Aktuális

Dübörög a Nagy Emberirtó – állítólag „véletlenül” egyhónapos csecsemőket is beoltottak a covid kísérleti szérummal – azóta tanulmányozzák őket, a szülők tehetetlenek, felelős nincs

Egyre nyilvánvalóbb, hogy az emberi társadalmat szánalmas agymosodává züllesztő vakcina-terrorizmusban az oltó-sintéreknek befogott , erre kapható egészségügyi alkalmazottak, mindent büntetlenül megtehetnek, ha az a Nagy Vakcina-hadjáratot szolgálja. Törökországban például állítólag „tévedésből”, 4 hetes  csecsemőknek is adtak be koronavírus elleni vakcinát – nyilatkozta Zafer Kurugöl török orvosprofesszor az NTV török hírtelevízió adásában. A hírek szerint Zafer Kurugöl ellen vizsgálat indult.

Kérdés, vajon tényleg tévedésből történt ez, ugyanis a csecsemőket azonnal befogták kísérleti alanyoknak, tanulmányozzák őket, figyelik, hogy kialakul e bármilyen mellékhatás náluk. Az érthetően kétségbe esett szülők most tehetetlenek, hiszen mindezt arra hivatkozva teszik a magukat orvosoknak nevező  végrehajtók, hogy a véletlen malőr esetleges problémáit kiküszöböljék. Más kérdés, vajon mit keresett a covid kísérleti szérum pont ott, ahol éppen csecsemőket oltanak be más betegségek ellen? Hiszen ezt nem lehet csak úgy, össze-vissza, más vakcinákkal együtt  tárolni a hivalatalos propaganda szerint, főleg, hogy nem csak EGY kisgyereknek adták be véletlenül a szert. 

Kurugöl, aki az egyik izmiri egyetem orvostudományi karának tanára, a beszélgetés során azt mondta: időről időre megtörtént, hogy háziorvosi rendelőkben véletlenül összekeverték a hepatitis B vagy a kanyaró elleni oltóanyagot az új koronavírus elleni vakcinával, és utóbbit adták be a csecsemőknek.

Kurugöl hangsúlyozta, hogy a babáknál semmilyen mellékhatás nem jelentkezett, még akkor sem, ha magas dózist kaptak. A professzor hozzátette: rendkívül jó antitest-szint alakult ki a szervezetükben, legyen szó akár hat hónapos, akár egyhónapos csecsemőkről. Az eredményeket rövid időn belül egy neves folyóiratban teszik közzé – jelezte az orvos.

Kurugöl szerdai kijelentéseit a török közvélemény egy része nagy felháborodással fogadta. A Twitteren eddig hatvanezer bejegyzés szerzői követelték a férfi letartóztatását.

A török egészségügyi minisztérium eljárást indított az ügyben.

Kurugöl csütörtökön ismét nyilatkozott az NTV-nek. Mint mondta, három hónappal ezelőtt egy esetben fordult elő, hogy csecsemőnek adtak be koronavírus elleni vakcinát, és vele azóta is rendszeres felülvizsgálatra járnak a szülei az izmiri kórházba.

Törökországban jelenleg a Sinovac, valamint Pfizer-Biontech készítményeivel zajlik a tömeges oltás, az alsó korhatár 12 év.

Forrás: EuroNews 

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile