Aktuális, Belpolitika

Egy román polgármester üzenete a covid-terroristáknak: „Ha kényszeríteni akarják a covid oltást, mi vasvillákkal, kaszákkal és furkósbotokkal várjuk őket, és én ott leszek az első sorban!”

Egyre élesebben megy a covid-terror gerjesztette társadalmi feszültség Romániában is. Az egységes, globalista forgatókönyv szerint ugyanis itt is elkezdték előadni az őszi náthajárványra alapozott úgymond „negyedik hullámos” egyen-hazugságot, a kormányhivatalok és az ezekhez kapcsolódó covid-sajtó  mint valami eszement zombik, robotok módjára adják elő a nyilván hamis statisztikákat, annak ellenére , hogy az emberek a lehetéges összes fórumon,közösségi médiában  jelzik, hogy tudják, hogy hazudnak nekik.

Egy Vaslui megyei,  polgármester Ciprian Tamaş (fotó), hivatalos Facebook profilján tett közzé egy üzenetet azoknak, akik erőltetik és kényszerítik a géntechnológiás covid-szérum beadatását.

„ Én nem oltattam be magam, és nem is fogom beoltatni! És meglepődve figyelem, hogy vannak barátaim, akik tavasszal beoltatták magukat, s akik most sorra betegedtek meg, állítólag covidban. Tanulság? Ti, akik stresszelitek az embereket, megfélemlítitek őket, hogy oltassák be magukat, TI vagytok a legnagyobb ellenségei a román népnek!”– üzente a polgármester.

Majd így folytatja (had)üzenetében:

„ Isten mentsen meg benneteket attól, hogy olyan rendeletet hozzatok, melyben kötelezni akartok bennünket az oltásra!!! Ezt már megmondtam, a sertés-pestis féle hazugságaitok idején! Mi úgy fogjuk várni az oltócsoportokat, ahogy őseink Stefan cel Mare idejében várták a törököket….vasvilákkal, kaszákkal és furkósbotokkal!!! Ne játszatok tovább az idegeinkkel, az életünkkel és a gyerekeink életével , ti semmirevalók, amik vagytok! Ott leszek az első sorban és védeni fogom azokat, akik nem akarják beadatni maguknak ezt az oltást!” – figyelmezteti a covid-hatóságokat Ciprian Tamaş.

Ami a romániai oltakozási hajlandóságot illeti, a covid-hatalomnak alávetett kormány már vért izzad, mégsem tudja a romániai embereket rávenni a kísérleti vakcinák felvételére. A 21 milliós Romániában alig 4 millió embert tudtak eddig beoltani a kísérleti GMO-s szerrel, és nagy a valószínűsége, hogy akik eddig nem voltak hajlandóak beadatni maguknak a kétes vakcinát, ezután sem fogják, hiába  kecsegtet primitív jutalmakkal vagy rémisztget  várható megszorításokkal a kormány.

Romániában az emberek temperamentumos, latin-balkáni életösztöne szerencsére jobban működik, mint a nyugat Európai ,  államokban, ugyanis itt  idejében, a covid-mizéria kezdetekkor  azonnal hadsorba álltak olyan politikusok, orvosok, ügyvédek,papok, újságírók, akik átlátták, hogy a Covid19 p(l)andémia nem egy virózis járvány, hanem az emberiség elleni globális terrortámadás. Tehát a nép nem maradt vezetők nélkül és a kormányok által beszervezett, előre megírt hazugságokat, propaganda-pánikkeltést publikáló  covid-sajtóval szembement az a jól kiépített média-hálózat, melyben oknyomozók és publicisták szépszámú csapata, orvosokkal a hátuk mögött tárták, tárják fel az igazságot, leplezik le a  covid hazugságokat.

A román nemzeti vallást képviselő  ortodox, görög keleti  egyház sem volt hajlandó a covid-terroristák mellé állni, márpedig ( főleg Ó-Romániában) ha az ortodox pópa azt mondja, hogy a kísérleti oltás tisztátalan és nem javasolja, nincs az a globalista háttérhatalom , Bill Gates-el Faucival, a kínai komcsikkal együtt, aki a román embert rá tudja venni a vakcinára.

A helyzet azonban, cseppet sem rózsás, sőt  egyre feszültebb. Mintegy időzített bombaként ketyeg az előre megírt  covid-projekt és az egyre dühösebb és egyre ellenállóbb, a szélhámosságot jól látó emberek haragja. És könnyen meglehet, hogy a Vaslui-i polgármester szavai tettekké válnak, s az emberek visszaütnek az egyre pofátlanabb sátáni manipulátoroknak.

-szmm-

Forrás: adevărul.ro

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile