Aktuális

Egy globális emberkísérlet mozzanatai? – egyre változik az oltásokról előadott „szakvélemény”

Életkortól függetlenül bárki megkaphatja ezentúl az AstraZeneca által kifejlesztett koronavírus elleni vakcinát Romániában – közölte hétfőn az oltási kampányt koordináló bizottság (CNCAV).

Az oltóanyagot eddig csak az 55 év alatti személyeknek adták be. A közlemény szerint a korhatárt a CNCAV tudományos és orvosi testületének, az Egészségügyi Minisztériumnak és az országos gyógyszerügynökségnek az ajánlására törölték. Hogy milyen indoklással, az persze nem derül ki, így az oltás pártiak csak reménykedhetnek, hogy a hatóságok nem hazardíroznak és legalább nagyjából értik is amit mondanak.

Az illetékesek az új tudományos kutatási eredmények, más európai államok által megosztott tapasztalatok, illetve az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlásainak figyelembevételével jutottak állítólag arra a következtetésre, hogy az AstraZeneca által kifejlesztett oltást minden 18 év fölötti személy megkaphatja. Hogy erre ilyen rövid idő alatt, vajon hogy jöttek rá, azt egyelőre nem tudni.

Emlékeztetjük olvasóinkat, hogy véletlenül arról az oltás fajtáról van szó  amivel Ausztriában átmenetileg nem oltanak pár napja  miután egy ember meghalt, egy másik pedig megbetegedett az oltást követően. Elég ellentmondásos, hogy az a vakcina, aminek beadását az osztrák hatóságok egyelőre óvatosságból teljesen felfüggesztették, azt a román hatóságok jónnak találják a veszélyeztetett korosztálynak is beadni…

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Nagy Éva Andrea
Nagy Éva Andrea
3 ani în urmă

Tisztelt Mária!
Nem győzöm osztani a cikkeit. VÉGRE!!!
Nyomozzon tovább, hátha felébrednek az Emberek!!
Nagy Éva Andrea
Magyarország