Aktuális, Magazin

Égi jel? – Belecsapott a villám a George Floyd emlékére állított szivárványos LMBTQ emlékmű-falfestménybe Toledóban

Kedd délután , helyi idő szerint fél 5-kor, Toledóban belecsapott a villám abba a falba, melyre  LMBTQ aktivisták egy szivárvánnyal koszorúzottt George Floyd emlékművet festettek. Az elkövetőt egyelőre nem tudták kézre keríteni.

A George Floyd féle história (hála a jól megszervezett  médiavisszhangnak) egy-kettőre bejárta a világot és a faji megkülönböztetésnek, a másság elítélésének lett  a kissé erőltetett szimbóluma világszerte. lett volna, már amennyiben  a történet áttekinthető lenne és azonnal ne kapcsolódott volna hozzá  több tucat gyanús mellékzönge.

 

Így nézett ki a ménkő látogatása előtt a szivárványos-Floyd emlékmű a toledói házfalon

A sztorira nyilván a legtöbben emlékeznek. Az USA-ban 2 évvel ezelőtt egy rendőri intézkedés során egy amerikai rendőr állítólag megölt büntetett előéletű, fekete bőrű férfit, akit George Floyd néven ismertettek meg a közvéleménnyel, s aki a többszöri felszólításra sem volt hajlandó megállni miután bedrogozva hamis pénzzel fizetett egy boltban. A férfi, a rendőrségi , szuper jól, mondhatni profi pontossággal éppen lefotózott fénykép alapján a nyakára térdelő rendőr miatt halt meg s ezzel egy-kettőre jelképe lett a rabszolgaságnak, a másság elítélésének, bár azt, hogyan vált George Floyd például a LMBTQ mozgalom globalista szimbólumává, én bizony nem tudnám megmondani.

Ennek ellenére Toledóban hatalmas szivárványos LMBTQ falfestményt rettyintettek, mintegy műemlékként.

Na, ebbe a szép szivárványos floyd-ikonba csapott bele szószerint a ménkő kedd délután.

A helyi 13abc televízió radarja rögzítette is a villámot mely belevágott a falba, melyre a szivárványos műremek lett felfestve s leomlasztotta azt. Az eset kapcsán nyomozás folyik, az épület tervezői állítják, a ház melyre festették a „szivárványos-floydot” stabil szerkezetű, semmilyen ingatagsága, vagy hibája nem volt.

Mindez azonban nem zavarta a fránya ménkőt s jól belecsapott az ominózus festménybe, megsemmisítve azt.

Már csak az a kérdés, ki ellen fognak panaszt emelni? A Természet, a viharfelhők vagy éppen a Jóisten ellen, a több mint különös, akár égi jel értékű természeti megnyilvánulás miatt?

 

Forrás: ActiveNews

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile