Aktuális, Dokumentáció, GREAT RESET, tanulmány

DOKUMENTUM: Bizonyított az előre tervezett népirtás! – A Pfizer bizalmas dokumentumai szerint a Covid-19 elleni védőoltás népességfogyáshoz fog vezetni

Újabb „konteó” bizonyosodik valóságnak, a Pfizer védóoltásnak hazudott Covid génterápiájáról, a gyártók tudták, hogy egyik „mellékhatása” a tömeges elhalálozás és az ehhez kapcsolódó népességfogyás lesz.

A Covid-19 elleni védőoltás tömeges népességfogyáshoz vezet.

Ez elég merész állítás. A „kormányod meg akar ölni” még merészebb.

De sajnos ezeket a merész állításokat most rengeteg bizonyíték támasztja alá, és a legtöbb bizonyíték megtalálható azokban a bizalmas Pfizer-dokumentumokban, amelyeket az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatósága bírósági végzés alapján kénytelen volt közzétenni. – írta meg dokumentációkra támaszkodva  a The Exposé.

Kezdjük tehát a Pfizer bizalmas dokumentumaiban található bizonyítékokkal.

Az  Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) megkísérelte 75 évvel elhalasztani a Pfizer COVID-19 vakcina biztonsági adatainak közzétételét annak ellenére  , hogy 2020. december 11 -én jóváhagyta az injekció beadását mindössze 108 napos biztonsági felülvizsgálat után .

De 2022 január elején Mark Pittman szövetségi bíró elrendelte, hogy havonta 55 000 oldalt adjanak ki. Január végéig 12 000 oldalt adtak ki.

Azóta a PHMPT az összes  dokumentumot közzétette  a honlapján. A legutóbbi csökkenés 2022. június 1- jén történt.

Az adatkiírásban található egyik dokumentum a „reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf” . A bizalmas dokumentum 12. oldala a Pfizer Covid-19 injekció terhesség és szoptatás alatti alkalmazására vonatkozó adatokat tartalmaz.

A Pfizer bizalmas dokumentumaiból kiderül, hogy a Covid ellen beoltott terhes nők 90%-a elvesztette a babáját

A Pfizer a dokumentumban kijelenti, hogy 2021. február 28-ig 270 ismert eset volt, amikor terhesség alatt mRNS-injekciónak voltak kitéve.

A Pfizer Covid-19 injekciónak kitett anyák 46 százaléka (124) szenvedett mellékhatást.

A mellékhatást elszenvedő 124 anya közül 49 nem súlyos, míg 75 súlyosnak minősült. Ez azt jelenti, hogy a nemkívánatos reakciókról beszámoló anyák 58%-a súlyos nemkívánatos eseményt szenvedett el, a méhösszehúzódástól a magzati halálig.

Összesen 4 súlyos magzati/csecsemőkori esetet jelentettek a Pfizer injekciónak való kitettség miatt.

De itt kezdenek aggasztóak lenni a dolgok. A Pfizer azt állítja, hogy a 270 terhességből fogalmuk sincs, mi történt 238-nál.

De itt vannak a fennmaradó terhességek ismert eredményei –

A jelentés időpontjában összesen 34 eredmény született, de közülük 5 még függőben volt. A Pfizer megjegyzi, hogy a 29 ismert kimenetel közül csak 1 volt normális, míg a 29 kimenetel közül 28 a baba elvesztéséhez/halálához vezetett. Ez a terhesség alatti Covid-19 elleni oltás összes ismert kimenetelének 97%-ának felel meg, ami a gyermek elvesztését eredményezi.

Ha beleszámítjuk azt az 5 esetet, amikor az eredmény még várat magára, ez a terhesség alatti Covid-19 elleni oltás összes olyan kimenetelének 82%-át jelenti, amely a gyermek elvesztését eredményezte. Ez átlagosan körülbelül 90%-ot jelent a 82% és 97% között.

Tehát itt van az első bizonyítékunk arra vonatkozóan, hogy valami nincs rendben a Pfizer Covid-19 injekció terhesség alatti beadásával kapcsolatban.

Íme az útmutatás az Egyesült Királyság kormányának „REG 174 INFORMÁCIÓK AZ UK EGÉSZSÉGÜGYI SZAKEMBEREK SZÁMÁRA” című dokumentumából –

Amúgy 2020 decemberében így szólt az útmutató. Sajnos alig egy hónappal később az Egyesült Királyság kormánya és a világ más kormányai felülvizsgálták ezt az útmutatást, és a következőképpen olvashatók:

 

 

Ez 2022 júniusában még mindig a hivatalos útmutatás, és számos sürgős választ igénylő kérdéshez vezet, ha figyelembe vesszük, hogy 2021 eleje óta a terhes nőknek azt mondták, hogy a Covid-19 elleni védőoltás teljesen biztonságos.

 

Csak azokat a dolgokat kell megnéznie, amelyeket a nőknek a terhesség alatt kerülniük kell, mielőtt azt mondanák nekik, hogy teljesen biztonságos kísérleti injekciót beadni, hogy rájöjjön, valami nincs rendben –

 • Füstölt hal,
 • Lágy sajt,
 • Frissen festve,
 • Kávé,
 • Gyógynövény tea,
 • Vitamin kiegészítők,
 • Feldolgozott ócska élelmiszerek.

Ez csak néhány név, és a lista végtelen.

Kezdjük tehát a hivatalos útmutató „Terhesség” részével. 2020 decemberében az útmutatás kimondta: „A Covid-19 elleni védőoltás nem javasolt terhesség alatt ”. Alig egy hónappal később ez az útmutató kijelentette: „ Az állatkísérletek nem utalnak a terhességre stb .

Tehát vessünk egy pillantást a kérdéses állatkísérletekre.

Mielőtt azonban megtennénk, érdemes leszögezni, hogy a hivatalos útmutatás 2022 júniusában kimondja, hogy „a COVID-19 mRNS BNT162b2 vakcina terhesség alatt történő beadását csak akkor szabad fontolóra venni, ha a lehetséges előnyök meghaladják az anyára és a magzatra gyakorolt ​​lehetséges kockázatokat” . Akkor miért a fenéért kényszerítettek minden egyes terhes nőt aktívan arra, hogy megkapja ezt az injekciót?

A Pfizer és a Medicine Szabályozók eltitkolták a Covid-19 elleni védőoltás veszélyeit a terhesség alatt, mivel az állatkísérletek növelik a születési rendellenességek és a meddőség kockázatát

A korlátozott számú állatkísérlet, amelyről a hivatalos útmutatás beszélt, valójában feltárta a fejlődő magzat jelentős károsodásának kockázatát, de az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és Ausztrália gyógyszerszabályozói aktívan úgy döntöttek, hogy eltávolítják ezt az információt a nyilvános dokumentumokból.

A tényleges tanulmány itt tekinthető meg teljes terjedelmében , és a címe „ A nőstények termékenységére és a születés előtti és posztnatális utódok fejlődésére gyakorolt ​​hatások hiánya patkányokban BNT162b2-vel, egy mRNS-alapú COVID-19 vakcinával ” .

A vizsgálatot 42 nőstény Wistar Han patkányon végezték. Huszonegy ember kapott Pfizer Covid-19 injekciót, 21-nek nem .

Íme a tanulmány eredményei –

A számon felüli ágyéki bordákkal rendelkező magzatok száma a kontrollcsoportban 3/3 (2,1) volt. A túlzott ágyéki bordákkal rendelkező magzatok száma azonban a vakcinázott csoportban 6/12 (8,3) volt. Ezért az előfordulási arány átlagosan 295%-kal magasabb volt a beoltott csoportban.

A számfeletti bordák, amelyeket kiegészítő bordáknak is neveznek, az extra bordák nem gyakori változata, amelyek leggyakrabban a nyaki vagy ágyéki csigolyákból származnak.

Tehát, amit ez a tanulmány talált, az a Pfizer Covid-19 injekció által okozott rendellenes magzatképződés és születési rendellenességek bizonyítéka.

De a tanulmány rendellenes megállapításai ezzel még nem érnek véget. A „beültetés előtti veszteség” aránya a vakcinázott patkánycsoportban kétszerese volt a kontrollcsoporténak.

A beültetés előtti veszteség a megtermékenyített petesejtekre vonatkozik, amelyek nem tudnak beülni. Ezért ez a tanulmány azt sugallja, hogy a Pfizer Covid-19 injekciója csökkenti annak esélyét, hogy egy nő teherbe tudjon esni. Ezért növeli a meddőség kockázatát.

Tehát, ha ez a helyzet áll fenn, hogyan tudták a világ orvostudományi szabályozóinak kijelenteni hivatalos útmutatásaikban, hogy „Az állatkísérletek nem utalnak a terhességre vonatkozó közvetlen vagy közvetett káros hatásokra” ? És hogyan tudták kijelenteni, hogy „ Nem ismert, hogy a Pfizer vakcina hatással van-e a termékenységre ”?

Az igazság az, hogy tudatosan úgy döntöttek, hogy eltitkolják.

Ezt annak köszönhetjük, hogy az ausztrál kormány Egészségügyi Terápiás Termékek Hivatalához (TGA) érkezett az információszabadság (FOI) kérelme.

A 2021. január 11-én létrehozott „ Küldött áttekintése és kérése az ACV tanácsaiért ” című dokumentumot az FOI-kérés keretében tették közzé. A dokumentumtól kezdődő 30. oldal a „termékinformáció áttekintését” mutatja, és kiemeli azokat a változtatásokat, amelyeket a „Nem klinikai értékelési jelentésben” a hivatalos közzététel előtt végre kell hajtani.

A módosításokat a Pfizer kérte a következő termékinformáció-frissítés előtt.

A kért változtatások közül néhány a következő volt:

A 4. modul értékelője felkérte a Pfizert, hogy távolítsa el azon állítását, miszerint „Az állatkísérletek nem utalnak közvetlen vagy közvetett káros hatásokra a reproduktív toxicitás tekintetében”.

Miért?

A 4. modul értékelője elmondta a Pfizernek, hogy a „B2 terhességi kategória” megfelelőnek tekinthető, és kérte, hogy adják hozzá a következő sort:

„Egy patkányokon végzett kombinált termékenységi és fejlődési toxicitási vizsgálat azt mutatta, hogy a COMIRNATY-val kezelt nőstény patkányok magzataiban fokozottan előfordulnak az ágyéki bordák.

De íme egy emlékeztető arra, hogyan szól a nagyközönségnek kiadott hivatalos dokumentum –

A terhességi kategória „B1”-re módosult, nem szerepelt sor a magzati ágyéki bordák megnövekedett előfordulásáról, helyette szerepelt az a sor, amelyet törölni kértek, amely szerint „ Az állatkísérletek nem utalnak közvetlen vagy közvetett káros hatásokra tekintettel a terhességre… ”

Íme a terhességi kategóriák hivatalos leírása –

Ez elég nagy különbség a két kategória között. De az a tény, hogy a 4. modul értékelője a B2 terhességi kategóriát is megfelelőnek tartotta, erősen megkérdőjelezhető, ha figyelembe vesszük a Pfizer beadásának biztonságosságának értékelésére elvégzett „nem megfelelő” és rendkívül kisméretű állatokon végzett vizsgálat eredményeit, amint azt fentebb felfedtük. Covid-19 injekció terhesség alatt.

Tehát nemcsak arra van bizonyítékunk, hogy a Pfizer vakcina a recipiensek 82-97%-ának elvesztését okozhatja, hanem arra is van bizonyítékunk, hogy a Pfizer vakcina növeli a meddőség vagy születési rendellenességek kockázatát.

Mindkét példa önmagában alátámasztja azt a feltételezést, hogy a Covid-19 elleni védőoltás népességfogyáshoz fog vezetni. De sajnos a bizonyítékok ezzel nem érnek véget.

A Pfizer bizalmas dokumentumai szerint a Covid-19 vakcina felhalmozódik a petefészekben

Egy másik vizsgálatot Wistar Han patkányokon végeztek, amelyek közül 21 nőstény és 21 hím volt .

Minden patkány egyetlen intramuszkuláris dózist kapott a Pfizer Covid-19 injekcióból, majd a beadást követően előre meghatározott pontokon meghatároztuk a teljes radioaktivitás tartalmát és koncentrációját a vérben, a plazmában és a szövetekben.

Más szavakkal, a vizsgálatot végző tudósok azt mérték, hogy a Covid-19 injekció mekkora része terjedt át a test más részeire, például a bőrre, májra, lépre, szívre stb.

A tanulmány egyik leginkább aggasztó megállapítása azonban az a tény, hogy a Pfizer injekció idővel felhalmozódik a petefészkekben.

A „petefészek” azon női mirigyek egyike, amelyekben a tojások képződnek, és az ösztrogén és a progeszteron női hormonok termelődnek.

A Pfizer injekció beadását követő első 15 percben a kutatók azt találták, hogy a petefészkekben a teljes lipidkoncentráció 0,104 ml volt. Ez 1 óra múlva 1,34 ml-re, 4 óra elteltével 2,34 ml-re, majd 48 óra elteltével 12,3 ml-re nőtt.

A tudósok azonban nem végeztek további kutatást a felhalmozódásról 48 óra elteltével, így egyszerűen nem tudjuk, hogy a felhalmozódást illetően folytatódott-e.

Ám a Public Health Scotland által közzétett hivatalos brit adatok, amelyek itt találhatók , bizonyos támpontokat kínálnak a felhalmozódás petefészkekre gyakorolt ​​következményeire vonatkozóan.

A petefészekrákban szenvedők számára vonatkozó adatok azt mutatják, hogy az ismert tendencia 2021-ben jelentősen meghaladta a 2020-as és a 2017-2019-es átlagot.

A fenti diagram 2021 júniusáig mutat, de a Public Health Scotland Web oldalán található diagramok most egészen 2021 decemberéig mutatják a számokat, és sajnos azt mutatják, hogy a különbség még tovább nőtt a petefészekrákban szenvedő nők számának jelentős növekedésével.

Ezzel véget ért a harmadik bizonyítékunk. Szóval most már tudjuk –

 • A Pfizer bizalmas dokumentumai 82 és 97% közötti vetélési arányt mutatnak.
 • Az egyetlen olyan állatkísérlet, amelyet a Pfizer vakcina terhesség alatti beadásának biztonságosságának bizonyítására végeztek, a meddőség és a születési rendellenességek fokozott kockázatát jelezte,
 • és további bizalmas Pfizer-dokumentumok szerint a vakcina felhalmozódik a petefészekben.

Sajnos arra is van bizonyítékunk, hogy a Covid-19 elleni védőoltás növeli annak a kockázatát, hogy az újszülöttek sajnos életüket vesztik, és ez a Scotland közegészségügyi „Covid-19 Wider Impacts” irányítópultjáról is származik.

2022 márciusában 7 hónapon belül másodszor érte el a kritikus szintet az újszülöttek halálozása

A hivatalos adatok azt mutatják, hogy 2022 márciusában 1000 élveszületésre számítva 4,6-ra nőtt az újszülöttek halálozási aránya, ami 119%-os növekedést jelent a várható halálozási arányhoz képest. Ez azt jelenti, hogy az újszülöttkori halálozási ráta legalább négy éven belül másodszor lépte át a „kontrollhatárként” ismert felső figyelmeztetési küszöböt.

Utoljára 2021 szeptemberében sértették meg, amikor az 1000 élveszületésre jutó újszülött halálozások száma 5,1-re emelkedett. Bár az árfolyam hónapról hónapra ingadozik, a 2021 szeptemberi és 2022 márciusi adat megegyezik az 1980-as évek végén jellemző szintekkel.

Kattintson a nagyításhoz
Forrás

A Public Health Scotland (PHS) hivatalosan nem jelentette be, hogy vizsgálatot indítottak, de ezt kell tenniük, ha elérik a felső figyelmeztetési küszöböt, és ezt már 2021-ben meg is tették.

Akkoriban a PHS szerint az a tény, hogy a felső kontrollhatárt túllépték, „ azt jelzi, hogy nagyobb a valószínűsége annak, hogy a véletlenszerű variáción kívül vannak olyan tényezők, amelyek hozzájárulhattak a bekövetkezett halálesetek számához ”.

Az utolsó bizonyítékunk, amely alátámasztja azt az állítást, hogy a Covid-19 elleni védőoltás népességfogyáshoz fog vezetni, több valós adat formájában érkezik, ezúttal azonban az Egyesült Államokból.

A Covid-19 elleni védőoltás legalább 1517%-kal növeli a vetélés kockázatát

A Centers for Disease Control (CDC) Vaccine Adverse Event Database (VAERS) adatai szerint 2022 áprilisáig összesen 4113 magzati halálesetet jelentettek a Covid-19 injekciók mellékhatásaként, amelyek közül 3209-et jelentettek Pfizer injekció.

A CDC elismerte, hogy a mellékhatások mindössze 1-10%-át jelentették a VAERS-nek, ezért a valós szám sokszor rosszabb is lehet. De hogy ezeket a számokat perspektívába helyezzük, csak 2239 magzati halálesetet jelentettek a VAERS-nek a Covid-19 injekciók 2020 decemberi sürgősségi felhasználási engedélyezése előtti 30 évben. (Forrás)

Egy további itt megtekinthető tanulmány pedig azt találta, hogy a Covid-19 elleni védőoltást követően a vetélés kockázata 1517%-kal magasabb, mint az influenza elleni védőoltás utáni vetélés kockázata.

A valós kockázat azonban sokkal magasabb lehet, mert a várandós nők az influenza elleni védőoltás célcsoportját képezik, míg a Covid-19 elleni védőoltások tekintetében ők egyelőre csak kis demográfiai csoportot alkotnak.

Fennáll annak a kockázata, hogy ez esszévé válik, amely befejezi a mai bizonyítékainkat, de még bőven van belőle, és mindenképpen beszámolunk róla.

De azzal –

 • Bizalmas Pfizer-dokumentumok, amelyek 82% és 97% közötti vetélési arányt mutatnak
 • Az egyetlen olyan állatkísérlet, amelyet a Pfizer vakcina terhesség alatti biztonságosságának bizonyítására végeztek, és a meddőség és a születési rendellenességek fokozott kockázatára utal,
 • További bizalmas Pfizer-dokumentumok, amelyek feltárják, hogy a vakcina felhalmozódik a petefészkekben, Skóciából származó petefészekrákos eseteket feltáró adatok pedig minden eddiginél magasabbak,
 • Az újszülöttek halálozásáról szóló skóciai adatok hét hónapon belül másodszor értek el kritikus szintet.
 • és a CDC VAERS adatai szerint a Covid-19 oltás legalább 1517%-kal növeli a vetélés kockázatát.

Úgy tűnik, már több mint elegendő bizonyítékunk van ahhoz, hogy azt állítsuk, hogy a Covid-19 elleni oltás népességfogyáshoz vezet.

 

 

Abonează-te
Notificare la
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Imre Budapesti
Imre Budapesti
2 ani în urmă

Ha egy éve valaki azt mondja: Vakcina = BIO Fegyver, lehurrogják, és megbélyegzik: KONTEÓS!
Ma:
Szépen gyűlnek a bizonyítékok, amelyek ellenérvek.
Akkor hogy is van ez?

Van aki mégsem érti.

És ez egyáltalán nem olyan, mint egy konyhai nagy kenyérvágó kés, amivel gyilkosságot is el lehet követni.
A kés esetében ott a FELTÉTELES MÓD. Vagyis: Ki, MIRE használja?
De, itt………..
???

Walhalla Calling
Walhalla Calling
1 an în urmă

Felhaborito nem talalok szavakat!