélhetőleg Angliában nagyon jó tornát fogok vívni, ahogy az elmúlt három versenyen is tettem. Már csak várnom kell és meglátni, hogy végül mehetek-e, mert én szívesen mennék az Államokba.

A mai napig azonban ez nem lehetséges” – mondta Djokovic, aki kétszer is elkapta COVID-19-et és 1-2 nap pihenéssel ki is gyógyult természetesen belőle, vagyis teljesen értelmetlen lett volna mérgeket felvennie, veszélyeztetve ezzel a csúcsformában lévő egészségét.

 

Forrás: szilajcsiko.hu

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile