Aktuális, Külpolitika

Egy kanadai ápoló megtöri a csendet: a torontói kórházakban zömmel az oltás mellékhatásai miatt bekerült beoltottak vannak beutalva , nem oltatlan covidosok – Ugyanez a helyzet Izraelben is

„A torontóii kórházak zömmel, olyan betegekkel vannak tele, akik az oltások mellékhatásai miatt kerültek kórházba és nem oltatlan covid fertőzöttek!” leplezi le a hivatalos hazugságokat  a News Now Canada Independent Media riporterének kérdéseire egy torontói egészségügyi dolgozó, aki az ottani Saint Michael’s Toronto kórházban dolgozik.  Ugyanez a helyzet az izraeli kórházaklban is, deül ki   az izraeli egészségügyi minisztérium jelentéseiből.

Az ápoló az interjúban elmondja, nemcsak abban a kórházban, de  valamennyiben ez a helyzet, azonban a kanadai kórházak vezetői tudatosan, kormányparancsra kell hazudjanak arról, hogy oltatlan , covidos betegek vannak beutalva. A csendet megtörő ápoló azt is elmondta, azért nem hallgat tovább, mert tisztában van azzal, hogy mint olyan, aki nem kívánja beadatni magának a súlyos és gyakori mellékhatásokat előidéző géntechnológiás kísérleti szert, a jövő hónaptól elbocsájtják állásából.  Az ápoló közölte nagyon sok egészségügyi dolgozó hagyja ott emiatt a kórházakat, s ezek összefogva tüntetéseket akarnak szervezni a vakcina-terrorizmus ellen, melyeken ő is részt akar venni.

A teljes interjú IDE kattintva nézhető meg.

A jelek szerint hasonló a helyzet Izraelben is, ott is a kórházba kerültek zömmel a beoltottakból kerülnek ki. Az alábbi, a hivatalos izraeli vakcina statisztikákban felbukkanó ábra is ezt igazolja.

 

 

Az Izraeli Egészségügyi Minisztérium közleményéből kiderül, hogy a két oltást kapott emberek túlnyomó többsége súlyos tünetekkel kerül kórházakba, szemben az oltást nem kapottakkal. (Az  izraeli egészségügyi minisztérium honlapján az erre vonatkozó  szöveg angol vagy magyar nyelvre lefordítható.) Ebből kiviláglik a nyers valóság: akit eddig elkerült a koronavírus-fertőzés vagy már túlesett rajta, nagyobb védettséget élvez, mint az, aki beoltatta magát.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile