Aktuális, Médiavilág

Dr. Reiner Fuellmich a covid-terroristákról: „Megalomániás pszichopatákkal és szociopatákkal van dolgunk, akiket már régen meg kellett volna állítani”

Dr. Reiner Fuellmich beszéde a World Freedom Parade -n Londonban, 2021. július 24 -én

„Az emberiség ereje nagyobb, mint a szemben lévők – nem emberek – ereje. Az érzelmi intelligenciával megáldott  emberiség mindig győzni fog a digitalizáció és a mesterséges intelligencia felett. ”

„A berlini koronavizsgáló bizottság 2020.07.10 -én kelt. több mint 110 elismert szakértő vallomását hallotta a világ minden tájáról, és a kép teljesen világos: egy hamisan nyilvánított járvány, amely hamis „eseteken” alapul, és hamis pozitív PCR -tesztekkel állapították meg, több kárt okozott, mint a harmadik világháború. ”

A politikusokat és a médiát irányító Gyógyszerészeti és Technológiai Iparok Globális Szövetségének egy hamis járványra volt szüksége ahhoz, hogy sürgős eljárással bevezethesse tervezett végcélját – az úgynevezett „oltóanyagot”, valamint maszkokat, távolságokat és minden más őrült rendelkezést. a pszichológiai teremtést szolgálta. a veszély illúzióit és az embereket engedelmességre és az „oltás” beleegyezésére való képzésre – kísérleti génterápia a tudomány megalapozása nélkül. ”

„Az a tény, hogy vannak hatékony és biztonságos terápiák a betegek számára, valamint az a tény, hogy az emberi immunrendszer tökéletesen képes leküzdeni a betegségeket, rejtve vannak a nyilvánosság elől, valamint az a tény, hogy az oltások hatástalanok, nem nyújtanak védelmet , ellenkezőleg, rendkívül veszélyesek. A VAERS szerint 45 ezer ember halt meg, miután megkapta ezt az úgynevezett vakcinát, és az adatokat természetesen elfedik. A mellékhatásoknak csak kis százalékát jelentik, és becslések szerint 500 000 ember halt meg oltás után csak az Egyesült Államokban. ”

„A másik, érzelmekre képtelen oldal most teljesen leveszi a maszkját. Franciaországban a kötelező oltással fenyegetőzve az amerikai elnök cenzúrázni akarja a hamis hivatalos elbeszéléssel nem egyező magánjellegű kommunikációt. Sok országban nagy jogi csaták kezdődtek, és néhány kiváló bírósági döntés született. ”

„A berlini korona vizsgálóbizottsága rendkívül terhelő bizonyítékokat gyűjtött össze arról, hogy itt soha nem az egészségről volt szó, hanem a gazdaság lerombolásáról, az amúgy is szupergazdagok gazdagításáról, a világ népességének csökkentéséről – népirtásról és a teljes népesség feletti ellenőrzés megszerzéséről.”

„Olyan megalomániás pszichopatákkal és szociopatákkal van dolgunk, akiket már régen meg kellett volna állítani, de most elérkezett ennek az ideje. Ezért tüntetnek emberek milliói szerte a világon. ”

„Van egy spirituális dimenzió is, ami valójában döntő. Mert ez az emberiségről az embertelenségről szól. Emberek vagyunk, és ölelhetünk, sírhatunk és nevethetünk, a másik lakás pedig nem, mert nem fér hozzá a spirituális szinthez. Ezért kétségtelen, hogy a sötét oldal elveszíti ezt az embertelen harcot az élet és a teremtés ellen. ”

Reiner Fuellmich, 2021. július 24

Fordítás: Mirta Bonić

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile