Aktuális, Vélemény

Egy sokatmondó maszk-ellenes tüntetés Temesváron

Tegyük  kezünket a szívünkre valamennyien és lássuk be, a normálisan gondolkodó, átlagos műveltséggel rendelkező emberek zöme nagyon is jól tudja, hogy egy vírus okozta járványban a préselt papírból vagy éppen textilhulladékból varrott maszkok semmitől sem védenek meg, vagyis de igen, egyetlen valamitől: a jogtalan bírságoktól.

Nem mellesleg a maszkok csomagolásán is fel van tüntetve, hogy ezek a kötelezővé tett arcpelenkák nem valók másra, mint arra, hogy a portól, szmogtól, pollentől és a különféle munkák során elszabaduló anyagrészecskéktől (fűrészpor, festékpor, vasreszelék, stb.) óvják viselőjét.

 

A kereskedelemben forgalmazott maszkok csomagolásán fel van tüntetve, hogy nem alkalmas vírusoktól való védelemre!

 

Ennek ellenére az 5 perc alatt bacilusteleppé változó maszkokat kötelező népviseletté tették a globalista világuralom fura urai, az embertömegek pedig engedelmes rabszolgaként hordják a rongydarabokat az orruk és a szájuk előtt, s ezekkel a koszos maszkokkal nagyobb veszélynek teszik ki a maguk és gyerekeik egészségét, mint azt bármilyen vírus tenné a szabad levegőn.

Aki kételkedne a fennebb leírtakban, az olvasson bátran utána ennek, de ha lehetséges ne a covid-propaganda tudománytalan, agymosó cikkei között, hanem igazi  orvosi könyvekben. És az emberek mégis hordják az arcpelenkákat világszerte. Igen, arcpelenkákat. Ugyanis, a kínai papírmaszkoknak az anyaga egy az egyben abból az alapanyagból készül mint az eldobható pelenkák, csak a maszkok anyaga kicsit silányabb a pelenkáénál.

Maguk a hatóságok elismerték, hogy az emberekre kényszerített maszkok zöme nem felel meg az utcai viselésre és nem biztosít semmilyen egészségügyi, járványügyi védelmet, elég érthetetlen tehát, hogy az embereket mégis vegzálják és büntetik, ha jó rabszolgaként nem hordják a szájkosarat az utcán.

Apropó, azzal sem kell(ene) érvelni, hogy az orvosok is hordanak arcmaszkot, mert az orvosok azokat a maszkokat a  rendelőkben hordják , és a steril műtőben, nem a szmogos, poros utcákon és nem ugyanazt a maszkot órákig.

A fentiek tükrében igazán bátor dolgot, egyfajta szabadságért való, maszkellenes tüntetést hajtott végre egy temesvári fiatalember, Gaspar Daniel, aki a karanténba ejtett Temesváron járta az üzleteket és levéve a kötelező arcpelenkát beszélt a megfélemlített, maszkba kényszerített emberekhez.

„ Értetek kiáltok, mert féltek, mert meg vagytok félemlítve a saját hazátokban! Mert megcsúfolnak benneteket, bekötik a szátokat, mint a rabszolgáknak, holott ti emberek vagytok! Hazudnak nektek, megaláznak benneteket, tönkreteszik az életeteket, a gyerekeitek jövőjét! Értetek tüntetek!”

 

A rabszolgalány meséje, című világsikerű filmben is elég érthetően szemléltetik, hogy az arcmaszk emberekre kényszerítése a rabszolgaság jelképe

 

A fiatalembernek Raed Arafathoz, Románia egészségügyi államtitkárához is volt pár nem éppen nyomdaképes, de lássuk be nagyon is jogosmegjegyzése, ezeket szószerint nem fordítjuk le, maradjunk abban, hogy Arafat úr nem éppen születésnapi köszöntőket kapott a maszkviselés ellen tüntető temesvári sráctól.

Az akció egyik részletének videóját olvasóink is megtekinthetik, s levonhatják a következtetést, kinek is van igaza…

-mm-

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile