Aktuális, Külpolitika

Egy szupernagyhatalom vezérkarának élveboncolása: Kik vezetik az Amerikai Egyesült Államokat valójában? Nancy Pelosi matt részegen ismerteti Putyin és a „háború” állását

 

 

Ha az ember a televízió híradóit nézi, az interneten hömpölygő híreket olvassa, hallgatja, talán naiv módon azt hiszi, a szuper nagyhatalmakat, mint amilyen ugye az Amerikai Egyesült Államok,  komoly politikusok vezetik.

Az USA alelnökének pár napja elkövetett kacagó hiéna-show-ja mikoris telehahotázta a lengyelországi elnöki sajtótájékoztatót azonban felvetette a kérdést, kik is vezetik tulajdonképpen, legalábbis a papírforma szerint az amerikai szuperhatalmat?

Nem kellett sokat várjunk a válaszra, ugyanis Nancy Pelosi az amerikai képviselőház szóvivője, az Egyesült Államok harmadik legnagyobb állami tisztségét betöltő embere ritkán látható műsorszámmal kápráztatta el a türelmes nézőket és a kirendelt sajtós bandériumot, ugyanis matt részegen tántorgott a szóvivői pulpitushoz, ahol  vodkagőztől  ködös eszmefuttatása során akadó nyelvvel kereste a szavakat és amiket sikerült kimondania az is komoly talányt okoz, hogy vajon mit is akart mondani a vérengző Putyinról és a borzalmas hadiállapotokról?!

A kedves Olvasóknak eláruljuk, habár az IL szerkesztőségének profi fordítója harcolt meg Pelosi asszony szövegével, még így sem sikerült összefüggést, vagy értelmi mondanivalót találjunk ebben.

S ha eszünkbe jutnak a sorozatos, nyilvános bakik, melyeket Joe Biden USA elnök követ el a plénum előtt, komolyan aggódni kezdhetünk, vajon valójában kik is vezetik a szuperhatalomnak kikiáltott Egyesült Államokat, ha nem a röhögő naccságák, vodkagőzös, idős matrónák és a szenilitás kusza ösvényein tévelygő aggastyánok?

 

 

 

 

De ha nem ők, akkor vajon KICSODÁK?!

 

Nancy Pelosi kissé elázottan tart komoly dolgokról sajtótájékoztatót.

 

Csak hogy lássuk a szemünk előtt zajló, elsővonalas  politikai debilizmust, hogy megértsük kicsit ezt a sátáni színjátékot amit  mintegy  Mátrixot  játszanak az emberiség előtt! A következő videó részletben Kamala Harris, az USA alelnöke kinyilatkozza, hogy az Egyesült Államok  kiáll szövetségesei mellett az orosz invázióval szemben, mert  támogatja  a NATO szövetség kapcsán Ukrajnát. Úgy látszik elfelejtettek szólni  Kamala alelnök asszonynak arról a csekélységről, hogy Ukrajna nem is NATO tag ???

 

Kamala szerint Ukrajna NATO tag.

 

 

A lenti videóban pedig az amerikai elnök éppen a szarvasmarhákról nyilatkozik, de hogy miért eddig  nem sikerült  megfejteni…..

Biden elnök és bakijai, néha nem tudja hol van és mi a téma.

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile