Aktuális, Társadalom

Egy floridai magániskolában nem engedik a covid-vakcinával beoltott tanárokat tanítani

Miközben a hatalmon levő báb-kormányok világszerte dübörögtetik minden idők legagresszívebb és legtörvénysértőbb oltás-propagandáját, akadnak helyek, ahol az emberek nyíltan elítélik a géntechnológiával előállított kísérleti szereknek (és nem védőoltásnak) , azaz a covid-vakcinának az alkalmazását.

Egy Egyesült Államokbeli magániskolában például egész egyszerűen megtiltják azoknak a tanároknak, akik beadatták maguknak a covid-oltást, hogy fizikai kontaktusba lépjenek az iskola diákjaival.

Florida államban, Miami városában a Centner Academy hozott nyilvánosságra egy közleményt, melyben megtiltják a kísérleti vakcinával beoltott tanároknak és iskolai személyzetnek, hogy kapcsolatba kerüljenek a diákokkal, azzal indokolva ezt, hogy mivel kísérleti fázisban levő, nem ismert mellékhatású és fertőzőképességű szerről van szó, a diákok érdekében így látják ezt jónak. Felhívják az iskola alkalmazottainak figyelmét arra is, hogy amennyiben megkapták az oltást, erről kötelesek tájékoztatni az iskolát és távol maradni a diákoktól. Azokat a tanárokat, kisegítő személyzetet, akik még nem oltakoztak, de szándékukban áll, kérik, hogy halasszák ezt el a vakációig.

Viszont azok a tanárok, akik akár eddig, akár ezután beoltatták magukat, nem térhetnek vissza tanítani a diákok közzé, egészen addig, ameddig a covid-oltások kísérleti fázisban vannak, azaz 2023-ig.

Leila Centner, a magániskola alapítója azt nyilatkozta, úgy vélik, fennáll annak a veszélye, hogy a genetika úton előállított vakcinákban olyan terjedő részecskék lehetnek, melyek károsíthatják a diákok fiatal szervezetét, terméketlenséget, és a fejlődésben visszamaradást is okozhatnak a későbbiek során.

Egyre több orvos áll ugyanis nyilvánosság elé azért, mert meglátásuk szerint a kísérleti covid-oltások okozták a “harmadik hullámnak” nevezett fertőzéseket Európában is.

Floridában amúgy a napokban készülnek teljesen eltörölni a kötelező maszkviselést.

(Forrás: ActiveNews)

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile