Aktuális, Társadalom

„Egy éppen születő sátánista világuralom tanúi vagyunk, a COVID19 projektet évek óta készítik elő és semmi köze semmilyen járványhoz!” : Dr. Michael Yeadon a Pfizer volt alelnöke kitálal a p(l)andémia valódi céljáról (+videó)

Az emberi alapvető szabadságjog veszélybe kerülésére figyelmeztetett egy interjúban a  Pfizer gyógyszergyártó nagyvállalt  volt alelnöke és a tudományos osztályának egykori  vezetője, Dr. Michael Yeadon.

Yeadon elmondta, az egész covid19 féle megrendezett világjárványt évtizedek óta készítik elő, valójában semmi köze nincs semmilyen pandémiához, egyetlen célja az, hogy az oltásokra rákényszerített, megzsarolt tömegeket, népeket totalitárius ellenőrzés alá vonják.

“Az embernek jogában áll az egészségügyi állapotát, adatait magánügyként kezelni. Ez a személyiség jogokhoz tartozik éppúgy mint a személyes adatvédelemhez való joghoz. Érthetetlen tehát, hogy egy olyan vírus esetében, mely egészséges szervezetre nem jelent nagyobb veszélyt, mint akármelyik influenza vírus, megszüntethető legyen a jog, a személyes adatvédelemre, az egészségügyi állapotra. Ha az emberek most ezt hagyják bekövetkezni, ezt a vakcina útlevél féle  totalitárius diktatúrát, akkor a gyerekeik rabszolgaként nőnek fel, az unokáik pedig, ha egyáltalán megszületnek, digitális rabszolgáknak születnek.” – figyelmezteti az embereket  nyilatkozatában Dr. Michael Yeadon.

A nyilatkozaton belül Dr. Yeadon egy  videót, egy dokumentumfilm linkjét is nyilvánosságra hozta, ezzel szemléltetve, hogy a 2020-ban elkezdett  covid projekt, miszerint egy víruspánik, egy megrendezett világjárvány kapcsán tervezik már évek óta az  abszolút kontroll bevezetését. A dokumentumfilm ITT tekinthető meg.

A gyógyszervállalat egykori alelnöke, aki mellesleg brit állampolgár, America’s Frontline Doctors –s egészségügyi orvosi hírportálnak elmondta azt is, hogy az az úgynevezett vakcina-útlevél általi totális és totalitárius lakossági kontroll, melyet elsőnek Izraelben vezettek be, pár héten belül Angliában is megtörténik.

Ezeknek a vakcina útleveleknek azonban semmi köze nincs sem az orvostudományhoz, sem a járványmegelőzéshez, a projekt célja az emberi társadalom átprogramozása, egy olyan rabszolgarendszer bevezetése, mely során az egyén jogai megszűnnek és a halálig oltakozásra kényszerített ember, ha idejében nem ébred fel, egy kiló kenyeret sem tud majd megvenni vakcina-útlevél nélkül.

Hamis illúzió szemenszedett hazugság, hogy a társadalmi manővernél felhasznált kísérleti vakcinák bármilyen biológiai védelmet adjanak, mint ahogy az sem igaz, hogy a vakcina útlevélnek köze lenne a járványmegelőzéshez. Semmilyen védettséget, biztonságot ezek a vakcina útlevelek nem adnak, csak az emberi faj szabadságát és civilizációját akarja, egy elirt csoport ily módon megváltoztatni, megszüntetni.

„Egy valódi védőoltás valóban megvédi az embereket betegségektől, de egy vakcina útlevél, aminek semmi orvosi alapja nincs, senkit nem fog, semmilyen fertőzéstől megvédeni, csak kiszolgáltatja annak, hogy ha ez az okmány lejár, újra és újra oltassa magát, élete végéig!” – mondta Dr. Michael Yeadon.

Felhívta arra is a figyelmet, hogy ez a sátáni projekt most van születőben és most dől el, hogy az embereken sikerül végrehajtani az örök vakcina-rabszolgaságot vagy a népeknek lesz annyi erejük, hogy nemet mondjanak az éppen születő sátánista diktatúrának.

(Forrás: ActiveNews)

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile