Aktuális

Dráma a foci pályán: infarktust kapott és összeesett meccs közben Christian Eriksen dán fotbalista. Vajon mikor is  kapta meg a covid19 kísérleti vakcinát?

Több hírportál is beszámolt róla, hogy szombaton a Dánia-Finnország Európa-bajnoki-mérkőzés 43. percében a dán válogatott egyik játékosa, Christian Eriksen összeesett a pályán,  valószínűleg leállt a szíve.

A csapat orvosai szívmasszázst alkalmaztak rajta, a meccs percekig állt, döbbent csend uralta el a pályát. Később a játékot félbeszakították, a labdarúgók bevonultak az öltőzőbe. Nem sokkal ezután Eriksent hordágyon vitték le a pályáról. A játékos oxigént kapott, és a legfrissebb képek tanúsága szerint magához tért. A focistát kórházba szállították. Mint kiszivárgott szívrohamot kapott a pályán.

Felvetődik a kérdés, hogy vajon mikor kapta meg a sportolóknak kötelezővé tett covid19 kísérleti vakcinát a focista lés vajon nem pont ez az oltás váltotta ki az infarktust, az addig egészséges fiatalembernél?

A napokban ismerték ugyanis el az egészségügyi hatóságok, hogy  aggasztóan növekszik a szívrendellenesség, infarktusok előfordulása azoknál a fiatal férfiaknál, akik megkapták a géntechnológiás covid19 oltás mindkét adagját.  És tény, hogy az eddig egészséges focistát beoltották ezzel a kísérleti szerrel, másként nem léphetett volna pályára.

Az oltások biztonságosságát megfigyelő két amerikai rendszer előzetes adatai is azt jelzik, hogy a vártnál magasabb a szívizomgyulladásos esetek száma a fiatal férfiak körében az mRNS-oltások második adagjának beadása után – jelentette be csütörtökön az amerikai járványügyi és betegségmegelőzési központ (CDC).

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile