Aktuális, Külpolitika

Egyre érdekesebb a WEF bagázs ukrajnai Mupett showja: A “Z” jelzésű ukrán komédiásnak egy telefonhívásába került, hogy Orbán Viktor is lelkesen támogassa Ukrajna csatlakozását az Európai Unióhoz

Lássuk be furcsa ez az egész ukrajnai háborús argumentáció. Ilyen PR-ja ugyanis még egyetlen  hadviselésnek sem volt, mint ennek a globalista Mupett shownak. Látjuk a “Z” jelzésű háborús maszlagot, a rengeteg FAKE NEWS hírt, a 2 garasos, debil propagandát és a meghökkentően ostoba, sorra lelepleződő hazugságokat.

Csak a valóságot nem látni.

A valóságot ugyanis  egyelőre nehéz kibogozni.

VALÓJÁBAN NEM ISMERJÜK EGYELŐRE A KLAUS SCHWAB FÉLE POLITIKUSI BANDÉRIUM HIERARCHIÁJÁT, DE AZ MÁR VILÁGOSAN LÁTSZIK, A PÉNISZ-ZONGORISTA “z”,  VALAMI RÁRUHÁZOTT HATALOMTÓL FOGVA  ÚGY RÁNGATJA UGYANIS AZ EURÓPAI UNIÓ WEF-ES POLTIKUSAIT, MINT A BÁBOKAT.

 

 

PÉLDA ERRE, HOGY A HÍREK SZERNT  CSAK EGY TELEFONHÍVÁS KELL  ÉS PÉLDÁUL ORBÁN VIKTOR IS AZONNAL IRÁNYT VÁLTOZTAT. VAJON MI TÖRTNIK VALÓJÁBAN ITT?

Volodimir Zelenszkij, Ukrajna elnöke kedden felhívta Orbán Viktor miniszterelnököt; a megbeszélésen Ukrajna európai integrációjáról, a háborús menekültek befogadásáról valamint a magyar-ukrán együttműködés egyéb területeiről volt szó – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár.

Orbán Viktor a tárgyalás során hangsúlyozta: Magyarország támogatja, hogy Ukrajna megkapja a EU-tagjelölti státuszt, és mielőbb le kell bontani a bürokratikus akadályokat Ukrajna tényleges uniós csatlakozása előtt is. A magyar miniszterelnök tájékoztatta az ukrán államfőt, hogy az e heti európai uniós csúcstalálkozón Brüsszelben ezt az álláspontot fogja képviselni.

Orbán Viktor arról is beszélt, hogy Magyarország immár közel 800 ezer ukrajnai menekültet fogadott be, és készen áll a további energiaügyi együttműködésre, az ukrán gabona vasúti fuvarozására valamint még több ukrán diák fogadására is.

Volodimir Zelenszkij az ukrán nép nevében köszönetet mondott a magyar segítségért.

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Not Me
Not Me
12 zile în urmă

corbettreport . com / putin

mindent megmagyaráz!