Aktuális

Dr. Oana Secară:”A járványnak vége van! Semmi értelme a maszkviselésnek. A hatóságok vezetői mai napig nem értik, hogyan terjednek a vírusok! „

Legyen világos, a SARScov2 járványnak vége van! És nem a kísérleti oltások miatt van vége, hanem az ember természetes immunitása, immunválasza  miatt, mely saját magától kialakította a nyájimmunitást, jóval azelőtt, hogy elkezdték volna az embereket beoltani a kísérleti vakcinákkal. – nyilatkozta Dr. Oana Mihaela Secară a Ziarul Național – nak.

A főorvos, aki több mint egy éve kezel és gyógyít covidos betegeket arra figyelmezteti a közvéleményt és az illetékeseket, hogy ugyanazokat a hibákat nem szabad megismételni, és a nyári évszakban a korlátozások, így a teljesen értelmetlen a maszkviselés a belterekben is, ennek teljes eltörlését követeli, tekintettel arra, hogy az emberi szervezet immunrendszere sokkal jobban működik ebben az időszakban, ezért nem szabad semmivel gyengíteni.

A doktornő, akit nemcsak orvosi ismerete, tanulmányai de egy éves covid-részlegen szerzett gyakorlati tapasztalata is felment attól, hogy bárki   hozzá nem értő „konteósnak” nevezze, külön kihangsúlyozta, hogy azonnal be kell szüntetni minden maszkviselési kötelezettséget, ugyanis ezeknek az orrot-szájat eltakaró rongymaszkoknak az ég egy világon semmi közük  nincs a vírustól való védekezéshez, viszont sikerült az embereket lelkileg megviselni és a társadalomban óriási káoszt előidézni, egy bizonyítottan hamis, orvosilag nem indokolt intézkedéssel: a maszkhordási kötelezettséggel. MIntha a rendeleteket meghozók nem fognák fel, hogy egy légúti vírus nem úgy terjed, ahogy ők ezt elképzelik, vagy legalábbis be akarják adni az embereknek!

„ Sajnálatos, hogy  törvényhozók, köztük orvosok zöme, mai napig nem érti, hogyan terjednek a vírusok a világon!” –  szögezte le az interjúban a doktornő –  Az embereknek Romániában megfelelő immunválasza volt a SARScov2 vírusra is, mint általában a grippe féle vírusokra, így a becslések szerint Romániában jelenleg 6-7 millió emberben már kialakult a teljes immunválasz mindenféle oltás nélkül a SARScov2-re.

„A beoltottaknak, ha nem is a fele, de biztos a harmada már az oltást megelőzően rendelkezett saját immunválasszal, ugyanis  előtte találkozott szervezetük a vírussal, s az emberek szervezete már felismeri ezt a vírust tehát védekezni tud ellen. Ahogy történik ez a legtöbb légúti vírus esetében évezredek óta. Igen, lehetséges idővel, hogy ennek a vírusnak is mutációi alakulhatnak ki, de ha ez meg is történik, a mutálódó vírusok mindig sokkal enyhébb megbetegedési tüneteket produkálnak mint az alapvírus.Egy egyszerű „megfázásos”, náthás megbetegedést. ”

A főorvos asszony nyilatkozatában elítélte azt is, hogy a kormányhivatalok tudatosan hamisították az úgynevezett covid statisztikákat (persze nemcsak Romániában, hanem az egész világon, a globalista forgatókönyv szerint) és ezzel a teljesen etikátlan és az orvosi alapoknak ellentmondó intézkedésekkel a társadalomra, az emberek életére káros úgynevezett megszorító járványintézkedéseket hoztak. Mindez alaptalan volt és tisztességtelen.

 

„ Ha az orvosok szabadon, valósághűen megmondhatták volna miben hunytak el a covidosnak mondott betegek, eleve kiderül, ennek a vírusnak közel sem volt akkora a halálozási rátája, mint ahogy ez a hivatalos „statisztikákban” folyamatosan közölve volt.”-hangsúlyozta a doktornő. De akkor nem lehetett volna a társadalmat megszorításokkal túszul ejteni.

„ Mi történt? A kezdetektől hibás adatokra, valótlanságokra alapozták az egész virózis járványt s ennek megfelelően egy rakás, szerencsétlen és káros intézkedéssel sújtották az embereket.”

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
trackback

[…] Dr. Oana Secară:”A járványnak vége van! Semmi értelme a maszkviselésnek. A hatóságok vezet… […]