Aktuális, Vélemény

Dracula sem úszta meg a covid idiotizmust, vakcina-reklám lett belőle, csak kérdés mivé is változnak a géntechnológiás szerrel „megharapottak”?

A pőre valóság az, hogy Romániában egyre kevesebben mennek beadatni maguknak a kísérleti covid vakcinát, s fő is emiatt a fejük a román covid-fűrereknek. Oltanának azok mindenkit, mindenhol, bármi áron, csak hogy jól teljesítsenek globalista gazdáik előtt, azonban akárhogy is hamisítják (a covid statisztikákhoz hasonlóan) a beoltottak számát, a hozzávetőleges valóság az, körülbelül csak a 17 százaléka a román  lakosságnak volt hajlandó beállni a kétlábú kísérleti patkányok sorába, a géntechnológiás vakcinák nagy emberkísérletében.

Nem riadnak hát vissza a román kormány  covid-fűrerei semmilyen reklámtól, főleg, hogy Romániában minden cenzúrás igyekezet ellenére igen erős és felkészült „ellensajtó” megy szembe a hivatalos, felvásárolt bértollnokok hazugságaival, amit ömlesztenek a fősodratú médiában.

Nem úszta meg a vérszívó gróf, a legendás Dracula sem a covid idióták reklámnyomorát, ugyanis már őt is befogták vakcina reklámnak.

 

 

A híres Drakula kastély, azaz a  törcsvári kastély, a Vámház épületében péntektől ideiglenes oltóközpont működik, ahol előjegyzés nélkül lehet megkapni a Pfizer vakcináját, közöllte a kastélymúzeum vezetősége. A múzeum a Brassó megyei prefektúrával és közegészségügyi igazgatósággal, illetve a Maria Öregotthonnal közösen szervezi az akciót. Mint írják, az oltóközpont csak hétvégenként működik majd egy hónapon át, de ha nagy lesz az érdeklődés iránta, akkor meghosszabbítják az akciót. Előzetes bejelentkezés nem szükséges.

Az idétlen vakcina reklám és Dracula vámpírmítoszának belekeverése a nagy oltás-kísérletbe némi tudományos pikantériával is rendelkezik. Mint tudjuk, akiket a vámpír megharap, azok belehalnak a harapásba, majd kikelve sírjukból se élő, se holt nosferatová, azaz mondhatni GÉNMÓDOSULT szörnyetegekké válnak, akik kiesnek Isten kegyelméből, elvesztik lelküket, csak a sötétben tudnak létezni és az élők vérét kell, szívják.

Figyelve a géntechnológiával készült kísérleti vakcinákat, ki tudja, mivé változnak azok, akiknek természetes immunkódjába belebuherálnak egy le nem ellenőrzött  szerrel, ami valójában nem egy védőoltás.

Érdemes megfigyelni a primitív vámpíros oltásplakát szövegének frejdolásait is, hogy aszongya, „várják az oltakozni vágyókat a KÖVETKEZŐ  100 évben”… Na persze! Hiszen tudjuk jól, akik még merünk gondolkodni, hogy egy az egész covid-show egy életfogytiglani, akár száz évig is eltartó oltásfüggőséggel összekapcsolt társadalmi kontroll tervéről  szól és nem egy halálos vírusról.

Csak az az igazság, itt a vámpírvadászok hasonlatával élve, a globalista covid nagymestereknek a szívén kellene már átütni valami óféle nyárfakarót, hogy legyen egyszer vége ennek az egész világot  horrorfilmé változtató covid terrorizmusnak!

-szmm-

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile