Diana Iovanovici senat
Aktuális, Vélemény

Egyetlen beteg személy sem volt a „karanténba” helyezett faluban: Diana Șoșoacă bukaresti szenátor társaival leleplezte a csalást, így a falubeliek kényszerítő beoltása a covid vakcinával meghiúsult

Egy romániai falut múlt hét végén covid-karantén alá vontak és be akarták oltani az ott lakókat, azonban kiderült egyetlen beteg sem volt a faluban, a hatóságok újabb hazugságára derült fény. Egyre nyilvánvalóbb, hogy ezzel az úgynevezett „negyedik hullámnak” nevezett járványhazugsággal, vagyis hazugság-járvánnyal csak a másfél éve elkezdett Covid19 forgatókönyv következő sátáni epizódját játsszák az európai hatóságok is. A sátáni színjáték során aztán folytatódik a hamis statisztikák, a diagnózis felállítására és vírusjelenlét kimutatására  alkalmatlan PCR tesztekkel való csalások sorozata, az emberek manipulálása, megfélemlítése, ahogy ez tervbe lett véve és éppen  végre is van hajtva a sátánista globalista elit által megvásárolt bábkormányoknak köszönhetően.

Ez egy ilyen furcsa járvány, akkor van, amikor a magukat rabszolgatartó uralkodó osztálynak vélő, korrupt politikusok érdekei megkívánják, de ha az érdekek pont azt kívánják, hogy valahol egy időre ne legyen, láss csudát, a kurva vírus is hirtelen szabadságra megy.

Márpedig akár van, akár nincs virózis veszély és járvány, a sátáni  Muphet-show-t le kell játszani, előadni a „negyedik hullám” és a tömeges oltakozási szcenáriót, s belekergetni ezzel az embereket egy teljesen ellenőrzött, embertelen társadalmi formába, ahol az emberélet csak annyit számít, mint a fogyóeszköznek nyilvánított kísérleti patkányok élete a laboratóriumokban.

Mindeközben elhallgatják, hogy a kórházbakba bekerült úgymond „covidosok” zöme pont a kísérleti vakcinák mellékhatásai miatt került kórházba, ahogy azt Európa egyik legnagyobb covid-terroristája, Orbán Viktor magyarországi miniszterelnök kijelentette: „A negyedik hullám az oltatlanok hulláma lesz.” Biza!

Arról sem esik szó, hogy a Nagy Emberirtó munkacímmel felruházható vakcina dömpingben hány ezren haltak már bele a kétes, védőoltásnak nem nevezhető kísérleti szérum beadásába és hányan betegedtek meg miatta. A társadalom szelektálása, megosztása gőzerővel zajlik, és a nagy covid terror pokoltüze mellett minden kis politikai rablóvezér vígan sütögeti pecsenyéjét, miközben emberek ezreit gyilkolták meg eddig a kórházakban a  halálos covid-protokollal, nem beszélve azokról, akik a kísérleti gén-vakcina miatt halnak meg vagy nyomorodnak meg egész életükre. Figyelve az adatokat, már bátran kijelenthető, hogy 10 úgynevezett “covid-halottból” 8-an biztos nem a (különben hivatalosan sosem izolált)  koronavírustól, hanem a hírhedt covid-protokolltól vagy az oltás mellékhatásától hunytak el!

Az emberek zöme már rég látja, felfogta, hogy az emberi civilizáció nyilvánvalóan legnagyobb csalásának vagyunk éppen áldozatai, mindez azonban nem zavarja a lepénzelt kormányokat és a kormányok ugató, birkaterelő kutyáivá vált lakájsajtót abban, hogy mint valami idióta és lélektelen zombik mantrázzák az előre megírt szöveget, a meghamisított statisztikákat, a tömegek megfélemlítésére, pánikban tartására irányuló hazug cikkeket. Ha valakit elüt a vonat és kiderül, hogy nem volt beoltva, egyértelmű, hogy a teljesen lealjasodott covid-médiában úgy tálalják, hogy csakis azért vágta ketté a vonat, mert nem volt beoltva.

Egy ilyen előre gyártott hazug forgatókönyv történt minap a romániai, Iași megyei Răchiteni községben, amit egyik percről a másikra „vörös zónának” nyilvánítottak, lezárták és rá akarták kényszeríteni az ottani embereket, hogy oltassák be magukat a covid szérummal.

Értjük nem: Egy tomboló járvány ideje alatt oltani…nem is mond ellent az orvosi és járványügyi előírásoknak? Ja, de, igen. De mit számítanak itt az orvostudomány és a gyógyítás szabályai, hiszen minél több a halott, annál nagyobb a covid-siker!

Az ördögi turpisság azonban kiderült és a falubelieket sem oltotta be a covid-szolgák ottani csapata, ugyanis átutazott a falun Diana Șoșoacă bukaresti, független szenátor és csapata. A jogi végzettségű szenátorasszony, aki a politikai pályája előtt sikeres, bukaresti sztárügyvéd volt a covid-terrorizmus elleni harc egyik romániai vezéralakja.

Igencsak meglepődtek, mikor a falu határában közölték velük, hogy Răchiteni falu le van zárva, mert karantén van, meg covid, meg járvány és „vörös zóna”.

A szenátorasszony azonban nem olyan ember, aki szó nélkül kikerül egy ilyen furcsa esetet s csapatával együtt behajtottak a karantén alá vont faluba, ahol hamar kiderült, hogy EGYETLEN  covidos beteg sincs ott, az emberek egy része még azt sem tudta, hogy ők most hivatalosan karantén alá lettek vonva.

Viszont egy csapat falubelit már az oltóközpontnak kialakított épület elé rendeltek, azzal, hogy be kell, oltsák őket. A képviselő megjelenése hatalmas botrányt váltott ki, az emberek szabályszerűen megostromolták és kis híján szétverték az oltóközpontot, és mint a tudósításokból kiderül, senki nem oltatta be magát a géntechnológiás kísérleti trutyival.

Lett is aztán sírás-rívás, sipákolás és az illetékesek részéről, akik most azzal vádolják a szenátorasszonyt, hogy az megakadályozta a falubeliek oltakozását. Érdekes módon arról, hogy hazudták az egész „vörös zónás” karantént és a faluban egyetlen beteg ember sem volt, tehát nem volt joguk még papíron sem karanténba rakni a falut, nem akarnak beszélni a covid-hatóságok.

Az ilyen történetek hallatán, az ember mit mondhat? Hogy jó lenne, ha sok olyan bátor, értelmes ember lenne, mint az a csapat, akik igazuk és emberségük tudtában nem hagyták magukra a karantén csapdába csalt falut, hanem utánanéztek a dolgoknak.

Valami ilyesmit kellene tenni, mindenhol, mindenkinek, aki azt akarja, hogy az emberek emberi életet élhessenek és ez a Covid19-nek nevezett globális, terrortámadás egyszer véget érjen!

Az incidens kapcsán készült videó IDE kattintva nézhető meg.

 

Szőke Mária

 

 

 

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
trackback

[…] Egyetlen beteg személy sem volt a „karanténba” helyezett faluban: Diana Șoșoacă bukaresti s… […]