Aktuális

Egyre dagad a halálkórházak botránya Romániában – egy marosvásárhelyi ápolónő szerint ezek „emberi mészárszékek”

Tovább dagad a botrány, egyre több a romániai  covid-osztályokon elkövetett szörnyűségekről szóló részlet kerül nyilvánosságra, úgy látszik az egészségügyi dolgozók közül egyre többen elégelik meg, hogy az életmentő kórházakat a covidmizéria miatt valóságos haláltáborokká kellett változtatni. A nagyszebeni és az aradi kórházbotrányok után (mindkét esetben sorozatos emberöléssel vádolják a kórházak intenzív terápiás ATI osztályait, a légzéselégtelenségben levő betegek benyugtatózása és lekötözése miatt) most a marosvásárhelyi megyei kórház egyik ápolónője törte meg a halálszagú, megfélemlített csendet.

 

 

A nővér nyilatkozatában kijelenti, valóságos „mészárszékekké váltak az intenzív terápiás ATI osztályok” a covid mizéria óta, s „azok közül, akik bekerülnek, többen távoznak a fekete hullazsákokban, mint élve”.

A covid-osztályokra beutalt (deportált betegeket) erős nyugtatókkal szedálják le, a súlyosabb eseteket, amikor légzéselégtelenséget állapítanak meg intubálnak. Azonban a lélegeztető gépekre rakott betegek nagy része meghal. A betegektől elveszik a mobiltelefonokat, így azok teljesen el vannak vágva a külvilágtól, s a karantén – helyzet miatt senki nem látogatja őket, így senki nem látja, mi történik a horror részlegeken valójában. A marosvásárhelyi ápolónő, aki a sajtónak nyilatkozott úgy véli, ha boncolásokat rendeltek volna el, nyilvánvalóvá válik, hogy a legtöbb covidban elhunytnak nyilvánított beteg valójában nem virózisban halt meg, hanem a félrekezelésektől, kórházi bánásmódtól és alapbetegségeik kezelésének elmulasztásától.

Nagyszebenben és Aradon már nyomoznak a halálkórházak kapcsán, kérdés, hogy a jelenlegi helyzetben lesz e bármilyen eredménye a sorozatos emberölések gyanúja miatt elrendelt vizsgálatoknak, vagy majd egyszer valamikor az emberjogi bíróságok előtt felelnek azok, akik elrendelték és végrehajtják ezt a covid genocídiumot

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile