Aktuális

Egyre átlátszóbb Covid panama: ingyen oltás márpedig nincs! – A Pfizer és a Moderna bejelentette, párhuzamosan az úgynevezett „negyedik hullám” esetszámainak emelkedésével emelni fogják a kísérleti  vakcina árát

Okos mondás, hogy amit egy kizsákmányoló, fogyasztói társadalom irányítói ingyen akarnak rád tukmálni, azt még pénzért se fogadd el. Így van ez, az ingyenesnek mondott covid, kísérleti vakcinákkal is, ami ugye első körben a lakosság számára ingyenes, azonban, hogy a covid terror szolgáivá vált kormányok milyen gigászi összegeket számolnak el a gyógyszergyártó megacégeknek ezekért a kétes szerekért, arról egyelőre pontos számadatok nem láttak napvilágot.

Meg sem kell lepődni, hogy amint elkezdték a hivatalos halandzsázást az „úgynevezett negyedik hullámról”, az alfa, béta, gamma, delta, stb. kitalált vírus mutációkról, melyek létezésére mindezidáig egyetlen kicsit is hihető orvosi, virológiai adattal, ténnyel nem szolgált senki, szóval ahogy kezdték pedzeni, hogy kelleni fog a harmadik, negyedik, sokadik  védőoltásnak hazudott valami, a gyógyszergyártók máris előálltak azzal, hogy megemelték a csodaszurik árát.

Egy az egyben, mint a drogdillerek!

Figyelve a jelenséget, nem történik más, mint ahogy a drogdillerek szoktak működni, „beetetve”,rászoktatva, azaz rákényszerítve  az embereket egy szerre, elkezdik annak az árát az egekbe felverni.

A z Európai Unióra vonatkozó kiszállítási szerződésekben a Pfizer több mint 25% -kal növelte a COVID-19 vakcina árát,  a Moderna pedig több mint 10% – írta meg  vasárnap a Reuters adataira hivatkozva a Financial Times.

A Pfizer vakcina új ára 19,50 euró / adag (23,15 dollár), szemben a korábbi 15,50 euróval.

Ugyanakkor a Moderna vakcina ára a szerződés szerint jelenleg 21,50 euró (25,50 USD), az első adásvételi szerződésben még 19 euró (22,55 USD) volt. De a tervek szerint a  Moderna vakcinája is 24,01 euróig kúszhat.

Figyelembe véve, hogy az EU vezetői bejelentették, szeptemberig 1 milliárd adagnyi kísérleti injekciót rendeltek a tagállamoknak, könnyen felmerül a gyanú, hogy a vakcina felvásárlásokkal akarják gazdasági blokád alá vonni és csődbe juttatni a kormányokat. Ezért  pedig nyilván megszervezik a negyedik hullámot, a hamis adatokkal, tovább zsarolva és rombolva a társadalmat és az emberek életét!

Miközben mai napig nem tudni, mik is tulajdonképpen ezek a covid ellenes vakcinának mondott kísérleti szerek, melyek nélkülöznek minden, a valódi védőoltásokra jellemző tulajdonságot, mint látjuk nem védik az oltottakat sem semmitől meg, viszont egyre inkább kiderül, hogy súlyos mellékhatásokat okozhatnak.

A sátáni történet másik vonatkozása, a kreált, de hivatalosan sosem bizonyított világjárvány valójában nem is egy létező járványra, vagy vírus terjedésre lett megalapozva, hanem egy népirtással összekapcsolt, eddig ismeretlen célzatú társadalmi- és emberkísérletnek vetették alá a világot.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile