Aktuális, GREAT RESET

Döcög – mint a sánta kutya, de még létezik a COVID-népirtó vakcina propagandája: Biden már az ötödik méreginjekciót reklámozza,de a magyarországi orbánmédia is szotyogtatja a hazug oltás-propagandát LEGYEN VILÁGOS: A COVID-OLTÓKÖZPONTOK MINT ILLEGÁLISAN MŰKÖDNEK

A New York-i Legfelsőbb Bíróság hatályon kívül helyezi azt a rendeletet, mely kimondta, hogy a közalkalmazottak csak akkor dolgozhatnak az állami szférában, ha  beoltatták magukat a védőoltásnak hazudott COVID biofegyverekel. Tudjuk, azokkal az ismeretlen összetételű micsodákkal, melyekről maguk a gyártók ismerték el pár napja nyilvánosan, hogy az ég egy világon semmiféle fertőzéstől vagy járványtól nem védenek meg senkit, sőt nem is voltak tesztelve a gyógyszer-forgalmazási szabályoknak megfelelően.

(…)

Mindeközben egyik tudományos bizonyíték a másik után lát napvilágot, igazolva és tényekkel bizonyítva, hogy az egész pandémiás sátán-show hazugság volt, ahogy maga az állítólagos COVID –vakcina.

A sátánista népirtókat azonban mindez nem zavarhatja, hiszen egyre szorul a nyakuk körül a hurok, egyre nyilvánvalóbb, hogy az emberi civilizáció legnagyobb, legaljasabb átverése volt az egész világjárványos kamu.

Teljesen gyomorforgató tehát mikor ilyen hírekkel kürtölik tele a világot, hogy:  „Biden megkapta az ötödik oltását és szerinte nincs elég ember beoltva az Egyesült Államokban.”

(…)

Magyarországon is, ahol az Orbán kormány COVID-sintérei és sajtós PRESStituáltjai, ha szőrmentén is de ugyancsak szotyogtatják a kis vakcina-reklámokat, hogy ej de szeretnek ezek a magyarok méreginjekciókat kapni, adassa be mindenki magának a negyedik adag trutyit.

A teljes cikket ITT olvashatja el. 

Iratkozzon fel a Substacken hírlevelemre, és ha tetszett a cikk lájkolja, de hozzászólásokat, észrevételeket is szívesen látok a cikkek alatt.

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile