Aktuális, GREAT RESET, Külpolitika

Doktor Halál, alias Anthony Fauci bejelentette ,hogy visszavonul

A Doktor Halál néven  elhíresült Anthony Fauci a COVID-mizéria egyik leghírhedtebb és leggyűlöltebb alakja, aki a tömeggyilkosok listáján dobogós helyezést ért el, most hirtelen bejelentette nyugdíjba vonulását

Anthony Fauci, az amerikai Nemzeti Allergia- és Fertőző Betegségkutató Intézet vezetője, aki az Egyesült Államok koronavírus-járvány ellen folytatott küzdelmének, azaz az egész megtervezett COVID19 tömeghisztériának és hazugságáradatnak az egyik  arca lett, 2025 januárjában lemond tisztségéről.
A 81 éves Fauci hét elnök alatt töltötte be a NIAID igazgatói posztját, amelyre először Ronald Reagan nevezte ki 1984-ben. Fauci  a Politico című lapnak elmondta, hogy Joe Biden első elnöki ciklusának végéig készül lemondani.

Mióta kiderült, hogy a COVID19 féle világprojekt tulajdonképpen egy évtizedek óta tervezett globális biológiai terrortámadás a Föld lakói ellen, Fauci számtalan “kellemetlen” ténnyel kellett szembesüljön, melyek ha hivatalosan is megvádolják ezekkel akár halálbüntetést is vonhatnak maguk után.

Anthony Fauci ugyanis lehet hogy zseniális tudósként van reklámozva a Mainstream médiában, azonban tetteit tekintve valójában egy, az  akasztófára rég megérett tömeggyilkos, aki évtizedek óta az emberiség kárárára  végzi nagyszabású oltási kísérleteit.

Nyilvánvaló, hogy mostani bejelentése a visszavonulásáról is politikai tranzakcióknak és nyilván a felelősségre vonás alóli kibújási kísérletnek tudható be.

 

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile