Aktuális, Tények mögött a lényeg

Egy végtelenített őrület receptje –  Avagy hogyan vegyünk hülyére mindenkit?!

A közel két éve tartó járványhisztéria egy olyan eljárásra van alapozva (PCR-teszt), amelyik a légúti nyálkahártya – kórokozóktól való védelmét szolgáló – mucin rétegében található

vírus eredetű RNS szakasszal azonosítja a Covid-19 betegséget, és ez alapján állít fel diagnózist.

Ezek az RNS maradványok egészséges emberek jelentős részében is igen nagy valószínűséggel fellelhetők, így minden nehézség nélkül bármikor kimutathatók. Ezt a tényt kihasználva a szervezet kóros működéseként azonosították a nyálkahártyát borító mucin réteg teljesen normális szűrőfunkcióját.

Akiben ezt az RNS szakaszt megtalálják, azt fertőzöttként tartják számon akkor is, ha semmilyen betegség tünetet nem produkál.

A tesztpozitív állapotra a fertőzött kifejezést használják, hogy az emberekben azt tudatosítsák, itt súlyos betegségről és szinte menthetetlen betegekről van szó. Ezért a probléma 2020-as kezdetétől azt az elterjedt képet erősítik, mely szerint az esetek nagy részében a következő folyamat várható:

Az esetek nyilvántartása pedig egy olyan szabály alapján történik, mely szerint

COVID-19 halálozásnak számít minden egyes haláleset, amelyik előtt bármikor volt egy pozitív PCR teszt.

Ezt követően olyan vakcinákat fejlesztettek, amelyekről már az elején tudható volt – akár modern akár hagyományos technológiával készültek is -, hogy

sosem lesznek képesek a légúti nyálkahártyáról eltüntetni az ott lévő, egészséges emberben is megtalálható, vírus eredetű RNS maradványokat,

mivel alap esetben sem ez a funkciójuk. Tehát továbbra is bármikor, bármeddig lehet pozitív tesztekkel ijesztgetni az arra fogékony embereket.

Napjainkig ezekkel az oltóanyagokkal már több milliárd embert beoltottak, most pedig bambán és értetlenül bámulják az okosok a lentihez hasonló diagrammokat.

Van még kérdés?

Forrás: Dr. Letoha Tamás / Dr.Gődény 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile
0
Spune-ți si tu părerea.x