Aktuális, Társadalom, Vélemény

Egy normális gondolkodású, istenhívő és gerinces polgár gondolatai a kamu pandémia hivatalosított megszüntetésének margójára

Az elmúlt két évben voltam minden: felelőtlen, konspiracionista, pénzét és vállalkozását (ami ugye nem is az enyém, hanem egy közösségé) féltő zsugori, laposföldhívő, vírus- és oltástagadó maszkellenes retrográd, aki folyton a korlátozások ellen szólal fel!

Ám legyen!

Elég széles a hátam, elbírta ezeket a rágalmakat, amelyeket ugyan magamra nem vettem, percig sem hordoztam, mert lepergett rólam és jól aludtam a maguk és a mások életét féltő aggodalmaskodók minden kapálózása ellenére!

 

 

A kérdésem csak az, hogy ugyanezek az emberek most nekiugranak-e szeretett államelnöküknek, kormányfőjüknek, egészségügyi- és belügyminiszterüknek?

Ugyanis hirtelen ők is maszk- és korlátozásellenesek lettek!

Mi lesz majd, ha az oltások kivezetését is kérni fogják? Ha lassabban ugyan, mint az Ukrajnában levő katonai biofegyverekkel kísérletező laboratóriumok létét hirtelen elismerő Nuland ténsasszony – de egyszer csak azt fogják mondani, hogy az oltások is fölösleges, netán épp káros pénzkidobások voltak???

Akkor lesz itt haddelhadd!

Mindenesetre büszke vagyok arra, hogy a fent említett notabilitások végre egy véleményen vannak velem!

Persze ezt nem tulajdonítom az én sikeremnek, de egy jó kezdet ez, hajrá Wuhannis, Kucu, Csuka és Rafinált, ki tudjátok mondani a többi igazságot is!

Ui. Azért annyit csendesen megjegyzek, hogy a nyájjal együtt sokkal könnyebb lehetett a hatósági ukázok mentén úszni az árral, mintsem szembemenni velük! Belátom kockáztattam és nem volt őszinte a mosolyom, amikor a különböző szervek vegzálását kellett elviselni, de megérte! Több elismerést kaptam érte, (igaz titokban) mint kritikát! Az emberek többségét nem tudták elbolondítani, csak sokan csöndben várták ki a vihar elvonultát. Nem vagyunk egyformák!

Többen azt mondták, de hát oltás nélkül sehova sem mehetsz (azaz ez lett volna a lényege az egésznek, az elvett szabadságjogaimat ezzel próbálták kizsarolni???) !

És mentem ahova beengedtek (tudok egy jó kis éttermet ahol magasról tettek a korlátozásokra és a diszkriminációra…) ahova meg nem engedtek be, oda nem mentem be és túléltem!!!

Nem vásároltam hamis oltási igazolványt és ebben az ordas színjátékban és hazugságáradatban még csak elhallgatással és félrenézéssel sem kívántam részt venni!

 Nem várok ezért dicséretet, de a kritizálóim és egykori vádlóim is jól gondolják meg, hogy mit írnak ezután, mert az összes érvük és jelszavuk is úgy olvad el lassanként, mint a hó Hargita tetején!

 

Á.Cs.L.

Forrás: Facebook

 

Abonează-te
Notificare la
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
ELISABETA MANHERTZ
ELISABETA MANHERTZ
2 ani în urmă

Koszonjuk szepen,nagyon sokszor tartottak bennunk a lelket!Isten aldasa legyen az eletukon es a munkajukon!

Imre Budapesti
Imre Budapesti
2 ani în urmă

Kedves Mária!
Írásaidból az igazságszeretet tükröződik, ami a fehér hollónál is RITKÁBB erény!
Belőlem mély tiszteletet és elismerést váltott ki.
Kívánok a további munkádhoz jó egészséget, és a Teremtő Isten áldását, segítségét!