Aktuális, Belpolitika

Egy teljesen új párt is indul Bihar megyében egy polgármesteri poszt megszerzésére: a PPR ( Romániai Patrióták Pártja) az erdélyi magyarokat is meg akarja szólítani

Úgy tűnik, eljött az idő, hogy a korrupt globalista gazdáik által irányított politikusokat végre olyan politikai erők váltsák fel, amelyek valóban a nép érdekét szolgálják, és a nemzeti, keresztény hagyományok szerint szeretnék képviselni a román állampolgárokat és védeni családok érdekeit. Egy ilyen kezdeményezést láthatunk a Bihar megyei Érmihályfalva esetében, egy teljesen új, pár hete alakult politikai párt kapcsán.

„A PPR – A ROMÁN NÉP PATRIÓTAI részt vesz a 2022. szeptemberi polgármester-választáson a Bihar megyei Érmihályfalván , miután ott tisztségével összeférhetetlennek lett nyilvánítva a volt RMDSZ-es polgármester!

Itt az ideje, hogy leváltsák az elmúlt 32 évben uralkodó hazaáruló politikai pártokat!

Románia jövője a Patriótáké!”– tette közzé a Facebookon Mihai Lasca országgyűlési képviselő, az új párt egyik alapítója.

Az új párt lógója, egyelőre annyit tudni róluk , hogy megszeretnék szólítani a valós érdekképviselet nélkül maradt romániai kisebbségeket is, elsősorban az erdélyi magyarokat

Figyelve az elmúlt 32 év áldemokratikus és globalista korrupcióba ötvözött politikáját nagyon úgy tűnik, Románia polgárainak, beleértve a valódi érdekképviselet nélkül levő erdélyi magyarságot is, nagy szüksége lenne olyan politikusokra, akik az elmúlt 32 évben nem keveredtek a globalista korrupcióba, nem vezették félre a népet hamis, emberellenes  politizálásukkal.

A két éve kezdődött, világjárványnak hazudott COVID19 politikai manőver világossá tette, melyik párt és politikus árulta el az embereket, és melyik nem. Ami pedig az RMDSZ-t illeti, ha már a egy RMDSZ-es polgármester helyettesítéséről van szó.ki kell mondani az egész COVID-terror alatt az RMDSZ aljas és az embereket eláruló politikát folytatott, amibe belefért a covid-terrorizmus leple alatti kufárkodás a maszkokkal, lejárt magyarországi gyógyszer-szállítmányokkal és életveszélyes lélegeztető gépekkel, olvashattunk máris olyan esetekről,hogy milliós sikkasztások írhatók RMDSZ közeli szélhámosok számlájára az egész emberirtásra szakosodott COVID-show kapcsán, és ez még csak a  jéghegy csúcsa persze. azt is nehéz lesz elfelejteni, micsoda aljas, hazug, aljas és agresszív vakcina propagandát vágott le az RMDSZ is, a hazug COVID-p(l)andémia kapcsán. Gondolkodás és lelkiismeret nélkül hajtották végre a globalista/sátánista gazdáik utasításait a kísérleti vakcinák propagálásával.  Röviden szólva, lássuk, be az RMDSZ nem az emberek, nem a magyar emberek barátja továbbra sem. És nyilván nem is fog az lenni soha.

Ezért is érdekes és talán érdemes megnézni valamennyi olyan pártot, mely esélyt ad arra, hogy az emberek olyan politikai képviselet mögé álljanak, melyek nem a globalista/sátánista emberirtókat szolgálják.

Az új pártról egyelőre keveset tudni, hiszen pár hete alakult meg. Ami kiderült, zömmel olyanokból áll, akik az elmúlt két év COVID-terrorja alatt megpróbáltak kiállni az emberek szabadság jogaiért, tiltakoztak a megalázó és értelmetlen restrikciók és nem utolsósorban a védőoltásnak hazudott COVID szérumok és a Green Passnak nevezett QR kódos náci bárca ellen.

Nyakó és gazdája Szabó Ödön egy RMDSZ banzájon. A politikai prostitócióra szakosodott RMDSZ Bihar megyében is 32 éve hülyíti a népet, már akit még lehet, ugyanis az emberek rég látják mennyire hamisan muzsikálnak a tulipánok prostik

De kanyarodjunk vissza a konkrét esetre, a mihályfalvi Nyakó József távozására.

Nyakó József (UDMR) polgármester Érmihályfalván  az évek során egyértelműen bebizonyította, hogy elsősorban a parlamenti prostitúcióra szakosodott tulipános pártja érdekeit nézte végig , nem pedig a polgárokét.

Amint a sajtóból és a bírósági közleményekből kiderül,  Mihályfalva lemondásra kényszerült  polgármestere a következő okok miatt kénytelen megválni posztjától:

A Legfelsőbb Bíróság májusi, jogerős ítélete szerint összeférhetetlenség állt fenn Nyakó József érmihályfalvi polgármesteri tisztsége és a vállalkozásában betöltött vezetői szerepe miatt a 2012 és 2014 közötti időszakban, ezért a partiumi település elöljárója elveszíti tisztségét.

Nyakó József tíz éve tölti be a RMDSZ színeiben a magyar-román határon fekvő, mintegy tízezer lakosú, 82,5 százalékban magyarok lakta kisváros polgármesteri tisztségét. Az elöljáró szerint azért került összeférhetetlenségi helyzetbe, mert tíz évvel ezelőtt a könyvelője nem iktatta a cégbíróságon azt a határozatot, amelyben rögzítették a vállalkozásából történt kilépését. Ezért az Országos Feddhetetlenségi Ügynökség (ANI) eljárást indított ellene, amely a szerdán kihirdetett jogerős ítélettel végződött.

A jogi procedúra szerint a legfelsőbb bíróságnak hivatalosan is közölnie kell határozatát az érmihályfalvi önkormányzat jegyzőjével és a Bihar megyei prefektussal. Ezt követően a kormánymegbízottnak hatvan nap áll a rendelkezésére ahhoz, hogy visszavonja Nyakó József polgármesteri mandátumát. Ezt követően a jelenlegi alpolgármester, Karsai Attila veszi át a polgármesteri teendők ellátását a következő választásig.

 

A 68 éves Nyakó József időközben elérte a nyugdíjkorhatárt. Kijelentette: a tisztségtől megválik, de továbbra is aktív kíván maradni a közéletben. Az elöljáró egyébként szemmel láthatóan nem számított arra, hogy meg kell válnia a bársonyszéktől, hiszen az elmúlt időszakban több alkalommal nyilvánosan is hangoztatta, hogy bármit beszélnek is a kocsmában(!) ő márpedig kitölti mandátumát.- olvashattuk a Bihar megyei magyar sajtóban az eset kapcsán.

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile